IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Chanev_bmw кьде се скри

Коментар

• Първоначално изпратено от gouem Разгледай мнение
      С тези 40-50 лв на месец колко беемве-та могат да се купят.....
      Интересно е защо някой трябва да даде 50 кинта за карта, с която пазарува само в кварталните бакалии, вместо да си вземе безплатна карта, с която може да пазарува в Била или ОМВ?
      Даже и мигача не можеш да му купиш...
      Обзалагам се, че когато всичко се срине и пастор Петров-Мадоф забегне на някой южен остров (циганинът си обича лятото), тук ще продължат да пишат разни роботи и да ни обясняват как България не е била узряла за тази новаторска идея, колко сме ограничени и т.н. Този бурен като тръгне един път и край. Особено тези, които са направили по някой лев, занапред само ще мислят как да направят пак нещо подобно...лесните пари подлъгват младите и заблудените, а най-лошото е, че вече се създава и модел на поведение - например онзи с чупенето на стойките...

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
        Сметнахме ме го наскоро.
        Общо взето нещата стоят така:

Ако има 5000 БП (те вече са повече) и 500 000 потребители (никога няма да са толкова), които харчат по 200 лв. месечно през SAVE CARD - всеки БП ще получва около 40-50 лв месечно от комисионни
        Това са фактите, изводите оставям на вас.
        Също така dsx500 обърна внимание на това, че комисионните (0.25%) се начисляват върху целия оборот, а не върху отстъпката. Т.е., ако има 400 активни БП един под друг, SCI трябва да им изплати целия направен оборот от съответния потребител...
        Въобще смехорията е голяма...
        С тези 40-50 лв на месец колко беемве-та могат да се купят.....
        Интересно е защо някой трябва да даде 50 кинта за карта, с която пазарува само в кварталните бакалии, вместо да си вземе безплатна карта, с която може да пазарува в Била или ОМВ?

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
          Аз тези сметки ги знам, въпросът е, че този получава "реален" чек за 200К и на мен лично ми е интересно от какво е формиран.
          Формиран е от това, че се е включил савнително рано. Има и случаи, за които знам от първа ръка, когато някой набива 30 000 например и плаща "входа" на 10 души под него, които са с добре промити мозъци и започват да работят усърдно за "спонсора" си с уговорката, че няма да получават пари, докато той не си избие неговите - един вид компания в компанията. Този с 200к чека се намира точно над този, който е набил 30к, онези отдолу са вкарали по 3-4 заблудени роднини и приятели и ето ти Понци по учебник.

Коментар

• Аз тези сметки ги знам, въпросът е, че този получава "реален" чек за 200К и на мен лично ми е интересно от какво е формиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
              Снощи се зачудих така леко, какво трябва да стои, като потребление в един ччек на един господин за 200К лв. Разбира се, това не е формирано от потребление, логично идва и следващият ми въпрос, този бобус от какво е формиран и ако СКИ не е пирамида, защо бонус от 200К е формиран от новопривлечените БП! Ако може гопсодин Чанев да се включи и отговори. Ако не, на някой който му се занимава да сметне потреблението
              Сметнахме ме го наскоро.
              Общо взето нещата стоят така:

Ако има 5000 БП (те вече са повече) и 500 000 потребители (никога няма да са толкова), които харчат по 200 лв. месечно през SAVE CARD - всеки БП ще получва около 40-50 лв месечно от комисионни
              Това са фактите, изводите оставям на вас.
              Също така dsx500 обърна внимание на това, че комисионните (0.25%) се начисляват върху целия оборот, а не върху отстъпката. Т.е., ако има 400 активни БП един под друг, SCI трябва да им изплати целия направен оборот от съответния потребител...
              Въобще смехорията е голяма...

Коментар

• Снощи се зачудих така леко, какво трябва да стои, като потребление в един ччек на един господин за 200К лв. Разбира се, това не е формирано от потребление, логично идва и следващият ми въпрос, този бонус от какво е формиран и ако СКИ не е пирамида, защо бонус от 200К е формиран от новопривлечените БП! Ако може гопсодин Чанев да се включи и отговори. Ако не, на някой който му се занимава да сметне потреблението
                Last edited by thaddeus; 07.01.2014, 09:48.

Коментар

• Магдалена,таман снощи търсих обявата и видях,че е изтрита.Исках да я компна на адвоката им за да ми обясни-какъв е този бизнес на директни продажби,където не се продават продукти и услуги/така пишеше в нея -по спомен....''..бизнес където не продавате продукти или услуги,а на първо място изграждате ....лидери..."/?
                  Защото аз освен продажба на стоки и услуги,не зная да се прода друго.Ще помоля адвоката им да ми го обясни като за прост човек.Защото в МЛМ парите за възнаграждения идват именно от свършване на работата на тъговците-продажба на продукти и услуги вместо тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                    Здравейте,
                    Благодарим Ви за сигнала! Обявата е премахната. Желаем Ви приятна вечер!

Поздрави,
                    Екипът на Продавалник
                    __
                    Prodavalnik.com

http://prodavalnik.com/biznes-vzmozhnost-i30612123

И аз благодаря на Продавалник за бързата реакция
                    За пореден път доказвате ,че сте сериозен сайт.
                    Евала, Маги, така се прави ...тези мошеници трябва да ги гоним докрай, до последния...

Коментар

• Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнение
                      така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
                      Давай да се съдим И на мен ми е приятно - Магдалена .

След това изказване недей сега да се размекваш де

-------------------------------------------------------------
                      СЦИ= на ПИРАМИДА
                      Last edited by magi208; 07.01.2014, 01:17.

Коментар

• Здравейте,
                        Благодарим Ви за сигнала! Обявата е премахната. Желаем Ви приятна вечер!

Поздрави,
                        Екипът на Продавалник
                        __
                        Prodavalnik.com

http://prodavalnik.com/biznes-vzmozhnost-i30612123

И аз благодаря на Продавалник за бързата реакция
                        За пореден път доказвате ,че сте сериозен сайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Няма значение какъв е, важното е че говори 6 езика и е духовен водач, лидер който е покръстил стотици деца в лоното на христянската вяра и стотици, хиляди хора и БП се молят всяка вечер преди лягане за него, неговото крепко здраве и дълъг живот.
                          Мче, то и Азис отговоря така, като го питат, дали е момченце... Айде да не си говорим за християнски ценности

Коментар

така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
                            Пхахаха...хихихи...хахаха...

Още един мотивационен оратор - сектант - слуга на фараон се пръкна!

Чанев, направи ти всички неща които съм удебелил в думите ти, постигни всичко за което говориш и тогава ела пак, защото явно не си чел, но 100% от тебе-подобните вече го казаха това

Човек да се зачуди дали пастора не им е пратил файл с "мнения" и те само да копират едни и същи навсякъде в интернет.
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Черкез, Пастора циганин ли е?
                              Няма значение какъв е, важното е че говори 6 езика и е духовен водач, лидер който е покръстил стотици деца в лоното на христянската вяра и стотици, хиляди хора и БП се молят всяка вечер преди лягане за него, неговото крепко здраве и дълъг живот.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
                                Г-н Чанев, не знам нас от къде са ни събрали и на кого колко му е IQ-то, но в това Ваше писание има не малко правописни и граматически грешки, което ме кара да мисля, че сте лекичко неграмотен.

Коментар

Working...
                                X