moga li da popitam kade e tazi grupa v facebook?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеhttp://www.plovdivutre.bg/2014/03/26..._spasi_priatel
...Клиентът ни искаше да покаже, че никой не може да пише безнаказано в социалната мрежа, с жалбата си е искал да сплаши създателя на групата, коментираха адвокатите...
Ама верно ли "сплаши" са казали?(което си личи от общите условия и жалбата де). Сигурно са му колеги от Юзу-то то там е Магнаурската школа.
Направо Костадин може да ги разпилее ако му се занимава.
Коментар
-
http://www.plovdivutre.bg/2014/03/26..._spasi_priatel
...Клиентът ни искаше да покаже, че никой не може да пише безнаказано в социалната мрежа, с жалбата си е искал да сплаши създателя на групата, коментираха адвокатите...
Ама верно ли "сплаши" са казали?
НК Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
Да изпророкувам ли, че двамата свидетели на пастора не са се явили на делото и затова е подвил опашка?
Коментар
-
Предсказанието ми от 16 март се сбъдна. Сега пастор и компания ще усетят на гърба си жадните за прясно месо медийни хиени. За съжаление не ви излезна късмета - нито стана война в Украйна, нито намериха изгубения самолет. Лапайте дървото сега.
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение......................
Между другото, с тоя иск срещу създателя на ФБ групата си вкарахте страхотен автогол. Сега нещата ще се разсмърдят зловещо и ако някой все още не е чул за вашата измамничекса схема, сега ще разбере. Ще се пръкнат още десет ФБ групи в подкрепа на подсъдимия с много повече членове. На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв. Няма по-добра храна за тях от инфото за разкрита пирамида. Ще ви налапат, сдъвчат и изплюят за нула време. Единственото, на което може да се надявате, е точно около датата на делото да открият изчезналия самолет или да почне истинска война в Украйна. Тогава хиените може и да ви подминат поради голямото изобилие на прясна храна.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Аз мисля, че Костадин Ангелов е истинския измамник и пирамида в случая. Прибра ви едни пари за подкрепа по разходите по делото и сега ще духне и ще закрие въпросната група. Но така е, когато четете единствено манипулативните соросоидни медии на Прокопиев сега ще си сърбате попарата и един обикновен мошеник като Коцето ви успа 10к души и цял форум.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеСега говорих с колеги от корпорацията. Те ми споделиха, че тъжбата е оттеглена по една единствена причина - п-р Петров не иска да се занимава с корумпирания ни съд и ще си търсим правата директно в Страстбург. Така, че не бързайте да се радвате на една победа - войната не е свършила.
Коментар
-
Сега говорих с колеги от корпорацията. Те ми споделиха, че тъжбата е оттеглена по една единствена причина - п-р Петров не иска да се занимава с корумпирания ни съд и ще си търсим правата директно в Страстбург. Така, че не бързайте да се радвате на една победа - войната не е свършила.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntoraceПобеда за правдата и свободата на словото.Великият адвокат Костов оттегли жалбата на клиента си, който не присъстваше в залата, защото е наясно,че ще изгуби делото, а пък и не желае да се коментира,дали компанията е пирамида или не е. Обаче мандалото хлопна, много се разшумя. Голяма грешка адвокат Костов, голяма грешка направихте, голям автогол си вкарахте.
Щом мен вече 3 пъти са ми досаждали по телефоните с тия да ме юркат за срещи и чудеса, па аз викам не ме интересува - смятайте.
Та, предполагам 20к жалби до различните РПУ на МВР ще се съберат за норматив за телефонен тормоз.
Демек 1-но обаждане ОК - повече от едно вече става тормоз
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntoraceПобеда за правдата и свободата на словото.Великият адвокат Костов оттегли жалбата на клиента си, който не присъстваше в залата, защото е наясно,че ще изгуби делото, а пък и не желае да се коментира,дали компанията е пирамида или не е. Обаче мандалото хлопна, много се разшумя. Голяма грешка адвокат Костов, голяма грешка направихте, голям автогол си вкарахте.И да очакваме ли с интерес делото за набедяване?
Щото както е оттеглил тъжбата вече е в киреча, може да му се смъкнат няколко бизнесцентъра кеш в добавка към кофти рекламата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеДо колкото разбирам Костадин лично на 4 очи се е извинил на п-р Петров и като добросърдечен и милостив 2рия е оттеглил тъжбата. Поздравявам пастора за изключителния характер, който е проявил и не се е поддал на лошите чувствата и е решил да даде прошка на Коцето. За Коцето обаче ще има кармични последствия върху неговата душа, той да му мисли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеАми много лесно - ще съдим собствениците на форума за подривна дейност и без това обществото им е набрало, тогава ще срещнем огромна подкрепа от всички медии.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар