IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнение
    Има ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ? @Jason_Thorn работи се с терминал GPRS на фирма Tromal,който е самия четец на картите.Като не си запознат поне не пиши глупости.
    Имам карта, ходил съм по обекти, такова животно като четец не съм видял. Всичко маркират в сайта на ски
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

@Jason_Thorn работи се с терминал GPRS на фирма Tromal,който е самия четец на картите.Като не си запознат поне не пиши глупости.

"Терминал GPRS на фирма Tromal" повече звучи като глупост.

Хайде дай линк към сайта на тази фирма, че нещо не излиза в google

Коментар

Има ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ?
        Като ти дойде клиент със SCI карта, персонала ти да показват картата на управителя ти и той да гледа как регистрират транзакцията и после да следи дали картата се връща в ръцете на клиента.

Трябва да имаш доверие поне на управителя.

Коментар

Аз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?
          По принцип мисля, че самите СЦИ няма де шмекеруват. Освен това общността им в момента все още е много надъхана и ще привлечеш някой друг нов клиент, БП определено предпочитат СЦИ обектите, обаче имай предвид че процента, който даваш на СЦИ се разпределя по мрежата, т.е има хора, които ще вземат от твоя процент без да са влизали никога в обекта ти, реалният клиент ще вземе само част от него, така че помисли дали няма да е по-ефективно да даваш целият процент направо на клиента! Освен това сигурно си забелязал, че мненията за тази компания са доста негативни, така че помисли добре .........

ПП Не съм от конкуренцията, против всички пирамиди съм!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Хахахаха

P.S. Вчера бях свидетелка в едно кафе, как "бизнеспартньорка" (с вид на контрольорка от 96 г.) зарибяваше една леля..... стана ми гадно и противно.
            Зомбираха ги нещо хората и направо е много неприятно да се гледат подобни картини
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Има ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ?
              Не съм мислил по този въпрос защото не ми се е налагало. Не мисля че има ефективен начин, дори и камери да има няма как да знаеш дали картата е на клиент или на някой от персонала.

Ако ти дават списък с клиентите използвали карта от СЦИ, може да познаеш имената на служителите, но 1) едва ли ще ти дадат списък и 2) всеки може да изкара карта на баба си и да не можеш да сравниш името.

Заключение: няма, освен взаимното доверие
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Има ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ? @Jason_Thorn работи се с терминал GPRS на фирма Tromal,който е самия четец на картите.Като не си запознат поне не пиши глупости.
                Сложи си камери , как може заведения 2013 година края, още да нямате камери ? Много ясно , че ще ви крадат иначе, и то тая карта повярвай ми , е точно последната схема, по която ще те окрадват

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                  Би трябвало по всяко време да можеш да провериш статистиката на направените продажби през карти в профила си в тяхната система. Тъй като картодържателите го могат, няма техническа пречка и търговците да го могат. Ако не предоставят тези данни значи нещо има да се крие... Препоръчвам ти да поискаш да ти демонстрират как работи системата и как ще преглеждаш статистиките си преди да подпишеш договор.

Има и друга страна, не знам в каква сфера си, но ако имаш служители (продавачи, сервитьорки, бармани...) те могат да ти съдерат кожата ако поискат. Пример, сервитьорка си вади такава карта и когато клиент не поиска отстъпка тя пуска отстъпката на собствената си карта....

ПП: не съм им партньор и затова не мога да ти кажа на 100% как работят, но ако съм на твое място бих поискал да видя всичко преди да подпиша.

Също ако обекта ти е голям и популярен няма да си на сметка защото старите и редовни клиенти ще си изкарат карти и като цяло ще падне печалбата... пък нови клиенти според мен трудно ще има тъй като те ползват картата като кукичка а не като основен продукт който да се използва

Коментар

Аз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?
                    Пак ти казвам Булшитов - ТЕРМИНАЛ НЯМА. влизаш и се логваш на сайта им, и като има клиент ръчно набираш продажбата и номера на картата.Тез карти могат да се слайдват само през задниците на бп-тата.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Би трябвало по всяко време да можеш да провериш статистиката на направените продажби през карти в профила си в тяхната система. Тъй като картодържателите го могат, няма техническа пречка и търговците да го могат. Ако не предоставят тези данни значи нещо има да се крие... Препоръчвам ти да поискаш да ти демонстрират как работи системата и как ще преглеждаш статистиките си преди да подпишеш договор.

Има и друга страна, не знам в каква сфера си, но ако имаш служители (продавачи, сервитьорки, бармани...) те могат да ти съдерат кожата ако поискат. Пример, сервитьорка си вади такава карта и когато клиент не поиска отстъпка тя пуска отстъпката на собствената си карта....

ПП: не съм им партньор и затова не мога да ти кажа на 100% как работят, но ако съм на твое място бих поискал да видя всичко преди да подпиша.

Също ако обекта ти е голям и популярен няма да си на сметка защото старите и редовни клиенти ще си изкарат карти и като цяло ще падне печалбата... пък нови клиенти според мен трудно ще има тъй като те ползват картата като кукичка а не като основен продукт който да се използва
                      Last edited by dsx500; 04.10.2013, 17:00.
                      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Аз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          И на карти за градски транспорт също
                          Хахахаха

P.S. Вчера бях свидетелка в едно кафе, как "бизнеспартньорка" (с вид на контрольорка от 96 г.) зарибяваше една леля..... стана ми гадно и противно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Бошнаков, не ги слушай тези лузъри. Аз печеля по около 2000лв. месечно от бизнес партньорството.
                            Ах думи, думи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Бошнаков, не ги слушай тези лузъри. Аз печеля по около 2000лв. месечно от бизнес партньорството.
                              Да печелиш ги от балъци дето се набутват с по 3000 лева . Даже малко балъци си си хванал, щом само по 2к печелиш

Коментар

• Бошнаков, не ги слушай тези лузъри. Аз печеля по около 2000лв. месечно от бизнес партньорството.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X