IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз ще му викам, the Reverend. Така по хамериканско ми звучи приятно.
    Меко, ще ловим ли бас за твоя форд и моето камаро, че инак ако няма, да си зема нещо по скромно, мустанг примерно и да не се пъна да събирам като грешен дявол, а да си го взема другия месец още?
    Докторе, ще ми простиш ли покупката на возило със задно предаване, или да търся нещо с предно?

На Шрек, Шрек ли да му викам или Плехун? Той нали не е толкова гъст с бога, та няма да му даваме духовна титла?
    Last edited by Jason_Thorn; 11.08.2014, 20:02.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
      На мен Падре ми звучи добре. Защо реши,че е Убида?
      Защото това означава в превод баща. Това че п-р Петров е високо реализиран духовник, не го прави баща. Той иска от нас хората независимо дали сме бизнес партньори или обикновени човеци, всички да бъдем братя и сестри, а това което ни отличава от силата на неговият ум, това е просто силата на неговата дълбока молитва на уединение с Бога годи наред, докато ние сме мислили и живели за материални и преходни неща. И аз дълбоко вярвам, че след филма матрицата П-р Петров е осъзнал че неговата рола в света е тази на Нео и той прави възможното да освободи сърцата и умовете на хората, като ги освободи от финансовата зависимост наложена ни от илюминатите и това далеч не е моя теза!!! Говорил с няколко бизнес партньора които са на същото мнение! Така че Лоли, избери и ти зеленото хапче, влез в корпорациата вместо да остроумничиш.
      Last edited by Черкезов; 11.08.2014, 19:08.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Братя и сестри, искам да ви помоля да не наричате духовен водач като п-р Петров с убидни епитети като " Падре, Попа, Мошеника" и тн.
        На мен Падре ми звучи добре. Защо реши,че е Убида?

Коментар

• Може да го наричаме Criss Angel, вместо падре, щото може да лети
          И освен това е взел на 7000 човека парите и после с тея същите пари е направил тея същите 7000 човека богати, което означава, че може да умножава парите!!! А бе направо Светослав Чудотворец най ще му приляга!!!!

Коментар

• Може ли Преподобния.

Коментар

• Reverend е подходящо,Той е Американски възпитаник.
              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Черкезов, как е редно да се нарича благодетеля Ва Пастора.Може ли Преподобния.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                  Силни и емоционални думи,доктор Черкезов,Бог да ви поживи! П-р Петров е най-прозорливия духовник,който по тесните преходни пътеки на материалното води хората към широкия Вечен път към Духовното.
                  Така е ... отнемайки материалното на хората, които му се доверяват, те нямат друга алтернатива освен да се обърнат към нематериалните неща.

Коментар

• Силни и емоционални думи,доктор Черкезов,Бог да ви поживи! П-р Петров е най-прозорливия духовник,който по тесните преходни пътеки на материалното води хората към широкия Вечен път към Духовното.
                    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Братя и сестри, искам да ви помоля да не наричате духовен водач като п-р Петров с убидни епитети като " Падре, Попа, Мошеника" и тн.
                      Независимо дали го харесвате или не, той си има свойте над 100 000 почитателя и хиляди ученици в Българиа и Сърбиа. Чрез храмовете които е създал, той е направил връзка на хилядите негови ученици с учението на Исуса Христа, само затова той трябва да бъде отличен с Орден Стара планина, поне втора степен. Да не забравяме че и Пловдив се прочу като град последните 5г. благодарение на него а и през годините на икономическа депресия, освен че даде хляб на 50 000 човека, раздвижи и икономиката на страната благодарение на което родината ни си запази кредният рейтинг въпреки управлението на Герб.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Меко, без да е авто мото, ама как другите успяват, а ти не.Да не ти е направена магия.Нали все пак и ти работиш за пари

Коментар

• Днеска попа дали им е ъпдейт-нал фърмуера на зомбитата? Някакви новини от сбирката на комуната?

Коментар

• Защото Джейсън,как П-р Петров и г-н Рангелов да обяснят на предубедени и негативно настроени журналисти,че Компанията е изплащала 83 % от оборота си в името на Бизнес партньорите си? Звучи скандално и нереално,но е факт. Unbelievable,както каза г-н Петров. Та това го няма никъде в света на МЛМ,дори Ранди Гейдж би се смутил да обяви такъв процент. Коя друга мрежова компания изплаща такива комисионни -никоя. В това е уникалноста на Saveway -прави семпли,но по същноста си велики неща за своите партньори,прави ги личности с главно Л. Парите са само бакшиша,те не са самоцел. Към Киро -най възпитано го моля да не превръщаме този форум в авто-мото,ставаме банални вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                              Защо сумата от 6000 на месец ви се струва толкова нереална,Пастор Петров неведнъж е казвал че 6-7 К на месец чисти пари са стандарт за Елит Стар. А като се принади и БМВ програмата,обърната в пари - сумата става 14 -15 000 на месец. Някакви завистници от групата са намерили Обосновката на П-р Петров за промяната на комп.план от 2013 година,където той ясно е посочил това. Естествено за тези,които имат разум да го проумеят и вярата да го постигнат:
                              http://www.youtube.com/watch?v=KfyTA...ylxrpB1IosVH5f
                              Добре де, в тоз клип Падре говори за бонуси и комисиони и компенсации. Казва че хората трябва да си плащат, пак споменава и дъщеря си. Както и да е, що после на конференцията мълча като пържена цаца, а Шрек пелтечеше, че няма бонуси?
                              Меко, ти кажи!
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Аз съм толкова загрижен за Форда на Меко и бизнеса на Падре

Коментар

Working...
                                X