IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
    Не мога сега,не съм се избил още.
    Защо спиш а още не си закрачолил роднините?!
    Братко,да не би да си сирак момче?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Меко, вземи този Форд за 3700, защото може и нищо да не получиш от Падре.Виж Черкезо още не взел БМВе , а е острие.
      Не мога сега,не съм се избил още.
      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Меко, вземи този Форд за 3700, защото може и нищо да не получиш от Падре.Виж Черкезо още не взел БМВе , а е острие.

Коментар

• Един колега ме навива да взема неговия Фокус за 3700,че и жена му искала софтуерен франчайз Клас 3. Ама стари дараци вече не ми се карат,ще изчакам 1-2 години за нов автомобил.
          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Интересно ми е кога ще почнат да падат и служебните БМВ-та. То със сигурност Плешо и попа са натрупали доста пари в банковите си сметки от началото на пирамидата. Въпросът е дали са чак толкова глупави да ги ре-инвестират в потъващ кораб и да плащат по 100К на месец за лизинги, каско и заплати на щатните от спестените пари през годините, или просто ще затворят кепенцата и ще заминат някъде по Дубай.

Коментар

• Меко, ти взе ли Форда

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                Продължават изцепките на БП. Последния път, беше накрая на месеца, звънят ми по телефона и ми казва: "Обаждам се с голяма молба." и аз питам "за какво става въпрос?" и БП ми отговаря: " Да ти направя една регистрация в сайта на компанията, да си вземеш карта, защото ще загубя много пари....."
                Значи аз да дам 50 кинта, защото не видиш ли те щели да загубят пари.
                Не ги учи на обноски Падрето и тва си е.
                И мен ме търсиха с такава молба, ама поне щяха те да си платят картата. Отказах разбира се. Не искам да влизам в статистиката им, от еди колко си хиляди потребителя, докато в същото време ги ненавиждам искрено.

Коментар

• Киро,чува се че кола ще получи доблестният колега,който един за всички защити Компамията с писмо в раздел Мода на един сайт http://www.beu.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0...news11482.html

Коментар

• Падре даде ли кола на Черкезов

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                      Продължават изцепките на БП. Последния път, беше накрая на месеца, звънят ми по телефона и ми казва: "Обаждам се с голяма молба." и аз питам "за какво става въпрос?" и БП ми отговаря: " Да ти направя една регистрация в сайта на компанията, да си вземеш карта, защото ще загубя много пари....."
                      Свършиха балъците, а

Коментар

• Продължават изцепките на БП. Последния път, беше накрая на месеца, звънят ми по телефона и ми казва: "Обаждам се с голяма молба." и аз питам "за какво става въпрос?" и БП ми отговаря: " Да ти направя една регистрация в сайта на компанията, да си вземеш карта, защото ще загубя много пари....."

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Приатели, поздрави от покрайнините на Карачи!
                          Правя трети последен опит за подбор на подходящи бизнес членове които да поемат щафетата.
                          Въпроса е че отново се натъкнах на еманация на Божиновица и то още по зловеща от преди! При новолуние и растяща луна, която предразполага за растеж в бизнеса, това е много неблагоприятен знак и си мисля че тази страна окончателно ще загуби шанса си да я цивилизоваме и ограмотиме финансово Такава им е кармата на бившите индийци Ще се помоля за тях на Богородица, и им слагам черния кръст в нашия черен списък за страни в които не е благоприатно да инвестираме.

Абе, той накрая ще те метне на Божиновица Змеят, че какъвто е слаботелесен, ще те изтърсва до Попово и обратно

Коментар

• Приатели, поздрави от покрайнините на Карачи!
                            Правя трети последен опит за подбор на подходящи бизнес членове които да поемат щафетата.
                            Въпроса е че отново се натъкнах на еманация на Божиновица и то още по зловеща от преди! При новолуние и растяща луна, която предразполага за растеж в бизнеса, това е много неблагоприятен знак и си мисля че тази страна окончателно ще загуби шанса си да я цивилизоваме и ограмотиме финансово Такава им е кармата на бившите индийци Ще се помоля за тях на Богородица, и им слагам черния кръст в нашия черен списък за страни в които не е благоприатно да инвестираме.
                            Attached Files
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                              Свързах се с "Archon Patrol". Насрочиха ми екзорсизъм за следващата седмица. Моли се за мен, братко!

ПП: Само две неща не разбрах: Само днес ли не си пиян и защо пък да няма шанс за Божиновица!
                              Днес не бях пиян. Моля се и за двете ви!. Божиновица всъщност не е човек и няма човешка същност, тя е Архонт в човешка форма, но не знам дали го осъзнава.

Коментар

• Слава на Корпорацията, ама Падре да даде БМВето на Черкезов

Коментар

Working...
                                X