IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Собственикът на Safe Company International Светослав Петров каза, че от 50 000 потребители само един е подал жалба, но той не е техен клиент.
    Много ми е интересно, защо след като има много хора, които са дали пари на пирамидата и след време са се осъзнали не са подали жалби!?

Ей тва е българската черта. Аз се набутах, няма да кажа на никой да се набутат и другите. Гадна работа.

Коментар

• Докато Светослав Петров отричаше, че ще продава фирмата, във Фейсбук от Българска божия църква “Християнски център жътвата”, където същият е управител и проповедник, агитираха за стачни действия пред БНТ – Пловдив заради репортажа, в който се разказа как пловдивската пирамида е санкционирана с 10 хил. лв. от Комисията за защита на потребителите, заради нелоялни практики.
      Blitz отрази дейността на Черкеза.

http://m.blitz.bg/news/article/248848

Коментар

• Много отдели много нещо пак млькнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Сега кво бизнес ден в Берлин
          Заслужават следващият им бизнес ден да е в Аушвиц.

Само там могат да видят истински труд, а не киснене по кафенцата и разпъване на локуми на шараните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
            ПРИЗОВАВАМ АДМИНИСТРАТОР ДА ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕМА!!!

Чувстваме се предадени от обществото и неговата духовна нищета, щом не ни цените и не цените хляба, който даваме в ръцете ви ще се изнесем и ще се принесем на место, където ще бъдем ценени, а именно Германие. Там хората ще ни подкрепят и ще ни помогнат да доразвием иначе най-развитата икономика в света!!
            Сега кво бизнес ден в Берлин

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
              ПРИЗОВАВАМ АДМИНИСТРАТОР ДА ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕМА!!!

Чувстваме се предадени от обществото и неговата духовна нищета, щом не ни цените и не цените хляба, който даваме в ръцете ви ще се изнесем и ще се принесем на место, където ще бъдем ценени, а именно Германие. Там хората ще ни подкрепят и ще ни помогнат да доразвием иначе най-развитата икономика в света!!
              Немали митинг бре

Коментар

• ПРИЗОВАВАМ АДМИНИСТРАТОР ДА ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕМА!!!

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlootPatrol Разгледай мнение
                  Разбрах че е вкарал 1800 лв. в пирамидата, но още не я привлякъл БП-та, а е раздал 5-6 сейв карти.

Когато го попитах да ми даде някакво доказателство че печели или поне е избил 'инвестицията' си почна да мънка и каза, че е спечилил около 300 лв досега, но най вероятно 3 пъти повече се е набутал, защото не пропуска Бизнес Ден
                  Силно е преувеличил познатия ти. От 5-6 карти е спечелил 50-60 лв , С тези 5 човека, в дървото пасивния му доход едва ли надвишава 2-3 лв/месец.Аз съм виждал офиси на зомбита с по 40 човека в дървото, които генерират 2 лв./месец пасивен доход и то защото само 1/4 от тях са активни. Най вероятно е да е на много минус. Ама те СЦАй-ците много обичат да завишават числата, да могат шараните да кълват. Нали се сещаш,че така ще ти каже,белким и ти се подлъжеш и клъвнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlootPatrol Разгледай мнение
                    Разбрах че е вкарал 1800 лв. в пирамидата, но още не я привлякъл БП-та, а е раздал 5-6 сейв карти.

Когато го попитах да ми даде някакво доказателство че печели или поне е избил 'инвестицията' си почна да мънка и каза, че е спечилил около 300 лв досега, но най вероятно 3 пъти повече се е набутал, защото не пропуска Бизнес Ден
                    Изглежда като супер наивен човек на който са промили мозъка, а в това са много добри.

От около година насам който е влязъл няма никакъв шанс да избие и половината пари.
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Разбрах че е вкарал 1800 лв. в пирамидата, но още не я привлякъл БП-та, а е раздал 5-6 сейв карти.

Коментар

• Аз им давам още около 2-3 месеца.Сега ще ги залъгват с покоряване на германските пазари.Както вече казаха ще изперат парите,тук на 9 ще ги натиснат за повече шаранчета да хващат,защото си усещат края.Колко се може повече да подлъжат с тая експанзия следващите 2-3 месеца и после ХОП,дърпат шалтера на сайта и край,магията свърши.Плешивия и ехидния на някой остров ще се пекат с коктейлчета,а тук други ще ближат рани.Дано Цацаров се събуди по-скоро,че да погне Бръмката и другите "лидери" завлякли много хора.А тази дето е управител на компанията не знае какъв ... подарък си е набутала сама.

Коментар

• Здравейте, аз съм нов във форума, но отдавна следя точно тази тема.
                          Преди около 6 месеца един познат(хора които те мамят не са приятели) опита да ме вкара в пирамидата, но още тогава ми светна сигналната лампичка.
                          Дори с празните познати приказки за милиони, безгрижен живот и т.н. просто си помислих, че "нещо много на хубаво не е на хубаво" след това открих темата и ми се изясниха нещата.

Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                          Малко коментари от групата им във Фейсбук:
                          Моя познат ги изпълнява стриктно. Опитах се да му обясня, че е попаднал на пирамида, но горкия до такава степен е зомбиран, че буди съжаление състоянието му.

Още ме кани на презентации, бизнес дни, но вече го отклонявам с досада. Малка част от кореспонденцията ни днес, не искам да показвам повече, защото е облъчен а в главата са му натъпкали кухи фрази, че е грозна история.

Той така или иначе няма да види това, защото му е забранено да посещава този порочен форум

http://s30.postimg.org/51sr2olg1/Capture.png

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Бяха толкова към края на 2012, през 2013 беше пика за пирамидата видя се и по доходите на Чанев. Направиха и 2-3 много скъпи събития, дадоха много малко коли.

Може да са насъбрали 20-30 милиона пък и повече, яко ги изтискаха.
                            Явно съм назад с материала, извинявам се. Мисля си обаче, тия баварци като се изплатят нали пак остават за фирмата? И на старо да ги продадат, пак си е лев, не е за отказване.
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                              Вие сериозно ли вярвате, че някой би хукнал към топлите острови с 3-4-5 милиона лева, които обърнати в евро, долари или каквато и да е друга валута са нищо, за да си изкараш живота добре - особено с жена и две деца.

Още ще цоцат, не се е разпаднала пирамидата, просто явно си вързват гащите от сега.
                              Бяха толкова към края на 2012, през 2013 беше пика за пирамидата видя се и по доходите на Чанев. Направиха и 2-3 много скъпи събития, дадоха много малко коли.

Може да са насъбрали 20-30 милиона пък и повече, яко ги изтискаха.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Вие сериозно ли вярвате, че някой би хукнал към топлите острови с 3-4-5 милиона лева, които обърнати в евро, долари или каквато и да е друга валута са нищо, за да си изкараш живота добре - особено с жена и две деца.

Още ще цоцат, не се е разпаднала пирамидата, просто явно си вързват гащите от сега.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X