IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнение
    Значи тъкмо влизам в бизнес среща и хора от структурата ми докладваха, че отново се злослови по мой и Сейв къмпани адрес. После отиваме на имен ден на колегата Иван Пеев, друг път ще се занимавам с вас. Обясних ви, че щом не разбирате бизнеса да не се занимавате с него, гледайте си Била и ОМВ където цените са безбожно високи и чакайте на безплатните карти, вместо да правите хората покрай вас успешни
    Тва не е злословене, споделяме си.....впечатленията. А ти на ква срещичка си?........Нови шаранчета ли? Ае на слука!
    Last edited by darkside; 08.01.2014, 14:29.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Значи искам да кажа че не познавам въпросния професор, а и намирам коментарите му за меко казано странни. Имам чувството че тук сте събрани от кол и въже и IQ-то ви не надминава номера на обувките. И тъй като в СЦИ казваме "НЕ" на конфронтацията и "НЕ" на езика на омразата, спирам до тук. Отправям строга нота към всички тролове и лентаяи, че СЦИ е много повече от компания и не е нужно да избивате комплексите си тук.
      Разбира се, че е повече......тя е пирамида, тва малко ли е?.....
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Кое по точно не разбираме от бизнеса ви? Задават се конкретни въпроси, на които нямате желание да отговорите! Питам ви директно, какъв процент от вашия приход е формиран от регистрация на центрове! Е ли е този процент над 70 и ако е, това означава ли, че дохода в мрежата се формира от постъпилите БП на по-ниски нива? Ако имате смелост отговорете на тези въпроси. Ако не, просто сте поредния "бизнесмен", който с нищо няма да бъде запомнен!
        Ти пък не знаеш ли, че им е обяснено да не се отговаря на такива въпроси....важното е да се градят личности и лидери...сега че е малко пирамида, че комисионните от потребление са под 5%...това са дребни неща...бели кахъри

Коментар

Значи тъкмо влизам в бизнес среща и хора от структурата ми докладваха, че отново се злослови по мой и Сейв къмпани адрес. После отиваме на имен ден на колегата Иван Пеев, друг път ще се занимавам с вас. Обясних ви, че щом не разбирате бизнеса да не се занимавате с него, гледайте си Била и ОМВ където цените са безбожно високи и чакайте на безплатните карти, вместо да правите хората покрай вас успешни
          Кое по точно не разбираме от бизнеса ви? Задават се конкретни въпроси, на които нямате желание да отговорите! Питам ви директно, какъв процент от вашия приход е формиран от регистрация на центрове! Е ли е този процент над 70 и ако е, това означава ли, че дохода в мрежата се формира от постъпилите БП на по-ниски нива? Ако имате смелост отговорете на тези въпроси. Ако не, просто сте поредния "бизнесмен", който с нищо няма да бъде запомнен!

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
            Няма ИПО, няма МИПО, направо ви казвам да влизате в бизнеса под мен и Станчо винаги има скрит коз в ръкава си, мегдан за бизнеси колкото щеш щом имаш нагласата да гониш успеха с всички сили
            Ида, ида ама да ми кажеш след колко време ще си избия 50те лева

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
              Сигурно за ипотека иде реч.
              Няма ИПО, няма МИПО, направо ви казвам да влизате в бизнеса под мен и Станчо винаги има скрит коз в ръкава си, мегдан за бизнеси колкото щеш щом имаш нагласата да гониш успеха с всички сили

