IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Наивник;1059494631]
    Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Егати ламята
    Не съм виновна аз, че Моет-ът е толкова скъп! Пък кат видя някой да ми паркира с новата петица и автоматично ми се отваря глътката.
    Да погледнем от позитивната страна- колкото по-голяма сметката, толкова по-голям личният бонус

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Това че не приемаш реалността е твой проблем и вместо да мърмориш вземи направи нещо или се оплачи или замълчи ........защото това не е твоята тема
      Хахахаххаха с реалността ти имаш проблем и това се опитваме да покажем 95% от участниците в раздумката. Изразил съм се с едно изречение не виждам мрънкане и защо да не е моя тема, след като ти я напусна и сега раздаваш правосъдие, по принцип съм си на работа и правя нещо, колкото и отричаш РАБОТАТА нали в компанията ви се печели ей така без да работиш.
      п.с. отново даде пример за празнодумие.

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059494630]
        Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Мен явно за това никой не ме води по кафета да ми представят продукта, за 3 излизанки ше им изям комисионната от моите 3 бона, хахаххаах

А пък тази снимка отива директно на десктопа )))
        Егати ламята

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059493334]
          Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

7 човека се привличат с максимум 20 кафета и 3 представяния на продукта.
          Мога за две седмици без зор да ги съшия в мрежата.
          Мен явно за това никой не ме води по кафета да ми представят продукта, за 3 излизанки ше им изям комисионната от моите 3 бона, хахаххаах
          Иначе аз бих дошла на презентация заради мъжете по последна парижка мода. Бих желала да поизплакна око, имайки предвид какви са тенденциите... Ух на кака!
          Paris Fashion Week Fall/Winter 2013

А пък тази снимка отива директно на десктопа )))
          Attached Files
          Last edited by Krisana; 22.08.2013, 13:12.

Коментар

• ПОЗНАВАМ ХОРА, КОИТО ЗАРИБЯВАТ, НО НЕ ИМ ЛИЧИ ДА СА ЗАБОГАТЯЛИ ОТ ТАЗИ НЕПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
              УУУУУУУУФ НЕЗНАМ- НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ КУПЯТ ЕНЕРГОНИ ИЛИ ДРУГИ ДЖЪНКОВЕ..ТУК САМО СЕ ХВАЛЯТ , А НИщО НЕ Е ЯСНО
              Мане, аз там още чакам да ме филнат в 0,001

Коментар

• УУУУУУУУФ НЕЗНАМ- НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ КУПЯТ ЕНЕРГОНИ ИЛИ ДРУГИ ДЖЪНКОВЕ..ТУК САМО СЕ ХВАЛЯТ , А НИщО НЕ Е ЯСНО

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                  ИЗЯСНИ ЛИ СЕ ВЪПРОСА-МПИРАМИДА ЛИ СТЕ ИЛИ НАПРОТИВ
                  Не се е изяснил още. Аз от една година се чудя да нахакам ли 3 бибмерици или да си купя за 3 бимберици шитове на БФБ. Какво ще ме посъветваш?

Коментар

Това че не приемаш реалността е твой проблем и вместо да мърмориш вземи направи нещо или се оплачи или замълчи ........защото това не е твоята тема
                    Ще споделиш ли реалността от месеца, в който българинът по принцип харчи най-много
                    Получени парички за м. Август =???
                    От тях потребление и потребление от крачола /така ли чу казвахте?/ = ??
                    Привлечени светли хора = ???

Коментар

• ИЗЯСНИ ЛИ СЕ ВЪПРОСА-МПИРАМИДА ЛИ СТЕ ИЛИ НАПРОТИВ

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                        Празни приказки, чудесен пример за подвеждаща реклама!

Коментар

Добро утро и виждам че нищо смислено не сте издумали...защото няма какво да кажете системата работи и мноого хора се възползват от услугата и мноого хора влизат виждайки че имат пряка изгода да бъдат в най- големия лоялен клуб.....на SAVE CARD

SCI създаде универсална карта, с която всеки потребител спестява пари с всяка своя покупка в търговската мрежа на SCI в зависимост от своето потребление. Към момента потребителската общност на SCI има над 35 000 картодържатели и над 1400 търговски точки в цялата страна. Във всеки от търговските обекти при покупка чрез GPRS терминал или RFid четец се регистрира направената покупка. Своевременно клиентът получава SMS известие за успешно направената покупка, както и спестената сума. На всяко първо число от месеца потребителят получава по банковата си сметка натрупаните отстъпки през последните 30 дни, според своето потребление.
                          По отношение на търговската мрежа на SCI срещу фиксирана отстъпка всеки търговец получава възможността да си осигури с предлаганите от него стоки и услуги лоялни клиенти от потребителската общност на SCI .
                          Празни приказки, чудесен пример за подвеждаща реклама!

Коментар

• Не разбирам, защо няма нито една верига бензиностанции в обектите партньори на СКИ. Има само 2-3 неизвестни, които дават отстъпка от 0.02лв/л. Как ще привличат хора с тези обекти?!

Коментар

• Save Card

Добро утро и виждам че нищо смислено не сте издумали...защото няма какво да кажете системата работи и мноого хора се възползват от услугата и мноого хора влизат виждайки че имат пряка изгода да бъдат в най- големия лоялен клуб.....на SAVE CARD

SCI създаде универсална карта, с която всеки потребител спестява пари с всяка своя покупка в търговската мрежа на SCI в зависимост от своето потребление. Към момента потребителската общност на SCI има над 35 000 картодържатели и над 1400 търговски точки в цялата страна. Във всеки от търговските обекти при покупка чрез GPRS терминал или RFid четец се регистрира направената покупка. Своевременно клиентът получава SMS известие за успешно направената покупка, както и спестената сума. На всяко първо число от месеца потребителят получава по банковата си сметка натрупаните отстъпки през последните 30 дни, според своето потребление.
                              По отношение на търговската мрежа на SCI срещу фиксирана отстъпка всеки търговец получава възможността да си осигури с предлаганите от него стоки и услуги лоялни клиенти от потребителската общност на SCI .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Таз карта в гъзъ се навира. .
                                Глупости Нищо не разбираш!!! Провлачва се с леко постъпателно движение в определеноо от теб място

Коментар

Working...
                                X