IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Информация относно фирма Bonofa
    До Посолството достигна информация, че фирмата Bonofa AG възнамереява с помощта на собствена партньорска онлайн мрежа да набира клиенти, които да бъдат убеждавани да купят напр. „Cube7“ (Куб7), който ще предлага различни функции и предимства на ползвателя, като напр. процент от оборота на търговските партньори в мрежата. Настоятелно съветваме всички да се информират за правните и допустими граници на такива модели на „прогресивно набиране на клиенти“, които във Федерална Р. Германия могат да бъдат преследвани от закона. (виж линка по-долу / на немски език).
    § 16 UWG: Strafbare Werbung
    http://www.gesetze-im-internet.de/uwg_2004/__16.html

Не може компания,която предлага продукт Куб да бъде пирамида!
    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Пичове, верно гениалните прозрения се раждат в кенефа. Днес докато си действах по нещата и четях любимия ми инвестор (добре деиства на стомашния ми тракт) прозрях най накрая що сектата не е пирамида.
      Ми щото пирамидата е тяло, а техните схеми с крачолите са фигура, следователно те са неравнобедрен триъгълник. Така че не ги наричайте пирамида повече!
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Тя пък ГерманиА умрала за простите майни от сектата на Падре. Верно тоз ако си самоубие го признавам за зъл гений.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Черкезов според мен трябва да организираш референдум в Пловдив, и то веднага!
          Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Киро, цял живот си мечтая за Бентли, според мен с БМВ не може да си престижен в 21 век.

П.П.
            Ако корпорациата се пренесе в Берлин изцяло, 5000 млади пловдичани ще останат на улицата, боси, гладни, клети, немили и недраги
            Къде е социалниа министър да обясни защо тези хора са подложени на финансов геноцид от държавата в която си плащаме данаците?!!!!
            Аз искам оставката на правителството заради тези репресии и забрана на БНТ в досегашния и вид!
            Много си прос Сайше. Нали сектантите не плащахте данъци бе? То пък и как да плащате, то данък се плаща на спечелени, не на загубени пари. И малко по доле каза за пакистан, абе ти нали не подкрепяше муслита? Там за некво свинско даже и събуей беше захапал. Абе що тука на събуей в щатско няма стикер на сектата?

Коментар

• Киро, цял живот си мечтая за Бентли, според мен с БМВ не може да си престижен в 21 век.

П.П.
              Ако корпорациата се пренесе в Берлин изцяло, 5000 млади пловдичани ще останат на улицата, боси, гладни, клети, немили и недраги
              Къде е социалниа министър да обясни защо тези хора са подложени на финансов геноцид от държавата в която си плащаме данаците?!!!!
              Аз искам оставката на правителството заради тези репресии и забрана на БНТ в досегашния и вид!
              Last edited by Черкезов; 27.05.2014, 13:51.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов, ти при това положение искаш ли БМВе, а Меко има да мечтае за Форда

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Защо на филма казаха, че БМВетата са само за една година
                  Защото в края на годината се ревизират финансовите резултати. Ако си донесъл на дедо поп грубо казано едни 400 000 лева джобпара, той ще ти подари беемвето за още една година

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                    Доколкото знам, падрето само прибира пари, а не раздава.....ако почне да раздава ми се обади........
                    Дажи си мисля че СЕЙВУЕЙ като немски Холдинг, може да се обърне към ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ и Европейската Комисия, с предложение да бъдем създаден специален грантов фонд за развиващите се страни, чрез който да бъде финансирано населението на Африка, Индия, Пакистан и Китай , с цел включване им в бизнеса на корпорациата. Само така можем да предотвратим миграцията на човеците от останалия свят в Европа, само когато бъдат финансово независими , те ще се почустват щастливи и свободни в страните си.
                    Като траншове, предлагам да се започне с 50 транша по един милярд, да видим дали софтуера ще се справи.
                    Който е за, да ми пише, да направим и отворено писмо до г-н Барозо и ЕС.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Може да е история, но според мен само благодарение на п-р Петров, защото е милостив той няма да предизвика граждански вълнения и размирици, такива каквито ги виждаме в Украина.
                      Но всички останали държави по света са отворени за корпорациата и бизнес плана и!
                      Ти знаеш ли колко бедни хора има в Пакистан например, в тази "държава" 95% от населението нямат ток, къщите им са направени от подръчни материали и в тях няма мебели. Защо да тънат в мизериа, като можем да станат финансово независими?!
                      Защо пакистанци да ходиат в Лондон и да лъжат че са христяни и репресирани от мюсулманите в Пакистан а същевременно да се дупат по три пъти на ден в името на алах?! Веднъж корпорациата като стъпи в Карачи, тези хора ще престанат постоянно да имигрират в Европа!
                      Доколкото знам, падрето само прибира пари, а не раздава.....ако почне да раздава ми се обади........
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                        Официално обявявам сейвуей за история. Този репортаж беше довършителния удар в момента, в който най-много им трябват нови членове на сектантите, за да могат да изплащат БМВ-тата на тези на върха. Сега ще започнат да им ги вземат едно по едно. Разбира се усмивката няма да им слезе от лицата на БП-тата, защото те са програмирани да си ходят с изкуствена усмивка навсякъде.
                        Само се притеснявам пастора да не им спретне някое ритуално самоубийство на всички. Сигурен съм, че много от тях ще го направят, защото му вярват безрезервно.
                        Може да е история, но според мен само благодарение на п-р Петров, защото е милостив той няма да предизвика граждански вълнения и размирици, такива каквито ги виждаме в Украина.
                        Но всички останали държави по света са отворени за корпорациата и бизнес плана и!
                        Ти знаеш ли колко бедни хора има в Пакистан например, в тази "държава" 95% от населението нямат ток, къщите им са направени от подръчни материали и в тях няма мебели. Защо да тънат в мизериа, като можем да станат финансово независими?!
                        Защо пакистанци да ходиат в Лондон и да лъжат че са христяни и репресирани от мюсулманите в Пакистан а същевременно да се дупат по три пъти на ден в името на алах?! Веднъж корпорациата като стъпи в Карачи, тези хора ще престанат постоянно да имигрират в Европа!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                          Официално обявявам сейвуей за история. Този репортаж беше довършителния удар в момента, в който най-много им трябват нови членове на сектантите, за да могат да изплащат БМВ-тата на тези на върха. Сега ще започнат да им ги вземат едно по едно. Разбира се усмивката няма да им слезе от лицата на БП-тата, защото те са програмирани да си ходят с изкуствена усмивка навсякъде.
                          Само се притеснявам пастора да не им спретне някое ритуално самоубийство на всички. Сигурен съм, че много от тях ще го направят, защото му вярват безрезервно.
                          Вече се притеснявам за Черкеза....
                          Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                            В кадър – 26 май 2014: Продавачи на мечти http://bnt.bg/predavanyia/v-kadur/v-...ovite-piramidi

Коментар

• Защо на филма казаха, че БМВетата са само за една година

Коментар

• Ама как им трепереха гласчетата на пресконференцията

Коментар

Working...
                                X