Черкезов, Донята има ли БМВе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеЧеркез, на какво си бил пак снощи? Гъби, бяло, кафяво? Вземи да ни споделиш нещо за лидерския семинар на фараоните в Гърция миналата седмица.Last edited by Sixoclock; 05.06.2014, 11:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеИма шести идиоти в курпорацията, а донята има вид на изперкала соц учителка. Горката тя, кой знае как е събрала парите де е дала на падре и де няма да ги види повече.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Хайде извинявайте се бързо на Доня Ели Максимова ако не искате Адвокат Кенаров да наточи химилката и да ви подкара по бързата процедура!!! Явно великия Костов е зает с гранд корпоративни дела.
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn
Ели Максимова " Някои хора ме намират за грозотия и недомаслена социалистическа лелка,но мисля,че адвокат Кенаров набръжко ще се справи с тях!Ако искат да ми се извинят имат точно 3/три/дни да го сторят!Исус е избрал това число,не аз-да прощаваме до три!No more!Гордеех се,че съм родена в Пловдив и най-малко съм очаквала това от съграждани,ако и да са велики пръкнали се пловдивски дилърчета!Благодаря ти Пловдив,за ОГОРЧЕНИЕТО! "
П.П. Ели, мила, извинявам се от името на този несретник който не знае как да се държи с една гранд дама. Аз пък мисля че си готина и секси, а също така "социалистическите лелки" винаги са били много секси в моето съзнание. Исус е казал ако те пернат по едната буза, да обърнеш и другата, така че не се занимавай с него. Имаш си учител в Пловдив, използвай го максимално докато има какво да ти даде.
С Поздрави,
Д-р Черкезов,
5 Юни, БрюкселДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеАбе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
Инвестирай печалбата от този с 1800!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеСтрува ли ми се или и мекия почва да го играе яка контра на пирамидата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеШе записвам скоро Народни танци да прослушам ансамбъла,че в двата фитнеса дето ходя вече ме гледат накриво и ше спирам там.Last edited by Jason_Thorn; 04.06.2014, 03:13.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПриатели, поздрави от покрайнините на Карачи!
Правя трети последен опит за подбор на подходящи бизнес членове които да поемат щафетата.
Въпроса е че отново се натъкнах на еманация на Божиновица и то още по зловеща от преди! При новолуние и растяща луна, която предразполага за растеж в бизнеса, това е много неблагоприятен знак и си мисля че тази страна окончателно ще загуби шанса си да я цивилизоваме и ограмотиме финансово Такава им е кармата на бившите индийци Ще се помоля за тях на Богородица, и им слагам черния кръст в нашия черен списък за страни в които не е благоприатно да инвестираме.
П.П. Боживиновица е новия Ариман слязал сред 'орицата - чак след нея ще се спусне пак Христо да ни спаси.
Засега Падре и Плехун удържат нещата с Анти-христа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеАбе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
П.П.
golemec, моля не говори с пренебрежение към същества с духовни титли, защото те са настоящи светци, в този или/и в други животи.
След като Пастор ти звучи странно, вместо ПОП, можеш да използваш думичката синуним - Отец.Last edited by Черкезов; 04.06.2014, 00:20.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар