Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеНякой може ли да ми помогне с малко информация? Знае ли се наистина колко са БП и колко хора имат карта, но не са БП. Има ли някъде публикувани числа?
Чак се чудя защо от демократимна медия като Инвестор ви пускат тук безплатно.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Едва ли са 10 000, но ако съдим по специалната тайна група, само за БП
https://www.facebook.com/groups/scidreamteam/
Са 3352
То в даден момент роднините и приятелите които да прецакваш свършват и ...
П.П. Dream teamLast edited by shpono; 01.08.2013, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм нов тук!
Относно SCI:
влизате в brra.bg > Справки > Справка по физическо или юридическо лице
Търсите "СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД, ЕИК 200985219
За компания с толкова много последователи не е добра практика все още да не са публикували Годишен финансов отчет за 2012, въпреки, че срока за публикация изтече.
Да прочетем учредителният им акт:
1. Учредителният им акт няма дата???1
Коя година е основана тази фирма?
2. В учредителния акт стр.1 фирмата в заглавието е изписана като:
"СЕЙФ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД
Фирмата е регистрирана с друго име, не това от учредителния акт:
"СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД, ЕИК 200985219
Дали Ф=В ???
3. На стр.2 и стр.4 наименованието на фирмата преминава от
"СЕЙФ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД (стр.1 - две изписвания с Ф)
към
"СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД (стр.2, стр.4)
Добре приемам 2 пъти със СЕЙФ = 2 пъти със СЕЙВ
(:
4.Капиталът на дружеството е 5000 лв. разпределен в 5000 дяла по един лев.
единият съдружник има 2500 дяла по 1 лев
вторият съдружник има 250 дяла по 1 лев
Къде са останалите дялове до 5000 ???
Или може би според съдружниците 2500 + 250 = 5000 !!!
...............
С две думи - изключителна неграмотност и то в най-важния документ за една фирма.
Някой може ли да ми каже как това е минало в Агенцията по вписванията (Търговския регистър)???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеИ според мен зациклиха на 30000. Скоро май ще има имплозия!? Някой светъл брат ще предположи ли защо вече не се 40000 човека с карти. Те даже и таргета не могат да достигнат и много от БП са увиснали.
Да предположим, че БП са поне 10000 човека по две карти на месец да продават/за да останат в играта/ са 20000 карти на месец и сега щяха да са 50000 поне, но не би.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеТе май, зациклиха на 30К. Иначе ти как предлагаш да ги подкрепим, с 600, 1800 или 3000лв. пакет?!
Да предположим, че БП са поне 10000 човека по две карти на месец да продават/за да останат в играта/ са 20000 карти на месец и сега щяха да са 50000 поне, но не би.Last edited by Loli22; 01.08.2013, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм нов тук!
Относно SCI:
За компания с толкова много последователи не е добра практика все още да не са публикували Годишен финансов отчет за 2012, въпреки, че срока за публикация изтече.
1. Учредителният им акт няма дата???
Дали Ф=В ???
към
(:
...............
С две думи - изключителна неграмотност и то в най-важния документ за една фирма.
Някой може ли да ми каже как това е минало в Агенцията по вписванията (Търговския регистър)???
Само отчетите съм им гледал
Коментар
-
Относно SCI
Здравейте, аз съм нов тук!
Относно SCI:
1. Учредителният им акт няма дата???
Дали Ф=В ???
към
(:
...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнениеAz sym сигурен вече, че Керчев си прави страхотен ташак и ги пише нещата на ебавка . Вече даже много си личи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеВсе едно да увещаваш една жена колко е готино да носи имитативна бижутерия вместо диамантчета. ПРимерно.
В СЦИ, както и във всяка пирамида на света, се залага много на имиджови лакърдии за сметка на прозаични неща като математика и счетоводство, затова при първите слухове за голфове довчерашните млади лъвове с лизинговите БМВ-та ще ревнат от унижение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение...
БМВетата ще се продадат и с пари те ще се купят нови гоуфчета отново на лизинг и така всички ще са щастливи, нямат да карат стари БМВета а нови спортни гоуфчета.
В СЦИ, както и във всяка пирамида на света, се залага много на имиджови лакърдии за сметка на прозаични неща като математика и счетоводство, затова при първите слухове за голфове довчерашните млади лъвове с лизинговите БМВ-та ще ревнат от унижение.
Коментар
-
Така де, и аз не искам да продавам въздух. Какво се оказва, идеята е брилянтна измама, вид пирамида, чрез внушения и ненормални способи и проповеди се намират "бизнес партньори" които да закупят "бизнес пакети" на различна стойност и им е обещана голяма печалба, забележете голяма печалба/ не класическата лихва/, но първо те трябва да намерят още мераклий, които да купят "БП" е това ако не е пирамида, здраве му кажи. Естественно споменаването на въпросните проценти, които се делят по някакъв начин м/у търговски обекти и "БП", SCI e с единствена цел да се внесе поне малка част разум в цялата ситуация. Ползването на отстъпки не е нищо ново в търговията, няма как SCI да успее с големите търговски вериги или други едри търговци по простата причина, че те ако искат ще направят отстъпки на своите клиенти, защо трябва да плащат на друга фирма за това? Да не говорим, че примерно в бранша в който съм аз е просто невъзможно да се приложи тази схема, защото при мен почти всички клиенти купуват на различна цена, договорена лично.
П.с. изполвах кавички тук таме, защото за мен това не е бизнес или партньорство и там каквото да е свързано с реалния живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнениеХубаво е, че си разбрал за 5-те процента и 8-те на търговеца. Само да те попитам какво става като се изчерпат тези 3 процента разлика? Точно там е големият проблем. Да кажем,че си заредя колата в POWER ОIL за 200 лева. Те са дали 2 процента на хората и максимум още 2 процента на SCI - което пак е много за услуга като бензин.
2 процента се изчерпват много бързо това са ти 3x0,5=1,5 (само трите човека директно над теб). Като има още 50 над теб което е доста срещано явление 50*0,25= 12 процента...
Да кажем ,че тези 14 процента ги делим на 2 заради ляв/десен крак. Пак става 7 процента допълнителна отстъпка от 2 процента базова?
Как ще излезе сметката? Нали се сещаш , че вече има структори с по 1000 човека под теб . Кой според теб плаща разликата? Естествено, че SCI покрива. Да не мислиш, че малка бензиностанция може да работи с 10/15 процента отстъпка от цената.
Като спре идването на BP-ата. Ще секнат някой от най-важните неща - Големите семинари и плащането на лизингите. Тези разходи май ги забравяш. Отделно ще стане трудно компанията да покрива разликата в остъпките
Ако се стигне чак до там ще се скъсяват позиции. Например тези седмични представления, ще се правят месечно или на 2 месеца веднъж.
БМВетата ще се продадат и с пари те ще се купят нови гоуфчета отново на лизинг и така всички ще са щастливи, нямат да карат стари БМВета а нови спортни гоуфчета.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар