If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се ако имаш негативни коментари относно кУрпорацията, трябва да пишеш лично на Краси Гешева, за да ти обясни нещата. Не може публично да се изнася такава информация
Информация относно фирма Bonofa
До Посолството достигна информация, че фирмата Bonofa AG възнамереява с помощта на собствена партньорска онлайн мрежа да набира клиенти, които да бъдат убеждавани да купят напр. „Cube7“ (Куб7), който ще предлага различни функции и предимства на ползвателя, като напр. процент от оборота на търговските партньори в мрежата. Настоятелно съветваме всички да се информират за правните и допустими граници на такива модели на „прогресивно набиране на клиенти“, които във Федерална Р. Германия могат да бъдат преследвани от закона. (виж линка по-долу / на немски език).
§ 16 UWG: Strafbare Werbung
Мисля, че е въпрос само на късо време и на Сейвуей да бъде наистина обърнато внимание от немското посолство
Понякога когато имам нужда да се надъхам повече за бизнес и алкохола вече не помага, отварям профила на нашата светла сестра Ели Максимова и се зареждам с енергиа. Не, тя не е играла в Матрицата, не, тя не е играла Джеймс Бонд, някой я наричат Доня Максимова защото си заплю Испанскиа пазар и матадорите от Мадрит!
Поклон и да Живей!
Един господ знае защо има толкова много деца на шестата раса в корпорациата! Вярвам че п-р Петров си избира сам учениците! https://www.facebook.com/elimaximova
Има шести идиоти в курпорацията, а донята има вид на изперкала соц учителка. Горката тя, кой знае как е събрала парите де е дала на падре и де няма да ги види повече.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Понякога когато имам нужда да се надъхам повече за бизнес и алкохола вече не помага, отварям профила на нашата светла сестра Ели Максимова и се зареждам с енергиа. Не, тя не е играла в Матрицата, не, тя не е играла Джеймс Бонд, някой я наричат Доня Максимова защото си заплю Испанскиа пазар и матадорите от Мадрит!
Поклон и да Живей!
Един господ знае защо има толкова много деца на шестата раса в корпорациата! Вярвам че п-р Петров си избира сам учениците! https://www.facebook.com/elimaximova
Страхотна е, братко Черки!
Даже баварката изглежда леко семпла пред това Величие на Иберия.
Поклон и да Живей!
Attached Files
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Аз чух за някакъв сърбин, мирко май се казва, който омотал около двеста човека. Водил ги в кафето на Джокович, което било партньор на сциентолозите.. и заради това кафене много пакети продали. Аз си задавам въпроса, защо нашето КЗП не предупреди сръбските и германските колеги за тези нискочестотни паразити?
Защо българските посланици не предупредят българите в чужбина и не само, за тази вирусна зараза която иска още кръв?
Братко, ако корпорациата беше нередовна, Джокович щеше ли да се хване на хорото с братята?! Не, нямаше!!!
След като корпорациата продава все още законно бизнес пакети, никой няма право да предупреждава никого, защото адвокат Костов това и чака, да закове някой в съда.
Представи си Марин, бившия служебен премиер вземе и направи тази глупост да ни анатемоса, Българиа ще бъде осъдена в Брюксел и може би изключена от ЕС, защото основните принципи на демокрацията се погазват, а именно правото на човеците да се самоопределят, както и придвижват свободно, стоки, услуги, пари и ноу хау.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Колкото и обекта имат извън България . Като знам нивото на английски на БП-тата, със сигурност обикалят и търсят българи по чужбина. А иначе беше голяма еуфория излизането им извън България. Ама вече 4 месеца ... к*рец.
Помня едно БП от Пловдив колко беше въодушевено, че са вече в Европа след анонсирането и ме зарибяваше да се включа и, че сега е ТОЧНИЯ момент. Така и не разбрах него какво го радва това с Европа, при положение, че имаше 5 карти регистрирани и ходеше с автобус на бизнес дните. Само че в тази секта както вече казах не са важни финансовите неща, а това да си нарисуваш усмивка на лицето и да се радваш на приходите на Плешо и попа.
Аз чух за някакъв сърбин, мирко май се казва, който омотал около двеста човека. Водил ги в кафето на Джокович, което било партньор на сциентолозите.. и заради това кафене много пакети продали. Аз си задавам въпроса, защо нашето КЗП не предупреди сръбските и германските колеги за тези нискочестотни паразити?
Защо българските посланици не предупредят българите в чужбина и не само, за тази вирусна зараза която иска още кръв?
ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Мислех че само когато си пиян подкрепяш братството..., но тези неща си ги писал сутринта!
Интересно ми е колко човека сте вече ожънали в Сърбия, Германия, Англия и Италия? Има ли я тази информация публично достъпна?
Колкото и обекта имат извън България . Като знам нивото на английски на БП-тата, със сигурност обикалят и търсят българи по чужбина. А иначе беше голяма еуфория излизането им извън България. Ама вече 4 месеца ... к*рец.
Помня едно БП от Пловдив колко беше въодушевено, че са вече в Европа след анонсирането и ме зарибяваше да се включа и, че сега е ТОЧНИЯ момент. Така и не разбрах него какво го радва това с Европа, при положение, че имаше 5 карти регистрирани и ходеше с автобус на бизнес дните. Само че в тази секта както вече казах не са важни финансовите неща, а това да си нарисуваш усмивка на лицето и да се радваш на приходите на Плешо и попа.
Момко, ако беше чел библията щеше да разбереш защо се говори за галактики в Ордена.
" Послание към галактианците, шеста глава.
Този който се получава в Божието (в случая П.Петров) слово, НЕКА ДА ПРАВИ УЧАСТНИК ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ БЛАГА ТОЗИ КОЙТО ГО УЧИ!
НЕДЕЙТЕ СЕ ЛЪГА, П-Р ПЕТРОВ НЕ Е ЗА ПОДИГРАВАНЕ, КАКВОТО СЕЕ ЧОВЕК (Б.Член) , ТОВА ЩЕ И ЖЪНЕ. КОЙТО СЕЕ ЗА ДУХА, ОТ ДУХА СИ ЩЕ ЖЪНЕ ВЕЧЕН ЖИВОТ. " Моя коментар: Именно затова материалните облаги в Ордена не са на първо миасто!
Тук Апостол П-р Петров, прилага на практика Божиа закон за сеене и жънене!
В Битие 8, глава 22 ри стих се казва че докато съществува земята и Българиа, СЕИДБАТА И ЖЪТВАТА НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ.
НАШИТЕ МИСЛИ, ДУМИ , ДЕЛА И БИЗНЕС ПАКЕТИ СА СЕМЕНА!!!
ТОВА Е СЕИТБА, АКО СЕЕШ ПАРИ ЩЕ ЖЪНЕШ ПАРИ, АКО СЕЕШ БИЗНЕС ПАКЕТИ, ЩЕ ЖЪНЕШ БИЗНЕС ПАКЕТИ. ЖЪТВАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ СЕИДБАТА, ВИДА НА СЕМЕТО ОПРЕДЕЛЯ ВИДА НА ЖЪТВАТА, ИМЕННО ЗАТОВА П-Р ПЕТРОВ Е ИЗБРАЛ 9000 ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УМОВЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ ЗА ДА ГИ РЪКОПОЛОЖИ ЗА Б.ЧЛЕНОВЕ. ПРОСТО ЧОВЕКА РАЗБИРА ОТ КАЧЕСТВЕНО СЕМЕ И НЕ СЛУЧАЙНО ПЛОВДИВ Е ИЗБРАН КАТО ГРАДА С НАЙ-ДОБЪР СЕМЕНЕН МАТРИАЛ.
Мислех че само когато си пиян подкрепяш братството..., но тези неща си ги писал сутринта!
Интересно ми е колко човека сте вече ожънали в Сърбия, Германия, Англия и Италия? Има ли я тази информация публично достъпна?
ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Курпорацията, толкова ли няма пари, да ви уреди по-хубави бусчета, с които да ви транспортира. Като ги гледам тези отпадъци, в които се возят зомбитата, са от 80-те.
Момко, ако беше чел библията щеше да разбереш защо се говори за галактики в Ордена.
" Послание към галактианците, шеста глава.
Този който се получава в Божието (в случая П.Петров) слово, НЕКА ДА ПРАВИ УЧАСТНИК ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ БЛАГА ТОЗИ КОЙТО ГО УЧИ!
НЕДЕЙТЕ СЕ ЛЪГА, П-Р ПЕТРОВ НЕ Е ЗА ПОДИГРАВАНЕ, КАКВОТО СЕЕ ЧОВЕК (Б.Член) , ТОВА ЩЕ И ЖЪНЕ. КОЙТО СЕЕ ЗА ДУХА, ОТ ДУХА СИ ЩЕ ЖЪНЕ ВЕЧЕН ЖИВОТ. " Моя коментар: Именно затова материалните облаги в Ордена не са на първо миасто!
Тук Апостол П-р Петров, прилага на практика Божиа закон за сеене и жънене!
В Битие 8, глава 22 ри стих се казва че докато съществува земята и Българиа, СЕИДБАТА И ЖЪТВАТА НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ.
НАШИТЕ МИСЛИ, ДУМИ , ДЕЛА И БИЗНЕС ПАКЕТИ СА СЕМЕНА!!!
ТОВА Е СЕИТБА, АКО СЕЕШ ПАРИ ЩЕ ЖЪНЕШ ПАРИ, АКО СЕЕШ БИЗНЕС ПАКЕТИ, ЩЕ ЖЪНЕШ БИЗНЕС ПАКЕТИ. ЖЪТВАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ СЕИДБАТА, ВИДА НА СЕМЕТО ОПРЕДЕЛЯ ВИДА НА ЖЪТВАТА, ИМЕННО ЗАТОВА П-Р ПЕТРОВ Е ИЗБРАЛ 9000 ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УМОВЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ ЗА ДА ГИ РЪКОПОЛОЖИ ЗА Б.ЧЛЕНОВЕ. ПРОСТО ЧОВЕКА РАЗБИРА ОТ КАЧЕСТВЕНО СЕМЕ И НЕ СЛУЧАЙНО ПЛОВДИВ Е ИЗБРАН КАТО ГРАДА С НАЙ-ДОБЪР СЕМЕНЕН МАТРИАЛ.
Коментар