Според мене четиримата хитреци блъфират в опит да лапат повече и предполагат, че падрето ще им се моли със сълзи на очи да се върнат. Факт е, че никой от тях не си е свалил снимките от гнусната пирамида, а само, че са бизнес партньори. Но каквото и да се случи от тук нанатък това е краят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеMeko, как ще коментираш.Това ще повлияе ли на Форда..Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеЗначи имаме повод за радост?!
Този човек е опасен с манипулативните си способности и трябва властите да се заемат с него.
Коментар
-
Брънков пише на стената си, че с Йовчев, Дилянин и Делчев напускат компанията, зомбитата отдолу коментират, че профила му бил хакнат
Познавали го били, нямало такова нещо, не бил такъв човек. Ей, тоя пастора до един им е направил мозъците на пача!
Очакваме пресконференцията на дедо поп, 100% ще ги изкара виновни за недостатъчните усилия (и молитви), обидено ще удари кепенците и ще литне към залеза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнениеДнес се очетава интересен ден на египетския фронт
То не е трудно да се демонстрира лесен и усмихнат живот като вземаш много пари и караш БМВ.
Сега тези четиримката ще си направят сигурно нова пирамида. Аз поне не знам кой би ги взел да работят каквото и да е с такъв стаж в CV-то.
Коментар
-
Plamen Brankov
преди 49 минути
Здравейте приятели,
...през последната година се случиха толкова много неща около нашата компания. За съжаление ви пишем, защото през тази една година и особено през последните 6 месеца aз и други лидери в компанията видяхме как принципите, ценностите и мисията на компанията се промениха. Като лидери на тази организация и като хора, които виждат неща от кухнята станахме свидетели на празни обещания и лъжи, и видяхме как цялата система е направена, за да обогати някои хора. Осъзнахме, че всичко това се покрива и поддържа с манипулация и мотивация и че живеем в една „красива илюзия”.
Колкото и да ни е трудно, защото за последните 3 години, това беше нашият живот и мечта, по този начин ние няма как да продължим да изграждаме тази компания и да водим хората към „никъде”. Нашите принципи и ценности не го позволяват.
С този пост ви съобщаваме, че за да можем оттук нататък да продължим да ви гледам в очите – приключваме дейността си в Saveway Internationаl.
Пламен Брънков, Атанас Делчев, Емил Йовчев и Ален Делянин.
Коментар
-
Здравейте приятели и колеги !
Толкова съм щастлив от случилото се последните няколко часа. Така е....няма как една компания да стане милиардна, ако не премине през огън и вода и пак през огън и пак през вода. За съжаление, хората често се обръщат срещу тези които ги хранят, тези които ги учат, тези които ги водят ! Моята позиция е ясна - аз съм с г-н Петров, с г-н Рангелов и с компанията ! Продължавам напред с тях ! Не ми влияе по никакъв начин решението н...а Делчев, Йовчер, Делянин и Брънков. Уважавам тяхното решение, но това е тяхно решение ! Всеки си носи кръста ! Тези хора забиха нож в гърба на техните ментори, хората които ги докараха до това положение. Какво остава тогава за нас ? Какво да очакваме тогава ние ?
Успех през този месец ! Насърчавам всеки един от вас да продължи ! Очаквам подкрепата ви, но разбира се в такива моменти има хора, които взимат решение и да се откажат. Сега е момента да вземете вашето решение
С уважение,
Симеон Шопов
Коментар
-
Вземи си Тойота Приус да дадеш своя макар и малък дан в опазването на планетата.
И се поучи от бизнес члена Хюсеин,който въпреки младоста си мисли за бъдещето си в далечина и расъждава като истински предприемач и с 1 милион долара би си купил 250 бизнес центрове от 3-ти клас. https://www.facebook.com/notes/emil-.../4514048666024Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
Коментар