IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• moga li da popitam kade e tazi grupa v facebook?

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
      http://www.plovdivutre.bg/2014/03/26..._spasi_priatel

...Клиентът ни искаше да покаже, че никой не може да пише безнаказано в социалната мрежа, с жалбата си е искал да сплаши създателя на групата, коментираха адвокатите...

Ама верно ли "сплаши" са казали?
      УжасТ ако наистина са казали "сплаши" значи този човек има най-неграмотните адвокати в България, по мое мнение.... (което си личи от общите условия и жалбата де). Сигурно са му колеги от Юзу-то то там е Магнаурската школа.

Направо Костадин може да ги разпилее ако му се занимава.

Коментар

• http://www.plovdivutre.bg/2014/03/26..._spasi_priatel

...Клиентът ни искаше да покаже, че никой не може да пише безнаказано в социалната мрежа, с жалбата си е искал да сплаши създателя на групата, коментираха адвокатите...

Ама верно ли "сплаши" са казали?

НК Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.

Да изпророкувам ли, че двамата свидетели на пастора не са се явили на делото и затова е подвил опашка?

Коментар

• http://podtepeto.com/temida/bezprece...denten-nachin/

Коментар

• Предсказанието ми от 16 март се сбъдна. Сега пастор и компания ще усетят на гърба си жадните за прясно месо медийни хиени. За съжаление не ви излезна късмета - нито стана война в Украйна, нито намериха изгубения самолет. Лапайте дървото сега.

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            ......................
            Между другото, с тоя иск срещу създателя на ФБ групата си вкарахте страхотен автогол. Сега нещата ще се разсмърдят зловещо и ако някой все още не е чул за вашата измамничекса схема, сега ще разбере. Ще се пръкнат още десет ФБ групи в подкрепа на подсъдимия с много повече членове. На делото в съда ще се изсипят българските медии, жадни за кръв. Няма по-добра храна за тях от инфото за разкрита пирамида. Ще ви налапат, сдъвчат и изплюят за нула време. Единственото, на което може да се надявате, е точно около датата на делото да открият изчезналия самолет или да почне истинска война в Украйна. Тогава хиените може и да ви подминат поради голямото изобилие на прясна храна.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Гледайте BTV новинарската емисия от 19.00 тази вечер. Ще има коментар по случая

Коментар

• Мани бегай.. пълен цирк. Сега има и фонд за погасяване на щетите нанесени от курпурациятъ
                Last edited by magi208; 26.03.2014, 18:28.

Коментар

• Аз мисля, че Костадин Ангелов е истинския измамник и пирамида в случая. Прибра ви едни пари за подкрепа по разходите по делото и сега ще духне и ще закрие въпросната група. Но така е, когато четете единствено манипулативните соросоидни медии на Прокопиев сега ще си сърбате попарата и един обикновен мошеник като Коцето ви успа 10к души и цял форум.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Сега говорих с колеги от корпорацията. Те ми споделиха, че тъжбата е оттеглена по една единствена причина - п-р Петров не иска да се занимава с корумпирания ни съд и ще си търсим правата директно в Страстбург. Така, че не бързайте да се радвате на една победа - войната не е свършила.
                    Не може директно, бе, мацо. Тоз СтрасТбург за нищо го нямаш

Коментар

• Сега говорих с колеги от корпорацията. Те ми споделиха, че тъжбата е оттеглена по една единствена причина - п-р Петров не иска да се занимава с корумпирания ни съд и ще си търсим правата директно в Страстбург. Така, че не бързайте да се радвате на една победа - войната не е свършила.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace
                        Победа за правдата и свободата на словото.Великият адвокат Костов оттегли жалбата на клиента си, който не присъстваше в залата, защото е наясно,че ще изгуби делото, а пък и не желае да се коментира,дали компанията е пирамида или не е. Обаче мандалото хлопна, много се разшумя. Голяма грешка адвокат Костов, голяма грешка направихте, голям автогол си вкарахте.
                        Най-бързо ще стане да ги разпорите с индивидуални жалби за телефонен тормоз към МВР през 112 понеже ви се входират обажданията.

Щом мен вече 3 пъти са ми досаждали по телефоните с тия да ме юркат за срещи и чудеса, па аз викам не ме интересува - смятайте.

Та, предполагам 20к жалби до различните РПУ на МВР ще се съберат за норматив за телефонен тормоз.

Демек 1-но обаждане ОК - повече от едно вече става тормоз

Коментар

• Оттеглиха тъжбата и прекратяват делото!!!
                          Ще умра от кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace
                            Победа за правдата и свободата на словото.Великият адвокат Костов оттегли жалбата на клиента си, който не присъстваше в залата, защото е наясно,че ще изгуби делото, а пък и не желае да се коментира,дали компанията е пирамида или не е. Обаче мандалото хлопна, много се разшумя. Голяма грешка адвокат Костов, голяма грешка направихте, голям автогол си вкарахте.
                            Кой беше адвокат Лостов? И да очакваме ли с интерес делото за набедяване? Щото както е оттеглил тъжбата вече е в киреча, може да му се смъкнат няколко бизнесцентъра кеш в добавка към кофти рекламата

Коментар

До колкото разбирам Костадин лично на 4 очи се е извинил на п-р Петров и като добросърдечен и милостив 2рия е оттеглил тъжбата. Поздравявам пастора за изключителния характер, който е проявил и не се е поддал на лошите чувствата и е решил да даде прошка на Коцето. За Коцето обаче ще има кармични последствия върху неговата душа, той да му мисли!
                              Аз пък видях как някакъв плешив пастор на колене целуваше обувките на Костадин и плачейки го молеше да не подава контра иск срещу пирамидата, обещавайки да си оттегли малоумните писания. И Коцето, нали е с много опак характер, се съгласи и ни лиши от медийния цирк "дю сеивуеи", оставяйки пирамидата се пържи сама в собствен сос.

Коментар

Ами много лесно - ще съдим собствениците на форума за подривна дейност и без това обществото им е набрало, тогава ще срещнем огромна подкрепа от всички медии.
                                Ще съдите дедовия! Собствениците на форума са собствениците на дружеството, което е листнато на борсата и има доста голям брой акционери. Ша взема да си купя една акция от Инвестора та да ме съдиш и мен. Макар че чрез едно от дружествата акционери на практика и аз съм акционер тук. Айде у лево, отивай да зарибяваш балъци, че вноската за бавареца не чака.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X