IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Lideri-Online е Черкезов и сам си води диалог хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Петре, заради тебе ни напуснаха 2000 млади-мотивирани човеци, (цвета на нацията) заради вашите обещания за грандиозни печалби заличихте над 2000 млади и мотивирани новатори които можеха да издърпат България от дъното на финансовите класации. Сега нямате право да ми говорите за морал, и вместо да плашите гаргите със съдебна отговорност, искам да ви кажа че по добре да спрете с вашите глупости ""Вип Концепт и Лидери Онлайн"", защото стадото ви от инвестори не е взимало пари от 6 месеца и е крайно изнервено, може да ви посегнат физически заради загубите стотици хиляди евра. Мошеник.
      Петре ще викаш на баща си. За вас съм господин. Нямате елементарно възпитание.
      Ние не сме виновни че в нашата компания се случиха някой необичайни неща и имаме временни затрудния. Но вие съвсвем съзнателно не плащате на вашата клиентска маса и е крайно време да видим осъдени хора...
      И преди да ме наричате мошеник, моля споделете кой съм измамил?!
      Моята задача е да информирам хората, а всеки сам е отговорен за взимане на инвестиционните си намерения. Докато ние информираме хората, вие ги лъжете че ще станат богати от един несъществуващ пазар.

Коментар

• No connection with this number...

Е сега се зачетох какво се пише тука и прави впечатление, че някой хора са скъсали с реалност, много сериозно. Весело е всеки случай!

Коментар

• Шизофрения

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Петре, заради тебе ни напуснаха 2000 млади-мотивирани човеци, (цвета на нацията) заради вашите обещания за грандиозни печалби заличихте над 2000 млади и мотивирани новатори които можеха да издърпат България от дъното на финансовите класации. Сега нямате право да ми говорите за морал, и вместо да плашите гаргите със съдебна отговорност, искам да ви кажа че по добре да спрете с вашите глупости ""Вип Концепт и Лидери Онлайн"", защото стадото ви от инвестори не е взимало пари от 6 месеца и е крайно изнервено, може да ви посегнат физически заради загубите стотици хиляди евра. Мошеник.
          Господа, Вие като пишете правите ли някаква връзка с мозъка или просто сеете сложни думички и патетични изрази? Кой кого е напуснал Черкезов? Кога ти си наел на работа 2000 човека та са те напуснали? Да са му честити на Падрона 2000х2000 евро в сметката! Що не им ги върнахте като напуснаха? Коя точно корпорация напуснаха и ти какъв и се явяваш на едно кирливо ООД в Германия с 25к Евро капитал? Кой ще издърпа България и къде бе Финансовия корифей? Като парите отиват по немска банкова сметка какво правят Падре и Станчо освен да ги изнасят от БГ и да ги крият по дупките? Я да си покаже тва ООД Данъчната декларация ако обичате? Нито сте холдинг, нито сте консорциум, нито сте съдружници в нещо, нито сте инвеститори, нито пък ще видите лев от Израел, една кръгла и празна НУЛА пълна с лъжи! Схема за измама в която единия е измамник, другия ИЗМАМЕН. Това е, нищо друго, никакъв бизнес, НИЩО. Поне проверете думите с който си служите какво означават, пък си давайте прошка на когото искате, като върнете парите от Германия тогава се покажете и се правете на ЕнтЕлегент!

