IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Аз съм против хора които публично обиждат над 150 000 човека да го правят безнаказано. За вас по закон следва арест и съд.
    Простете г-н Черкезов, ама с тази прогресия на численоста ви, другата седмица ще се 1 500 000 човека. Заради вица ли трябва да понеса съдебна отговорност?

Коментар

Аз съм против хора които публично обиждат над 150 000 човека да го правят безнаказано. За вас по закон следва арест и съд.
      Не ти ли омръзна едно и също, едно и също, едно и също?
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
        Аз съм против пирамидата SCI
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
          мани мани...нямаме чуваемост...
          Чакай като за теб - Ако си БП - дай ми формулата, която изчислява т.н. „компенсационен план” .
          Аз съм против пирамидата SCI

Коментар

??? Ко....не Бай Ганьо, какво искаш да кажеш ? Яко си се напушил с нещо объркано.....
            Та какво е франчайз и какво е да си БП към SCI?
            мани мани...нямаме чуваемост...
            Чакай като за теб - Ако си БП - дай ми формулата, която изчислява т.н. „компенсационен план” .
            Ганя Балканский J.R.

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
              Къде я дават бе младеж? принципа за МЛМ е следния: систематамата за възнаграждение (т.н. „компенсационен план” ) е СЛОЖНА МАТЕМАТИЧСКА ФОРМУЛА - къде е тя? дайте да я видим? някой от БП-тата има ли я? Нали си купува франчайз - това е все едно да си взема франчайз от макдоналдс, но да не ми дават рецептата за бигмак а? Какво става ако формулата е грешна ---> при определени обстоятелства и момент може да няма пари за изплащане на дивиденти (обикновенно за тези „най-отдолу”)... Голям смях! Веднага казвам - формулата е грешна! Защото има дълбочина на Н-та степен. За това почнаха да променят/надолу естествено/ в движение бонусите, ако си бяха останали както в началото до сега да бяха ударили кепенците. И това е само при единият от бонусите, този който е с бинарния модел/двата крака/ и Н-та степен дълбочина - НЯМА КАК ДА СТАНЕ

п.с. Другите бонуси, които не са толкова примамливи неслучайно са с лимитирани нива до 3 и те си работят и не са по-различни от на другите млм компании
              ??? Ко....не Бай Ганьо, какво искаш да кажеш ? Яко си се напушил с нещо объркано.....
              Та какво е франчайз и какво е да си БП към SCI?

Коментар

Разбира се, че ти дават. Чисто и просто, подчертавам просто не знаеш какво е франчайз. Въпросът е друг, ако си бизнеспартньор с SCI как можеш да го докажеш и какъв документ получаваш за вложението, което си направил, зацепи ли, или ще продължаваме с празните приказки ?
                Къде я дават бе младеж? принципа за МЛМ е следния: систематамата за възнаграждение (т.н. „компенсационен план” ) е СЛОЖНА МАТЕМАТИЧСКА ФОРМУЛА - къде е тя? дайте да я видим? някой от БП-тата има ли я? Нали си купува франчайз - това е все едно да си взема франчайз от макдоналдс, но да не ми дават рецептата за бигмак а? Какво става ако формулата е грешна ---> при определени обстоятелства и момент може да няма пари за изплащане на дивиденти (обикновенно за тези „най-отдолу”)... Голям смях! Веднага казвам - формулата е грешна! Защото има дълбочина на Н-та степен. За това почнаха да променят/надолу естествено/ в движение бонусите, ако си бяха останали както в началото до сега да бяха ударили кепенците. И това е само при единият от бонусите, този който е с бинарния модел/двата крака/ и Н-та степен дълбочина - НЯМА КАК ДА СТАНЕ

п.с. Другите бонуси, които не са толкова примамливи неслучайно са с лимитирани нива до 3 и те си работят и не са по-различни от на другите млм компании
                Ганя Балканский J.R.

