IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ми не бъркаш - толкова!!! Лев на месец на БП Като станат 350000 - 10 лева, 3,5 мио 100,
    И, както се разбира, ако всички станем БП-та, за всички ще има по 200 кинта
    Не, ако допуснем, че БП-тата са 5000 човека, излиза между 5 и 8.5 лв. на месец на БП, ако приемем, че дохода е разпределен равномерно (но понеже не е, тези горе ще вземат по-голямата част). С нарастването на броя хора не се увеличава средния доход, защото се увеличава пропорционално и броя на БП-тата - тоест, ако имаш 350 000 члена, но 50 000 БП-та сумата пак е между 5 и 8.5 лв., само че поради неравномерното разпределение тези горе ще взимат съвсем прилични пари, тъй като общата сума за разпределение ще е между 250 000 и 420 000 лв. месечно и те ще прибират лъвския пай.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
      Ами то не би трябвало да е много сложно да се сметне - 35к члена х 300-500 лв. месечно в обекти на SCI (сумите за потреблението нарочно са по-високи, търсим горна граница) ~ грубо между 10 и 17 милиона лв. месечно. 0.5% от сумата и после делено на 2, защото нали само единия крак се взима - между 25 000 и 42 000 лв. месечно за всички БП-та общо. Отделно имаш около 30-50 лв. от отстъпки от лично потребление, ако приемем, че ще пазаруваш на 10%.

Нали така, или бъркам някъде?
      Ми не бъркаш - толкова!!! Лев на месец на БП Като станат 350000 - 10 лева, 3,5 мио 100,
      И, както се разбира, ако всички станем БП-та, за всички ще има по 200 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Понеже съм против пирамидалната структура в организацията им, държа да видя парите от оборотите, а не от привлечените наивници.

Така да се каже - след като будалите свършат, парите в компанията ще идват само и единствено от процент на оборота, който правят. Съответно да го видим...
        Ами то не би трябвало да е много сложно да се сметне - 35к члена х 300-500 лв. месечно в обекти на SCI (сумите за потреблението нарочно са по-високи, търсим горна граница) ~ грубо между 10 и 17 милиона лв. месечно. 0.5% от сумата и после делено на 2, защото нали само единия крак се взима - между 25 000 и 42 000 лв. месечно за всички БП-та общо. Отделно имаш около 30-50 лв. от отстъпки от лично потребление, ако приемем, че ще пазаруваш на 10%.

Нали така, или бъркам някъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от tts Разгледай мнение
          Благо, спасителю наш, ти серозно ли ни просветляваш със статии от plovdivmedia i rudozemnews?))Тези титани на обективната журналистика?
          Попа, до там ли е опрял, за платените публикации?
          Дай един скрийншот от виртуалниа си офис, да видим коклко милиона си заработил и спестил, с тази гениааааална и светла идея
          Понеже съм против пирамидалната структура в организацията им, държа да видя парите от оборотите, а не от привлечените наивници.

Така да се каже - след като будалите свършат, парите в компанията ще идват само и единствено от процент на оборота, който правят. Съответно да го видим...
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Благо, спасителю наш, ти серозно ли ни просветляваш със статии от plovdivmedia i rudozemnews?))Тези титани на обективната журналистика?
            Попа, до там ли е опрял, за платените публикации?
            Дай един скрийншот от виртуалниа си офис, да видим коклко милиона си заработил и спестил, с тази гениааааална и светла идея

Коментар

• Докато се чудите и си изсмуквате от пръстите тези от рода *как не може да стани това*...БП на SCI не спят и са стигнали до най-затънтените кътчета и правят чудеса от храброст героизъм....

http://www.rudozemnews.com/ikonomika...80%D0%B8%D1%8F

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Керчев.......измамнико безработен......! Идиоти като тебе изкривиха мисленето на тоя беден народ! Затова сме на това дередже.....
                Пфу, аз помислих, че Керчев говори за мен и обяснява защо си клатя краката и свиркам

