IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Victor4o Разгледай мнение
    Черкезов, след като не сте на загуба, защо от половин година не изплащате бонуси?
    Сами си подбивате авторитета!
    Ако не сте пирамида, ще изплащате бонусите, защото те са реални пари от търговски операции, но не плащате, което кара хората да се замислят.
    До колкото знам бонуси не се изплащат само на хора които са дискредитирали по някакъв начин Холдинга.
    Нали ако не плащахме , от Мосад щяха да ни направят проблем, знаете че бизнеса е вече в Израел. https://www.facebook.com/www.saveway...type=1&theater
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• междуредие

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Това че отчета ни е на загуба, не означава че действително сме на загуба. Четете между редовете ако искате да сте информирани.
      Черкезов, след като не сте на загуба, защо от половин година не изплащате бонуси?
      Сами си подбивате авторитета!
      Ако не сте пирамида, ще изплащате бонусите, защото те са реални пари от търговски операции, но не плащате, което кара хората да се замислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Крайно време е клиентелистите от КФН и Прокуратурата да се намесят и да има вкарани в панделата.
        Крайно време е да юредическият ни отдел да ти поткара, за умишлено подкопаване не имиджа ни и насаждане на искуствена психоза.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от antiscam Разгледай мнение
          Финансовата пирамида SAVEWAY INTERNATIONAL в България вече официално е мъртвец! От два месеца няма пукнати организирани събития, доста членове не си получават бонусите, пасторът изтри голямата бизнес група и се отдръпна без много да се обяснява, а Рангелов май се е преселил вече в Израел където сега е жътвата

За последната 2014 година Финансовият отчет е трагедия - 616 000 лв загуба и четворен спад на приходите. Заслужен край на този жалък цирк, който повреди акъла на хиляди наивници, 4 години ги държа в лъжа и заблуда и ги прецака със солидни парици, особено най-последните...
          Това че отчета ни е на загуба, не означава че действително сме на загуба. Четете между редовете ако искате да сте информирани.

Коментар

• Като гледам колко осъдени има в България, то ми е ясно какво ще стане...

Коментар

• Крайно време е клиентелистите от КФН и Прокуратурата да се намесят и да има вкарани в панделата.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И сега, зомбитата трябва да изпият кръвта на падретата Ако това не стане..............и зомбитата са били менте

Коментар

• Финансовата пирамида SAVEWAY INTERNATIONAL в България вече официално е мъртвец! От два месеца няма пукнати организирани събития, доста членове не си получават бонусите, пасторът изтри голямата бизнес група и се отдръпна без много да се обяснява, а Рангелов май се е преселил вече в Израел където сега е жътвата

За последната 2014 година Финансовият отчет е трагедия - 616 000 лв загуба и четворен спад на приходите. Заслужен край на този жалък цирк, който повреди акъла на хиляди наивници, 4 години ги държа в лъжа и заблуда и ги прецака със солидни парици, особено най-последните...
                  Attached Files

Коментар

• отг

Кое точно не раЗбра ? Има ли пирамиди в Бг все още?

Коментар

• Първоначално изпратено от crazymotherfucker Разгледай мнение
                      Аз не разбрах сега има ли ги Saveway или не ? и Къде оперират?
                      а geteasy i vi concept има ли ги и тях?
                      Аз от толко нападки факти не видях никъде....дайте синтезирана и точна инфо
                      А Брънков къде се подвизава сега, някой знае ли?
                      Може ли субтитри

Коментар

• Info

Аз не разбрах сега има ли ги Saveway или не ? и Къде оперират?
                        а geteasy i vi concept има ли ги и тях?
                        Аз от толко нападки факти не видях никъде....дайте синтезирана и точна инфо
                        А Брънков къде се подвизава сега, някой знае ли?

Коментар

• Монолог с падре

Gagik Oganesyan: малка извадка от монолога ми с Падре и до днес не ми е отговорил въпреки, че е доста приказлив по семинарите си https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• това още ли съществува ,заблудени хора бол..

Коментар

• ХАХАХАХАХАХА

Като видях темата и избухнах от смях направо...Коя компания се развива не разбрах?Saveway e просто една измама...Развива се друг път

Коментар

• Нещо ми се струва че лидери онлайн е фалшив профил - ако наистина това е Пешо Диаманта нямаше да си сложи снимка на ИГетМания, при положение че взима комисионна, опа продава, опа промотира, опа информира хората за ВИЦонсепт

Коментар

Working...
                                X