Коментар

Хахахахахахахаха
            Все едно гледам по Discovery Channel, два лешояда се борят за мърша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lideri-Online Разгледай мнение
              Уважаеми, престанете да използвате името Петър Господинов и Пирамида в едно изречение, защото ще бъдете подведени под съдебна отговорност.
              Не си измивайте ръцете за вашите неуспехи и измами с нас.
              Лидери Онлайн - Винаги прозрачни.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Всички които не сте получавали пари от корпорацията, явно сте наказани задето отидохте в пирамидата Петър (Гет Изи) , П-р Петров навреме ви предупреди да не ходите, вие не го послушахте и сега сте наказани.
                Това което трябва да направите сега е да се извините лично и публично на П-р Петров и Станчо Рангелов задето изоставихте компанията в тежък момент и те ще ви простят греховете и ще си получите парите, вие и Симона. Просто е, стига приказки и спам, действайте!
                Уважаеми, престанете да използвате името Петър Господинов и Пирамида в едно изречение, защото ще бъдете подведени под съдебна отговорност.
                Не си измивайте ръцете за вашите неуспехи и измами с нас.
                Лидери Онлайн - Винаги прозрачни.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado_nedialkov Разгледай мнение
                  Черкезов,
                  Първо-не се казвам Брънков-името съм си го написал ясно като теб и се вижда.
                  Второ-просто изказвам явно всеобщ проблем,не го приемай като лично обвинение към теб.
                  И трето-понеже явно си по-навътре в нещата от мен и Симона,кажи как може да се помогне в конкретния случай.
                  Благодаря ти предварително.
                  Всички които не сте получавали пари от корпорацията, явно сте наказани задето отидохте в пирамидата Петър (Гет Изи) , П-р Петров навреме ви предупреди да не ходите, вие не го послушахте и сега сте наказани.
                  Това което трябва да направите сега е да се извините лично и публично на П-р Петров и Станчо Рангелов задето изоставихте компанията в тежък момент и те ще ви простят греховете и ще си получите парите, вие и Симона. Просто е, стига приказки и спам, действайте!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Докажете го с документи, стига с анонимни партенки.
                    Черкезов,
                    Първо-не се казвам Брънков-името съм си го написал ясно като теб и се вижда.
                    Второ-просто изказвам явно всеобщ проблем,не го приемай като лично обвинение към теб.
                    И трето-понеже явно си по-навътре в нещата от мен и Симона,кажи как може да се помогне в конкретния случай.
                    Благодаря ти предварително.

Коментар

• Аз лично само веднъж досега съм ползвал тяхнана карта в обект на Subway в Мол България за сума от около 10 лева и си получих отстъпката, не съм имал проблеми! Иначе и аз съм чувал всякакви легенди за печалбите им и колите, които карат, но след като си имам отстъпки с тяхната карта - не съм се задълбавал...

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado_nedialkov Разгледай мнение
                        При мен е подобен случая....
                        Докажете го с документи, стига с анонимни партенки.

Коментар

• Първоначално изпратено от simona35 Разгледай мнение
                          Здравейте, интересува ме дали някой има някаква информация относно индивите от SAVEWAY.Имам такава карта,но досега не съм я използвала много,миналият месец обаче ми се наложи да направя по-голяма покупка с нея.Във сметката ми в сайта ми е занулена сумата на личния бонус на 01.05.2015 и пише че е пусната за изплащане,но до момента все още не съм я получила.Писах на въпросните "господа" около 5-6 пъти,но.......отговор няма.Виждам ,че вече няма и оферти на save of the day,и ми се върти мисълта дали не са се изнизали тихомълком.... голямата фирма.Моля ако някой има някаква информация или подобен проблем да сподели.

При мен е подобен случая....

Коментар

• Г-н Брънков, истината е че такива като вас заедно с лилипута Ангелов вече са осъдени от кармата си. Именно затова П-р Петров не иска да води реални дела срещу грешници. Има поговорка "на умряло куче, нож не се вади".
                            Колкото е да ръсите небивалици тук, няма да се получи номера, аз не разбирам какви намеци правите. П-р Петров няма нужда да се доказва каква къща и кола има, това е глупаво. Истината е че компанията се развива добре в момента в Бахрейн, Дубай и Израел. А вие съжалявате че ви биха шута.
                            Седалището на фирмата се премести в Берлин, понеже е по престижно а и по лесно можем да правим бизнес когато имаме офиси в западна Германиа.

Коментар

Брънков, до там ли стигна да ни клеветиш по форумите?!
                              Да хапеш ръката която те захлеби и сега си млад милионер!
                              Господ вижда всичко!
                              Което е истина, си е ИСТИНА. Така че не ми говори кой коя ръка е отхапал. Клеветите сте самите вие, нещастници. Кажи къде е Падре, колко коли има, къде ходи да вечеря, каква къща има. Кажи ги тези неща, палячо. Кажи защо Падре се отказа от делото срещу Константин Ангелов-защото щеше да влезе в затвора за измама. Кажи защо се преименова фирмата и седалището се премести. Кажи защо Падре махна почти всички водещи фигури и понижи всички от Елит Стар 2 нагоре.
                              Съди ме за клевета ако можеш. Всичко ще излезе наяве.
                              Last edited by thunder88; 25.05.2015, 16:27.

Коментар

• Брънков, до там ли стигна да ни клеветиш по форумите?!
                                Да хапеш ръката която те захлеби и сега си млад милионер!
                                Господ вижда всичко!

Коментар

Working...
                                X