IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов, Донята има ли БМВе

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
      Черкез, на какво си бил пак снощи? Гъби, бяло, кафяво? Вземи да ни споделиш нещо за лидерския семинар на фараоните в Гърция миналата седмица.
      Носи се слух,че падрето ги е събрал в Гърция,за да им съобщи,че е уредил нов стабилизиращ заем за братята гърци от Европейския съюз,но този заем ще мине през #SaveWay и така,ще имат 10% отстъпка и ще трябва да връщат с десет процента по-малко от заема и така като вземат още девет заема,самата сума ще се възстанови на 100%с времето по банковата сметка (във вторник) и след време ще се окаже,че гърците нищо не трябва да връщат.Като се замисли човек,идеята наистина е уникална.Друго важно съобщение е,че е въвел нов ранг в курпурацията-"Черкез стар 1" за особени заслуги в онлайн ПиАр-а на курпурацията.
      Last edited by Sixoclock; 05.06.2014, 11:33.

Коментар

• Черкез, на какво си бил пак снощи? Гъби, бяло, кафяво? Вземи да ни споделиш нещо за лидерския семинар на фараоните в Гърция миналата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Има шести идиоти в курпорацията, а донята има вид на изперкала соц учителка. Горката тя, кой знае как е събрала парите де е дала на падре и де няма да ги види повече.
          Синко, имаш 3 дни да се извиниш на дамата заради тези слова, или адвокат Кенаров ще те осъди и може да те екстрадират от америка, за да лежиш в бобовдолскиа затвор.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Хайде извинявайте се бързо на Доня Ели Максимова ако не искате Адвокат Кенаров да наточи химилката и да ви подкара по бързата процедура!!! Явно великия Костов е зает с гранд корпоративни дела.

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

Ели Максимова " Някои хора ме намират за грозотия и недомаслена социалистическа лелка,но мисля,че адвокат Кенаров набръжко ще се справи с тях!Ако искат да ми се извинят имат точно 3/три/дни да го сторят!Исус е избрал това число,не аз-да прощаваме до три!No more!Гордеех се,че съм родена в Пловдив и най-малко съм очаквала това от съграждани,ако и да са велики пръкнали се пловдивски дилърчета!Благодаря ти Пловдив,за ОГОРЧЕНИЕТО! "

П.П. Ели, мила, извинявам се от името на този несретник който не знае как да се държи с една гранд дама. Аз пък мисля че си готина и секси, а също така "социалистическите лелки" винаги са били много секси в моето съзнание. Исус е казал ако те пернат по едната буза, да обърнеш и другата, така че не се занимавай с него. Имаш си учител в Пловдив, използвай го максимално докато има какво да ти даде.
            С Поздрави,
            Д-р Черкезов,
            5 Юни, Брюксел
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
              Абе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
              Ами като няма пари бабата защо не и дадеш заем?
              Инвестирай печалбата от този с 1800!
              Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                Струва ли ми се или и мекия почва да го играе яка контра на пирамидата?
                Той по начало си ги бъзика тънко и уж неусетно. Но истинския, ненадминат, уникален и неповторим в това отношение е Черкеза.

Коментар

• Струва ли ми се или и мекия почва да го играе яка контра на пирамидата?

Коментар

Ше записвам скоро Народни танци да прослушам ансамбъла,че в двата фитнеса дето ходя вече ме гледат накриво и ше спирам там.
                    Спирай, спирай, преди да са ти огънали някоя щанга в тиквата!
                    Last edited by Jason_Thorn; 04.06.2014, 03:13.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Приатели, поздрави от покрайнините на Карачи!
                      Правя трети последен опит за подбор на подходящи бизнес членове които да поемат щафетата.
                      Въпроса е че отново се натъкнах на еманация на Божиновица и то още по зловеща от преди! При новолуние и растяща луна, която предразполага за растеж в бизнеса, това е много неблагоприятен знак и си мисля че тази страна окончателно ще загуби шанса си да я цивилизоваме и ограмотиме финансово Такава им е кармата на бившите индийци Ще се помоля за тях на Богородица, и им слагам черния кръст в нашия черен списък за страни в които не е благоприатно да инвестираме.
                      Братко Черки - опъни десетина индийки в името на кУрпорацията и ще пуснеш 10 чорапогащника там. Нищо, че ще са със бримки.

П.П. Боживиновица е новия Ариман слязал сред 'орицата - чак след нея ще се спусне пак Христо да ни спаси.

Засега Падре и Плехун удържат нещата с Анти-христа.

Коментар

Абе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
                        Вкарай майка ти и баща ти, все пак замисъла на фамилиата е това да бъде семеен бизнес. Ако семейството не помогне в труден момент, то кой друг!

П.П.

golemec, моля не говори с пренебрежение към същества с духовни титли, защото те са настоящи светци, в този или/и в други животи.
                        След като Пастор ти звучи странно, вместо ПОП, можеш да използваш думичката синуним - Отец.
                        Last edited by Черкезов; 04.06.2014, 00:20.

Коментар

• Абе попа да не е платил на разни тролове да тролят темата?

Коментар

• Ше записвам скоро Народни танци да прослушам ансамбъла,че в двата фитнеса дето ходя вече ме гледат накриво и ше спирам там.
                            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Меко, стегни се, ако така я караш и Москвич няма да вземеш

Коментар

• Абе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
                                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Working...
                                X