IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    ПРЕДРИЧАХА НИ КРАХ ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ, НО НИЕ СЕ РАЗВИВАМЕ И СЕГА В ТАЗИ ДУХОВНА КРИЗА И НИЩЕТА КОЯТО Е НАЛЕГНАЛА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
    Заповядайте в Израел на вкусни и питателни морски дарове от река Йордан, в един от стотиците нови обекти на компанията! Оферта Save of the Day! Нашият Лидер и собственик г-н Рангелов Ви пожелава Шалом Шабат и Бон апети! Heide SAIVE WEI, go, go, go!!!
    Дададад. Толкова сте зле, че вече се чудите къде да изсипвате помията си. Няма бизнес срещи, Шрек нейде в Израел-еврейн да ошушкаш няма да стане номера, Падре се скри в сектанската църква в опит да набере още ЛУМПЕНИ или си е взел девствените щерки и е избягал да прахосват парите на хората. За колите- изобщо не са ваши.
    https://www.youtube.com/watch?v=ot31XhgE_XE
    https://www.youtube.com/watch?v=qgnvMfDu47c
    Вижте линковете, които съм сложил. Ето как действат ПИРАМИДИТЕ тип Промиване на мозъци- Евангелистки и Баптиски приоми. Падре хубаво е попил и предава на ЛУМПЕНИТЕ. "Вие сте глупави, че не знаете за МЛМ - трябва да се срамувате.За 1-2 години ще имате къща с 500 дка двор, басейн, мускулеста кола, няма нужда да работите." ХАХАХАХ същите ДЕМАГОЗИ сте като тия от Amway, Quixtar. Абсолютно едни и същи приказки, еднакви методи на обработка на хората.
    Преди време съпрузи от Amway се опитаха да ме вербуват. Същите приказки за забогатяване. И когато ги питах защо продължават да работят първоначалната си работа-тя химик в лаборатория, той-охрана, след като толкова добре се печели от МЛМ, те млъкнаха на секундата. Това ми бе достатъчно и си тръгнах. А те са в Amway от 20 години.
    А снимката отдолу ясно показва в какво състояние сте- БАНКРУТ, ФАЛИТ, НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ. И фактът, че ти Черкезов, висиш във форумите да лееш злоба и закани, показва, че сте без пукната пара.
    Attached Files
    Last edited by thunder88; 25.05.2015, 05:36.

Коментар

• ПРЕДРИЧАХА НИ КРАХ ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ, НО НИЕ СЕ РАЗВИВАМЕ И СЕГА В ТАЗИ ДУХОВНА КРИЗА И НИЩЕТА КОЯТО Е НАЛЕГНАЛА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
      Заповядайте в Израел на вкусни и питателни морски дарове от река Йордан, в един от стотиците нови обекти на компанията! Оферта Save of the Day! Нашият Лидер и собственик г-н Рангелов Ви пожелава Шалом Шабат и Бон апети! Heide SAIVE WEI, go, go, go!!!
      Attached Files
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ГОСПОДИНЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЧЕРНИЯТ ПИАР ИДВАЩ ОТ ГРАБО.
        В СЕЙВУЕЙ НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА Е ИЗГУБИЛ ПАРИТЕ СИ НЕЗАСЛУЖЕНО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОШТ.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов, до колкото си спомням на презентациите на SCI уверявахте как всеки помага на всеки и учи, за да вървят нещата. Ако си част от компанията, защо не помогнеш на simona35? Жената има явен проблем, а ти отбягваш въпросите и говориш глупости. За какви пенсионери и социално слаби говориш? Като бивш собственик на такава карта за отстъпка си спомням ясно, че не е нужно да си закупил бизнес пакети или да продаваш такива, за да си собственик на такава карта. Аз бях такъв случай! Ако нещата не са променили през годините (което дълбоко се съмнявам), този който е продал картата също получава процент от оборота на собственика на картата, т.е. дори и такива визионери като теб получават по някоя кинта в сметката си.

Надявам се разбираш, че тази компания може да намира балъци по цял свят, но хората в бг, които са набили пари в "бизнес" пакети само ще стоят и ще гледат с влажен поглед.

Коментар

• НЕ МОЖЕ С ГОДИНИ ДО СТОЯТ НА ЕДНО МЯСТО И ДА ЧАКАТ САМО ОТСТЪПКИТЕ, НИЕ НЕ СМЕ СОЦИАЛНО СЛАБИ ИЛИ БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ.
            В ТАЗИ КОМПАНИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПАРИ САМО ЗА ВИЗИОНЕРИ КОИТО ЗАВОЮВАТ НОВИ ТЕРИТОРИИ И КОНТИНЕНТИ.
            ОТ ЧАКАНЕ НА ОТСТЪПКИ И НЕ ПРОДАВАНЕ НА БИЗНЕС ПАКЕТИ ВИЖТЕ ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ, ДА СЕ НАЛАГА ДА РАБОТИМ С ЕВРЕЙ ВМЕСТО ДА ПОМАГАМЕ НА РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ДЪРЖАВИ, НИЕ ПРАВИМ БОГАТИТЕ ПО БОГАТИ

Коментар

• Ееееееее, черкезов добре дошъл Кажи сега на "тия хора", как да си вземат отстъпката ?/предишното мнение/

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                Според мен, пирамидата изчезна. Беемветата са без рекламни надписи, никой не работи за благото на излъганите и падретата. Шефовете на организацията искат да се изпарят, без да има каквито и да е негативни последствия за тях.
                Гнусна лъжа. Вече има над 6 брандирани БМВета които порят улиците на Йеросалим.
                Като в Европа хората не са отворени за бизнес, искаме - не искаме, налага се да се работи с еврейте. Според мен европейците на заслужават времето и парите на Корпорацията която има висша духовна задача, просветляване и духовно извисяване на човечеството.
                Last edited by Черкезов; 23.05.2015, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от simona35 Разгледай мнение
                  Здравейте, интересува ме дали някой има някаква информация относно индивите от SAVEWAY.Имам такава карта,но досега не съм я използвала много,миналият месец обаче ми се наложи да направя по-голяма покупка с нея.Във сметката ми в сайта ми е занулена сумата на личния бонус на 01.05.2015 и пише че е пусната за изплащане,но до момента все още не съм я получила.Писах на въпросните "господа" около 5-6 пъти,но.......отговор няма.Виждам ,че вече няма и оферти на save of the day,и ми се върти мисълта дали не са се изнизали тихомълком.... голямата фирма.Моля ако някой има някаква информация или подобен проблем да сподели.
                  Според мен, пирамидата изчезна. Беемветата са без рекламни надписи, никой не работи за благото на излъганите и падретата. Шефовете на организацията искат да се изпарят, без да има каквито и да е негативни последствия за тях.

Коментар

• Здравейте, интересува ме дали някой има някаква информация относно индивите от SAVEWAY.Имам такава карта,но досега не съм я използвала много,миналият месец обаче ми се наложи да направя по-голяма покупка с нея.Във сметката ми в сайта ми е занулена сумата на личния бонус на 01.05.2015 и пише че е пусната за изплащане,но до момента все още не съм я получила.Писах на въпросните "господа" около 5-6 пъти,но.......отговор няма.Виждам ,че вече няма и оферти на save of the day,и ми се върти мисълта дали не са се изнизали тихомълком.... голямата фирма.Моля ако някой има някаква информация или подобен проблем да сподели.

Коментар

• Я споделете нещо от житието и битието на тази митична компания, че последните месец-два нищо не се случва

Коментар

• SAVEWAY GET EASY Последния кръстоносен поход

https://www.youtube.com/watch?v=MLOg...c_location=ufi
                        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Вече няма обявени никакви инфо-вечеринки. В save of the day има 2-3 оферти останали. Очевидно пирамидата умря. Падре и Шрек правят всичко възможно да изцоцат някой последен лев от израелците. Ама от евреин пари .. трудно.

Като финал само да кажа, че всъщност двамата се оказаха доста глупави хора. След големия бум на пирамидата преди година и половина имаха достатъчно пари да се изнесат някъде със семействата си и да си живеят като истински фараони. Само идиот може да вярва, че след целия медиен шум и след насищането на пазара на наивници, пирамидата ще продължи да съществува. Вместо да си бият камшика с парите, те ги реинвестираха в пропадащата компания.

Коментар

• Внимание !!!
                            Не се вързвайте повече, тотална измама е !!!
                            От началото на годината този поплювко Светослав Петров плаща избирателно комисионни, дори има екипи които не са видяли 1 лев личен бонус от началото на годината. Схемата му е в тотален колапс и дори да заработите пари, много вероятно е да не ги видите!

Предупредени сте !

Коментар

• От Фейсбук групата против пирамидата

https://www.facebook.com/www.saveway...type=1&theater "Падре, що лъжеш бе ? Къде е тази най-голяма потребителска общност, че не мога да се сетя? Разкажи ни нещо за кухите регистрации, разкажи ни за целите структури които бездействат и не харчат пари в обектите ви, разкажи ни за тренда на приходите и печалбата си. Защо се криеш като мишка и се отричаш от лидерите си ? Защо не продължиш да се скиташ като Христос на длъж и шир и да отваряш очите на непрогледналите за невероятния ти бизнес модел ? Всъщност Падре е много долен !!! Обвинява конкурентни компании в пирамидална дейност, заклеймява лидерите си като некадърници, а самия той се има за света вода ненапита и на пресконференцията преди година го играеше жертва, един такъв смирен и гласчето му беше тихичко и плахичко като на ученичка от 10 клас"
                              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                                Стига сте се ебавали със Сейвуей, може да ви изстреля във финансовия космос
                                Да ТИ е*а Ник-а тогава

Коментар

Working...
                                X