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Какво е това ИПОто, нещо като ГФО ли?
                Сигурно за ипотека иде реч.
                домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  ИПОто на Групон беше около 25-30 долара. След като в края на 2012 акцията беше 2.80 в момента е около 11, при силно бичи пазар.
                  Та какво казваш за Групон???
                  Какво е това ИПОто, нещо като ГФО ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    ИПОто на Групон беше около 25-30 долара. След като в края на 2012 акцията беше 2.80 в момента е около 11, при силно бичи пазар.
                    Съмнявам се да те е разбрал и предполагам, че ще подмине въпроса ти с достойнство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                      Мен ли имаш предвид? Трета божа заповед: не изговаряй името господне напразно!
                      Между другото тази година наистина се очертава да е доста силна и се смея на слуховете, че ще фалираме до 3-4 месеца. Идеите, който носят живот в себе си не могат да фалират. След като промотира "save of the day" Г-н Рангелов може по всяко време да извади нов коз от ръкава си, ако изобщо сте чували за групон и потенциала на този бизнес. Ние българите нали все се страхуваме да не се минем, това е чудесна възможност за генериране на доверие и бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                        Даже и мигача не можеш да му купиш...
                        Обзалагам се, че когато всичко се срине и пастор Петров-Мадоф забегне на някой южен остров (циганинът си обича лятото), тук ще продължат да пишат разни роботи и да ни обясняват как България не е била узряла за тази новаторска идея, колко сме ограничени и т.н. Този бурен като тръгне един път и край. Особено тези, които са направили по някой лев, занапред само ще мислят как да направят пак нещо подобно...лесните пари подлъгват младите и заблудените, а най-лошото е, че вече се създава и модел на поведение - например онзи с чупенето на стойките...
                        Мен ли имаш предвид? Трета божа заповед: не изговаряй името господне напразно!
                        Между другото тази година наистина се очертава да е доста силна и се смея на слуховете, че ще фалираме до 3-4 месеца. Идеите, който носят живот в себе си не могат да фалират. След като промотира "save of the day" Г-н Рангелов може по всяко време да извади нов коз от ръкава си, ако изобщо сте чували за групон и потенциала на този бизнес. Ние българите нали все се страхуваме да не се минем, това е чудесна възможност за генериране на доверие и бизнес

Коментар

Говори бе момче, нали това работиш
                          Last edited by briko; 07.01.2014, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Chanev_bmw кьде се скри
                            SCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                              Формиран е от това, че се е включил савнително рано. Има и случаи, за които знам от първа ръка, когато някой набива 30 000 например и плаща "входа" на 10 души под него, които са с добре промити мозъци и започват да работят усърдно за "спонсора" си с уговорката, че няма да получават пари, докато той не си избие неговите - един вид компания в компанията. Този с 200к чека се намира точно над този, който е набил 30к, онези отдолу са вкарали по 3-4 заблудени роднини и приятели и ето ти Понци по учебник.
                              Тва да не е Черкенеза с 30тя бимберона?
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                                Снощи се зачудих така леко, какво трябва да стои, като потребление в един ччек на един господин за 200К лв. Разбира се, това не е формирано от потребление, логично идва и следващият ми въпрос, този бонус от какво е формиран и ако СКИ не е пирамида, защо бонус от 200К е формиран от новопривлечените БП! Ако може гопсодин Чанев да се включи и отговори. Ако не, на някой който му се занимава да сметне потреблението
                                За да получи някой чек за 200.000 само от потребление, двете му структури трябва да са направили общо оборот за скромните 160.000.000 лева. Аз съм бившо БП и много добре знам откъде са им парите, не повече от 5% от комисионните са от потребление. Ясна ми е цялата им схема, от евтината пропаганда до заучените отговори написани от пастора и Станчо в "ръководството".

Оборота от картите е нищожен и се крепи главно на БП-тата, които са инструктирани да си правят срещите винаги в обекти на компанията. Огромна част от картите са подарени, за да могат да се изпълнят таргетите, друга част са купени и забравени. По-голямата част няма да бъдат подновени след като им изтече срока на валидност. Но дори и да имаха 50.000 лоялни клиента, пак е невъзможно с този компесационен план да хранят 10.000 БП-та, за бизнес доходи да не говорим.

Преди време направих една сметка, всеки 1000 лева комисионна са свързани с 800.000 лева потребление (по 400.000 на крак). Чанев да вземе да сметне какво потребление трябва да има, за да може 10.000 БП-та да получават по 5000лв на месец (все пак за бизнес говорим и няма риск).

Чанев, преди време бях публикувал едни въпросчета и откъс от закона за нелоялните търговски практики. Да вземеш да им отговориш, а?

Коментар

Working...
                                X