Първоначално изпратено от Boshnankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнение@Jason_Thorn работи се с терминал GPRS на фирма Tromal,който е самия четец на картите.Като не си запознат поне не пиши глупости.
"Терминал GPRS на фирма Tromal" повече звучи като глупост.
Хайде дай линк към сайта на тази фирма, че нещо не излиза в google
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеИма ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ?
Трябва да имаш доверие поне на управителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеАз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?
ПП Не съм от конкуренцията, против всички пирамиди съм!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеХахахаха
P.S. Вчера бях свидетелка в едно кафе, как "бизнеспартньорка" (с вид на контрольорка от 96 г.) зарибяваше една леля..... стана ми гадно и противно.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеИма ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ?
Ако ти дават списък с клиентите използвали карта от СЦИ, може да познаеш имената на служителите, но 1) едва ли ще ти дадат списък и 2) всеки може да изкара карта на баба си и да не можеш да сравниш името.
Заключение: няма, освен взаимното довериеМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеИма ли начин да следя за това да не ме краде собствения ми персонал ? @Jason_Thorn работи се с терминал GPRS на фирма Tromal,който е самия четец на картите.Като не си запознат поне не пиши глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеБи трябвало по всяко време да можеш да провериш статистиката на направените продажби през карти в профила си в тяхната система. Тъй като картодържателите го могат, няма техническа пречка и търговците да го могат. Ако не предоставят тези данни значи нещо има да се крие... Препоръчвам ти да поискаш да ти демонстрират как работи системата и как ще преглеждаш статистиките си преди да подпишеш договор.
Има и друга страна, не знам в каква сфера си, но ако имаш служители (продавачи, сервитьорки, бармани...) те могат да ти съдерат кожата ако поискат. Пример, сервитьорка си вади такава карта и когато клиент не поиска отстъпка тя пуска отстъпката на собствената си карта....
ПП: не съм им партньор и затова не мога да ти кажа на 100% как работят, но ако съм на твое място бих поискал да видя всичко преди да подпиша.
Също ако обекта ти е голям и популярен няма да си на сметка защото старите и редовни клиенти ще си изкарат карти и като цяло ще падне печалбата... пък нови клиенти според мен трудно ще има тъй като те ползват картата като кукичка а не като основен продукт който да се използва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеАз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boshnankov Разгледай мнениеАз че БП няма да стане ,това е ясно.Въпросът ми е ,мога ли да ги следя,някакси за измами ,като например да си надслагват някакви пари в края на месеца или някой шмекерлък да правят с тея терминали,че тея терминали са ми пълна мъгла?!?
Има и друга страна, не знам в каква сфера си, но ако имаш служители (продавачи, сервитьорки, бармани...) те могат да ти съдерат кожата ако поискат. Пример, сервитьорка си вади такава карта и когато клиент не поиска отстъпка тя пуска отстъпката на собствената си карта....
ПП: не съм им партньор и затова не мога да ти кажа на 100% как работят, но ако съм на твое място бих поискал да видя всичко преди да подпиша.
Също ако обекта ти е голям и популярен няма да си на сметка защото старите и редовни клиенти ще си изкарат карти и като цяло ще падне печалбата... пък нови клиенти според мен трудно ще има тъй като те ползват картата като кукичка а не като основен продукт който да се използваLast edited by dsx500; 04.10.2013, 17:00.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ на карти за градски транспорт също
P.S. Вчера бях свидетелка в едно кафе, как "бизнеспартньорка" (с вид на контрольорка от 96 г.) зарибяваше една леля..... стана ми гадно и противно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБошнаков, не ги слушай тези лузъри. Аз печеля по около 2000лв. месечно от бизнес партньорството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБошнаков, не ги слушай тези лузъри. Аз печеля по около 2000лв. месечно от бизнес партньорството.
Коментар
Коментар