IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Аз тренирам вече 10г. Винг Чун, така че дано нямат този късмет.
    Някой от висшите мениджъри са посещавали и курсове по джиуджицо, така че само безумец може да се появи и той ще усети бързо закона за причина и следствие.
    Това че някой е загубил пари или не е могъл да си върне инвестицията, защо трябва ние да сме отговорни?
    Заради мързела на човек да заработи защо ние да сме виновни?
    Заради малоумието си да инвестира, но да го е срам да говори сред приятелите и познатите си защо ние да сме виновни?
    Ако се появи някой глупак да ни търси сметка, лично ще му изтупам дрехите ако присъствам. Не мога да търпя простотията вече, на години съм!
    А под маси с мегафони залегате ли

Коментар

• Точно Вингчуна е най-ефективен за улицата, за дребните терикати които си мислят че като изпушат една трева или че като са тренирали бокс стават за нещо
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Някой от висшите мениджъри са посещавали и курсове по джиуджицо, така че само безумец може да се появи и той ще усети бързо закона за причина и следствие.
        Черкезов, малко сте били на улицата, че да говориш за джиджутцу и винг чун. Тия работи ги остави на Джеки и компания.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Ти гледай само некой с една сопа да не ви дойде, че тогава ще станете само на пирамиди и пирамидки
          Това че някой е загубил пари или не е могъл да си върне инвестицията, защо трябва ние да сме отговорни?
          Заради мързела на човек да заработи защо ние да сме виновни?
          Заради малоумието си да инвестира, но да го е срам да говори сред приятелите и познатите си защо ние да сме виновни?
          Ако се появи някой глупак да ни търси сметка, лично ще му изтупам дрехите ако присъствам. Не мога да търпя простотията вече, на години съм!
          Last edited by Черкезов; 11.10.2013, 00:14.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Приготви си 70лв. и ела на бизнес ден. Там ще ти се отговори адекватно. Никой не е длъжен да ти прави безплатни услуги. Черкезов
            Ти гледай само некой с една сопа да не ви дойде, че тогава ще станете само на пирамиди и пирамидки

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
              Я тога ти отговори бе черкезин черен арапино, или питай българския ЯН. Дай да видим как се изчисляват бонусите/ по каква формула/ и защо се променят в движение?
              Приготви си 70лв. и ела на бизнес ден. Там ще ти се отговори адекватно. Никой не е длъжен да ти прави безплатни услуги. Черкезов

Коментар

Аз съм против хора които публично обиждат над 150 000 човека да го правят безнаказано. За вас по закон следва арест и съд.
                Я тога ти отговори бе черкезин черен арапино, или питай българския ЯН. Дай да видим как се изчисляват бонусите/ по каква формула/ и защо се променят в движение?
                Ганя Балканский J.R.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                  Току що видях едно от БМВ-тата им с номер SCI 7006 и всички стикери на СЦИ са му свалени, само по номера си личи че е от техните

Май вече гнева към тях е нараснал
                  По всяка вероятност ще ги издават на лизинговата компания

Коментар

• Току що видях едно от БМВ-тата им с номер SCI 7006 и всички стикери на СЦИ са му свалени, само по номера си личи че е от техните

Май вече гнева към тях е нараснал
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

SCI - Мултилевъл маркетинг ???
                      Grabo Club - Система за лоялни клиенти
                      SCI карта - 50лв.
                      Grabo Club карта - 9.90лв.
                      SCI обекти с търговска отстъпка - 1582
                      Grabo Club обекти с търговска отстъпка - 1082
                      SCI обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 700
                      Grabo Club обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 797
                      SCI картодържатели - около 32000
                      Grabo Club / VivaClub картодържатели - над 300 000 http://grabo.bg/club/intro
                      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Към всички партньори които следят темата.
                        Когато си отчаян и самотен! Гледай това!
                        http://vbox7.com/play:6523e3a3
                        Ние ще пребъдем ,заедно ние сме по силни от милиони кличковци!
                        Темата се чете от много набълбукани SCIци, но те имат проблем с общуването/зомбиране/ и си трят за да не се изложат, но пък ти ги представяш прекрасно. Аз лично до сега не съм видял отчаян и самотен фен на пирамидата, всички са с 24 каратова усмивка и нетипична чупка в кръста, защо излагаш така колегите си? Я се усмихнете всичките, те вашите пари свършиха, но живота продължава

Коментар

• "Хайде, борци, дайте ми пари, песни до зори!" Интересен цитат.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                            От инфото на СЦИ страницата във Facebook:

"Бизнес за находчиви и реално мислищи хора..."

Явно не само дребните рибки като Черкезов са неграмотни .....
                            грамотните хора задават въпроси! В СКИ ООД въпросите са нежелани!

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Аз съм против хора които публично обиждат над 150 000 човека да го правят безнаказано. За вас по закон следва арест и съд.
                            Хайде пробвай да ме осъдиш... Стиска ли ти? По кой закон? Я цитирай точка, алинея! Кой ще ме арестува? Ти ли?
                            Last edited by thaddeus; 09.10.2013, 14:13.

Коментар

• Към всички партньори които следят темата.
                              Когато си отчаян и самотен! Гледай това!
                              http://vbox7.com/play:6523e3a3
                              Ние ще пребъдем ,заедно ние сме по силни от милиони кличковци!

Коментар

• От инфото на СЦИ страницата във Facebook:

"Бизнес за находчиви и реално мислищи хора..."

Явно не само дребните рибки като Черкезов са неграмотни .....

Коментар

Working...
                                X