IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде да видим бе пиари, не става нито да излъжеш, нито истината да кажеш

Коментар

• Черкез, Пастора циганин ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Г-н Чанев, ако все още искате да имате бъдеще в корпорацията, ще ми се извините възможно най-скоро.
        След като се пуснат акции на стоковите борси по света, мисля да ги изкупим с моите партньори руснаците ще "колим и бесим", особенно онези "от кол и въже" които си мислят че като карата БМВ са големи баровци и недосегаеми.
        Извинете ми се докато е време и ще спите удовлетворен и разтоварен тази нощ.
        Черкезов
        Точно така професоре!!! Разбий ги некадърниците!
        Ще си позволя една мъничка поправка на нещо, което ви е убягнало.
        Stock exchange не означава стокова борса.
        ъъъ и Securities and exchange commission не е Комисия по сигурността и обмена

Коментар

Г-н Чанев, ако все още искате да имате бъдеще в корпорацията, ще ми се извините възможно най-скоро.
          След като се пуснат акции на стоковите борси по света, мисля да ги изкупим с моите партньори руснаците ще "колим и бесим", особенно онези "от кол и въже" които си мислят че като карата БМВ са големи баровци и недосегаеми.
          Черкезов
          Черкез, благодарим ти за шоуто! Да му се изпразниш на лъщящото теме на Чанев бмв-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнение
            Значи искам да кажа че не познавам въпросния професор, а и намирам коментарите му за меко казано странни. Имам чувството че тук сте събрани от кол и въже и IQ-то ви не надминава номера на обувките. И тъй като в СЦИ казваме "НЕ" на конфронтацията и "НЕ" на езика на омразата, спирам до тук. Отправям строга нота към всички тролове и лентаяи, че СЦИ е много повече от компания и не е нужно да избивате комплексите си тук.

Моля те скрий се някъде, че стана за смях. SCI наистина е компания - компания от измамници, начело с циганина пастор...

Коментар

Значи искам да кажа че не познавам въпросния професор, а и намирам коментарите му за меко казано странни. Имам чувството че тук сте събрани от кол и въже и IQ-то ви не надминава номера на обувките. И тъй като в СЦИ казваме "НЕ" на конфронтацията и "НЕ" на езика на омразата, спирам до тук. Отправям строга нота към всички тролове и лентаяи, че СЦИ е много повече от компания и не е нужно да избивате комплексите си тук.
              Черкезов
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
                Пич, ти като се представяш на някой, фамилията ли си казваш?

Хайде отпусни се, нали няма да водиш презентации тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Wow, it's just getting better, and better.
                  ъхъ

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                    как сте тази вечер, слуги?
                    Грабо добре ли плаща?

Коментар

Честито Богоявление скъпи братя!
                      Най-после, тежката артилерия в лицето на г-н Чанев, адмирации!
                      След оная пепелянка, имам цял списък от черни пиари които да се входират пред регионалните съдебни инстанции.
                      Чанев не е тежка артилерия, а тежък случай....като теб!....Аман от таз пирамида!
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Wow, it's just getting better, and better.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Цецко, я да ни кажеш познаваш ли високоуважавания от всички ни професор Черкезов???
                          SCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about

Коментар

така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !

Този профил Chanev_bmw може да не е истински и очернянето и злепоставянето на SCI ще бъде уникално.

Хайде, ако е възможно, модератора или някое БП от SCI да се свърже с този Чанев по имейл или по телефон и да потвърди този профил.

Цветан Чанев - бизнес партньор
                            Телефон 359 878 981 345
                            E-mail cvetan.chanev@sci.sc

Коментар

така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
                              Че кога пирамидите станаха бизнес от ново поколение?
                              Мястото ви е в затвора, лъжете отчаяните, глупави хора.... Сега е момента, в който почвате да губите, както обекти от мрежата ви, така и хора разочаровани от измамата.

SCI = ПИРАМИДА!

Коментар

• Цецко, я да ни кажеш познаваш ли високоуважавания от всички ни професор Черкезов???

Коментар

Working...
                                X