Lideri-Online е Черкезов и сам си води диалог хахахаха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПетре, заради тебе ни напуснаха 2000 млади-мотивирани човеци, (цвета на нацията) заради вашите обещания за грандиозни печалби заличихте над 2000 млади и мотивирани новатори които можеха да издърпат България от дъното на финансовите класации. Сега нямате право да ми говорите за морал, и вместо да плашите гаргите със съдебна отговорност, искам да ви кажа че по добре да спрете с вашите глупости ""Вип Концепт и Лидери Онлайн"", защото стадото ви от инвестори не е взимало пари от 6 месеца и е крайно изнервено, може да ви посегнат физически заради загубите стотици хиляди евра. Мошеник.
Ние не сме виновни че в нашата компания се случиха някой необичайни неща и имаме временни затрудния. Но вие съвсвем съзнателно не плащате на вашата клиентска маса и е крайно време да видим осъдени хора...
И преди да ме наричате мошеник, моля споделете кой съм измамил?!
Моята задача е да информирам хората, а всеки сам е отговорен за взимане на инвестиционните си намерения. Докато ние информираме хората, вие ги лъжете че ще станат богати от един несъществуващ пазар.
Коментар
-
Шизофрения
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПетре, заради тебе ни напуснаха 2000 млади-мотивирани човеци, (цвета на нацията) заради вашите обещания за грандиозни печалби заличихте над 2000 млади и мотивирани новатори които можеха да издърпат България от дъното на финансовите класации. Сега нямате право да ми говорите за морал, и вместо да плашите гаргите със съдебна отговорност, искам да ви кажа че по добре да спрете с вашите глупости ""Вип Концепт и Лидери Онлайн"", защото стадото ви от инвестори не е взимало пари от 6 месеца и е крайно изнервено, може да ви посегнат физически заради загубите стотици хиляди евра. Мошеник.
Коментар
-
Все едно гледам по Discovery Channel, два лешояда се борят за мърша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lideri-Online Разгледай мнениеУважаеми, престанете да използвате името Петър Господинов и Пирамида в едно изречение, защото ще бъдете подведени под съдебна отговорност.
Не си измивайте ръцете за вашите неуспехи и измами с нас.
Лидери Онлайн - Винаги прозрачни.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВсички които не сте получавали пари от корпорацията, явно сте наказани задето отидохте в пирамидата Петър (Гет Изи) , П-р Петров навреме ви предупреди да не ходите, вие не го послушахте и сега сте наказани.
Това което трябва да направите сега е да се извините лично и публично на П-р Петров и Станчо Рангелов задето изоставихте компанията в тежък момент и те ще ви простят греховете и ще си получите парите, вие и Симона. Просто е, стига приказки и спам, действайте!
Не си измивайте ръцете за вашите неуспехи и измами с нас.
Лидери Онлайн - Винаги прозрачни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado_nedialkov Разгледай мнениеЧеркезов,
Първо-не се казвам Брънков-името съм си го написал ясно като теб и се вижда.
Второ-просто изказвам явно всеобщ проблем,не го приемай като лично обвинение към теб.
И трето-понеже явно си по-навътре в нещата от мен и Симона,кажи как може да се помогне в конкретния случай.
Благодаря ти предварително.
Това което трябва да направите сега е да се извините лично и публично на П-р Петров и Станчо Рангелов задето изоставихте компанията в тежък момент и те ще ви простят греховете и ще си получите парите, вие и Симона. Просто е, стига приказки и спам, действайте!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДокажете го с документи, стига с анонимни партенки.
Първо-не се казвам Брънков-името съм си го написал ясно като теб и се вижда.
Второ-просто изказвам явно всеобщ проблем,не го приемай като лично обвинение към теб.
И трето-понеже явно си по-навътре в нещата от мен и Симона,кажи как може да се помогне в конкретния случай.
Благодаря ти предварително.
Коментар
-
Аз лично само веднъж досега съм ползвал тяхнана карта в обект на Subway в Мол България за сума от около 10 лева и си получих отстъпката, не съм имал проблеми! Иначе и аз съм чувал всякакви легенди за печалбите им и колите, които карат, но след като си имам отстъпки с тяхната карта - не съм се задълбавал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado_nedialkov Разгледай мнениеПри мен е подобен случая....Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simona35 Разгледай мнениеЗдравейте, интересува ме дали някой има някаква информация относно индивите от SAVEWAY.Имам такава карта,но досега не съм я използвала много,миналият месец обаче ми се наложи да направя по-голяма покупка с нея.Във сметката ми в сайта ми е занулена сумата на личния бонус на 01.05.2015 и пише че е пусната за изплащане,но до момента все още не съм я получила.Писах на въпросните "господа" около 5-6 пъти,но.......отговор няма.Виждам ,че вече няма и оферти на save of the day,и ми се върти мисълта дали не са се изнизали тихомълком.... голямата фирма.Моля ако някой има някаква информация или подобен проблем да сподели.
При мен е подобен случая....
Коментар
-
Г-н Брънков, истината е че такива като вас заедно с лилипута Ангелов вече са осъдени от кармата си. Именно затова П-р Петров не иска да води реални дела срещу грешници. Има поговорка "на умряло куче, нож не се вади".
Колкото е да ръсите небивалици тук, няма да се получи номера, аз не разбирам какви намеци правите. П-р Петров няма нужда да се доказва каква къща и кола има, това е глупаво. Истината е че компанията се развива добре в момента в Бахрейн, Дубай и Израел. А вие съжалявате че ви биха шута.
Седалището на фирмата се премести в Берлин, понеже е по престижно а и по лесно можем да правим бизнес когато имаме офиси в западна Германиа.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБрънков, до там ли стигна да ни клеветиш по форумите?!
Да хапеш ръката която те захлеби и сега си млад милионер!
Господ вижда всичко!
Съди ме за клевета ако можеш. Всичко ще излезе наяве.Last edited by thunder88; 25.05.2015, 16:27.
Коментар
Коментар