Коментар

• Керчев.......измамнико безработен......! Идиоти като тебе изкривиха мисленето на тоя беден народ! Затова сме на това дередже.....
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                    Не ми се прави на праведна. И ти ако можеше да взимаш по 10-20 000 евро месечно докато си клатиш краката, щеше да го правиш и да си свиркаш като Крисана.
                    Проблема е че не ти се отдава и ревнуваш че другите го правят.
                    Няма по умно нещо в живота от това да изкараваш пари без да работиш или минимална работа. За да си оправиш живота търси парите а не рабският труд.
                    Ти тея пари за нищо ги нямаш! "20 бона на месец клатейки си краката". ,
                    Aйде моля ти се малко по-сериозно! В България е пълно с такива тарикати, ама всички сте бедни като църковни мишки...

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                      Човешкият капитал е главна движеща сила във всяка икономика. За съжаление винаги има и лош материал, това са хора мързеливи, но същевременно и много алчни, които си мислят обаче, незнайно защо , че заслужават пачките да ги удрят по главата докaто си пият кафенцето. Хорица, на които хем не им се работи хем много много им се иска да са богати.Такива хора обикновено паразитират върху оcтаналите по най-различни начини и спъват развитието на държавата. Докато има алчни мързеливци ще има и пирамиди!
                      Не ми се прави на праведна. И ти ако можеше да взимаш по 10-20 000 евро месечно докато си клатиш краката, щеше да го правиш и да си свиркаш като Крисана.
                      Проблема е че не ти се отдава и ревнуваш че другите го правят.
                      Няма по умно нещо в живота от това да изкараваш пари без да работиш или минимална работа. За да си оправиш живота търси парите а не рабският труд.
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Човешкият капитал е главна движеща сила във всяка икономика. За съжаление винаги има и лош материал, това са хора мързеливи, но същевременно и много алчни, които си мислят обаче, незнайно защо , че заслужават пачките да ги удрят по главата докaто си пият кафенцето. Хорица, на които хем не им се работи хем много много им се иска да са богати.Такива хора обикновено паразитират върху оcтаналите по най-различни начини и спъват развитието на държавата. Докато има алчни мързеливци ще има и пирамиди!

Коментар

• [QUOTE=tea_cup;1059494647]
                          Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Сетих се за една секретарка в НС, която и досега потресено разказва как някакъв я поканил на чай в сладкарницата на България, и... наистина я черпил с чай Смятай значи какви стиснати мъже има...
                          Нямали са Save Card явно... Нали личният бонус е стимулът, без стимул- чай, това е положението :P

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059494643]
                            Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Така е!! Права си напълно. За всеки случай обаче, ако някой ден ще пием кайве с теб, ще дойда с баничарката, щот съм скръндзъ
                            Да приемем, че времето, отделено за изслушване на презентацията, трябва да бъде компенсирано по някакъв начин.
                            А и ти си ми кръстник, със самолета да дойдеш, все тая

А сега направихме интригата, хахахахахха

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059494630]
                              Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Мен явно за това никой не ме води по кафета да ми представят продукта, за 3 излизанки ше им изям комисионната от моите 3 бона, хахаххаах
                              ...
                              Сетих се за една секретарка в НС, която и досега потресено разказва как някакъв я поканил на чай в сладкарницата на България, и... наистина я черпил с чай Смятай значи какви стиснати мъже има...

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059494641]
                                Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Не съм виновна аз, че Моет-ът е толкова скъп! Пък кат видя някой да ми паркира с новата петица и автоматично ми се отваря глътката.
                                Да погледнем от позитивната страна- колкото по-голяма сметката, толкова по-голям личният бонус
                                Така е!! Права си напълно. За всеки случай обаче, ако някой ден ще пием кайве с теб, ще дойда с баничарката, щот съм скръндзъ

Коментар

Working...
                                X