IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    В интерес на истината, ти си най-жлъчната коментаторка която съм виждал през последните си три прераждания, и съм убеден на 100% че те контролират Архонтите за които дори пастора лични ни просвети по време на проповед преди години!
    Не, не съм пиян днес! Паула чети и се бори с тези паразити , за разлика от Божиновица, за теб има шанс http://bulgarianlovenlightmessages.b...og-post_5.html
    Свързах се с "Archon Patrol". Насрочиха ми екзорсизъм за следващата седмица. Моли се за мен, братко!

ПП: Само две неща не разбрах: Само днес ли не си пиян и защо пък да няма шанс за Божиновица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Черкезов, започна ли инвазията в Индия.Излезе ли клипа на Падре със Слона
      В Индиа май се подготвя почвата.
      Но ето причината заради която все още не е настъпила колонизация и монополизация на Китаи и пазарите им.
      http://vimeo.com/7937488
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• С тази мултикултура направо ни побъркаха. На снимката БЧ с закачен кръст на турска броеница Моля който го познава момчето, да го поздрави за стила който налага.
        Attached Files
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Понеже е 1-ви юни и е Ден на детето, много ми се иска да напиша как съм запазил детето в себе си и как всъщност съм едно пораснало дете, после да го съчетая с цитат от Библята на НХЦ, а вие да лайквате и да ми пишете сърца вместо мнения. Само че аз съм един дърт пергишин и само някои миризми ми връщат спомена, че съм бил дете , дори не знам бил ли съм или е някакъв Сейвуей софтуер, който някой ми е инсталирал незнайно защо. А на децата на корпорациата бих искал да кажа, да не обръщат много внимание на телевизийте, медийте кито ни оплюват и съветите им. Да не потискат емоциите си, да плачат и да смеят когато си искат и да не бъдат послушни, а когато призоваваме за гражданско неподчинение например след омаскаряване по БНТ да не си клатат краката а да идват на барикадите като рицари.. Особено последното. Послушни ще могат да бъдат цял живот, дори и да не искат - винаги някой ще ги принуждава да бъдат. Така че, мили деца, ако можехте да ме прочетете, бих ви помолил да обръщате повече внимание на менторите си и тези които са ви турили в крачолите си. Призива ми към Елит Старите е, не бъдете толкова припряни и да ги възпитавате с любов децата на Сейвуей, дори им повтаряйте няколко пъти нещата и бизнес стратегиата която не разбират. Като на деца, които не разбират парадигмата и ценностите ни, които са отвъд материалните ни такива.
          Надявам се и цял живот да обичат и да бъдат обичани, защото само това е важно, всичко друго е суета и албуми на Тони Стораро купени на промоция за 1,99 от бензиностанция с карта Сейвуеи.
          Честит празник на всички деца и специално на Елит старите, които бяха доста търпеливи с мен на последниа бизнес ден, въпреки че се представих.
          Last edited by Черкезов; 01.06.2014, 07:09.

Коментар

• Черкез стига си говори сам. Мекото пак си ти.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
              Бизнес братко,защо не си пиян - събота вечер е,а и днес е БизнесДен на Детето?> Няма ли наблизи някой заведение да изхарчиш някой лев и да припечелиш нещо?> А освен удовлетворението от това > ще печелиме и кешбек от импулсните телефони,общувйки с тях !
              http://vbox7.com/play:7cbc4207
              Не всичко на този 3Д. свят е материална жътва братко, дори пасторите ни го казват, там горе в царството небесно, няма да ни пуснат да отидем с пари и бееемвенца, именно затова важен е направениа жест и следата която оставя СЕЙВУЕЙ в този свят, свят който без нас е загубен в дебрите на материализма и нихилизма. Можеш ли да ми кажеш колко процента от хората по света , имат тази гледната точка и парадигма която е изходна за всеки БЧ?
              А колко бизнесмени изповядват тази филосфиа?! Още по-малко. Така че Сейвуей е един феномен, една мошна група от аутруисти, заради която си заслужава човечеството да оцелее. Аз съм сигурен че баба Ванга когато е блъскала нервно по масата и казала на Нешка РОБева "България ке биде" , говорила е не само за феномена Бареков, но и за феноменалните пловдиски братиа по орис, светите Светльо и Станчо.
              Last edited by Черкезов; 01.06.2014, 07:06.

Коментар

• Бизнес братко,защо не си пиян - събота вечер е,а и днес е БизнесДен на Детето?> Няма ли наблизи някой заведение да изхарчиш някой лев и да припечелиш нещо?> И защо си позволяваш да четеш разни езически и пагански сайтове,вместо да преговаряш Стъпки куъм успеха? Така се отклоняваш от Пътя и попадаш в Плен на Осоговските Таласъми,които са по-лоши и от Архонтите! Ще се пречистиш едва когато присъединим Маг Мартин Захариев,Феномен Светлина и други висши ТВ лица,за да натрием носа на БНТ. А освен удовлетворението от това > ще печелиме и кешбек от импулсните телефони,общувйки с тях !
                http://vbox7.com/play:7cbc4207
                Last edited by meko; 01.06.2014, 02:42.
                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                  Дали тоя бълвоч се е пръкнал от неговия очевидно увреден мозък или някой му го е казал това на някоя сектантска сбирка?
                  В интерес на истината, ти си най-жлъчната коментаторка която съм виждал през последните си три прераждания, и съм убеден на 100% че те контролират Архонтите за които дори пастора лични ни просвети по време на проповед преди години!
                  Не, не съм пиян днес! Паула чети и се бори с тези паразити , за разлика от Божиновица, за теб има шанс http://bulgarianlovenlightmessages.b...og-post_5.html
                  Last edited by Черкезов; 01.06.2014, 05:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                    http://www.ncc.bg/pagebg.php?P=12

...Лидерите трябва да се развиват и израстват в атмосфера на взаимоотношения и личен пример. Исус инвестира по-голямата част от времето Си в дванадесетте ученика...

Kъ мислиш, кой и къде ли го е казал?
                    Ако някога ме приемат за почетен бизнес Член, бих искал да израствам в атмосфера на взаимотношения с тази бизнес членка https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                      Дали тоя бълвоч се е пръкнал от неговия очевидно увреден мозък или някой му го е казал това на някоя сектантска сбирка?
                      http://www.ncc.bg/pagebg.php?P=12

...Лидерите трябва да се развиват и израстват в атмосфера на взаимоотношения и личен пример. Исус инвестира по-голямата част от времето Си в дванадесетте ученика...

Kъ мислиш, кой и къде ли го е казал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
                        Тоя срам няма ли,каза си в прав текст,че Исус е направил пирамида и няма нищо лошо в това.....
                        Attached Files

Коментар

• Черкез бих си изказал мнението за тази лелка дето си постнал, но ме страх адвокат Костов да не се активизира....
                          Алуминиеви радиатори

Коментар

Тоя срам няма ли,каза си в прав текст,че Исус е направил пирамида и няма нищо лошо в това.....

Коментар

Подозирам, че апостолите са били елит-стар. Юда е бил хейтър и са му направили атентат.
                              То бива бива промити БП-та, ама тяхното наистина вече минава всякакви морални граници. Няма да се учудя ако този утре пост-не, че продава майка си за това някой да му купи пакет за 2К евро.

Коментар

• Тоя срам няма ли,каза си в прав текст,че Исус е направил пирамида и няма нищо лошо в това.....
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X