Коментар

• И така...един преправен и копиран от нета виц:
                  Нов мераклия за БП в SCI пристига в официалния им офис и там падрето го посреща.
                  - Заповядай послушнико, погледни този офис виж колко е просторен има всичко необходимо за твоята работа, компютри, мултимедия, но само в петък няма да можеш да работиш тук.
                  Послушника се усмихва щастливо и кима с глава и падрето продължава:
                  - Сега ще ти покажа и залата за банкети и бизнесразлечения, само погледни има всичко, уиски, водка, ракия, мезета, но само в петък няма да можеш да идваш тук.
                  Послушника пак кима с глава и се чуства на седмото небе, падрето продължава разходката, като повежда човека-зомби към последната стая в сградата и отваря вратата, а вътре един голям скрин, отваря го и от него изкача един г*з :
                  - А тук послушнико ще можеш да еб*ш, колкото пожелаеш, но като изключим петък.
                  Послушникът-зомби направо се разтреперил от радост и възбуда и попитал падрето:
                  - Падре, благодаря ти за всичко, но моля те да ми обесниш, защо в петък не мога да използвам благата на нашата организация ?
                  Падрето отговорил:
                  Послушнико,... в петък си дежурен по скрин.

Коментар

Боже господи колко мъка има на този свят.
                    Еми сега инфлацията ще и изяде спестяванията, вместо да има шанс да прави пачки, най-малкото ще си плаща сметкиге за ток, храна, отопление и витамини.
                    Докторе, вие БП ли сте?
                    Възмовно ли е да постнете каква сума си докарвате от като как беше "пасивни доходи"?

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                      Вчера спасих една заблудена душа, която беше облъчена от БП на СЦИ. Без малко да си даде спестяванията на пирамидата. След 20 минути обяснение за какво става въпрос човека даже ми благодари накрая. Чувствам се горд.
                      Боже господи колко мъка има на този свят.
                      Еми сега инфлацията ще и изяде спестяванията, вместо да има шанс да прави пачки, най-малкото ще си плаща сметкиге за ток, храна, отопление и витамини.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Вчера спасих една заблудена душа, която беше облъчена от БП на СЦИ. Без малко да си даде спестяванията на пирамидата. След 20 минути обяснение за какво става въпрос човека даже ми благодари накрая. Чувствам се горд.

Коментар

SCI изобщо никога не играе на дребно и само защото Бошнаков се съмнява в корпорацията , имаме пълно право доживот да не допускаме такива хора да се възплзват от мащаба ни на развитие и силата която набираме ежечасно.
                          Стига проповеди не сме в сектата ви. Просто отговори на човека, има ли терминал или няма, а не колко печелиш или колко сте "големи" зомбитата от SCI, защото никой не те е питал това !

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                            .

SCI не биха играли толкова на дребно да лъжат обектите си..
                            SCI изобщо никога не играе на дребно и само защото Бошнаков се съмнява в корпорацията , имаме пълно право доживот да не допускаме такива хора да се възплзват от мащаба ни на развитие и силата която набираме ежечасно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнение
                              Аз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?

Не си слагай GPRS терминал с четец за безконтактни карти. Първо пробвай системата им с регистрацията на транзакциите през уеб браузър. За целта трябва да имаш компютър в твоя обект, който е свързан с интернет. Пробваш за месец колко SCI картодържатели ще ти дойдат в обекта и после решаваш дали да слагаш четци за безкотактните им карти.

При съмнение за злоупотреба от страна на SCI ще им искаш да ти покажат IP адресите от които са се логвали в твоя онлайн офис при регистрация на транзакциите.

SCI не биха играли толкова на дребно да лъжат обектите си. Също така те няма как да знаят сумата и часът на реалните ти транзакции в твоя обект.
                              Last edited by neural_network; 05.10.2013, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Имам карта, ходил съм по обекти, такова животно като четец не съм видял. Всичко маркират в сайта на ски
                                Картата на SCI е безконтактна чип карта. Имат и обекти, които са с четци за тези карти.

Може би има месечен или годишен абонамент за обектите на SCI, които желаят да поставят GPRS терминал свързан с четец за безконтактни карти.

Коментар

Working...
                                X