IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чанев ли си какъв си не знам, но си мълчи там по-добре, защото вие сте за съд...дойде ми до гуша от малоумници...

Коментар

• Честито Богоявление скъпи братя!
      Най-после, тежката артилерия в лицето на г-н Чанев, адмирации!
      След оная пепелянка, имам цял списък от черни пиари които да се входират пред регионалните съдебни инстанции.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнение
        така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
        Повърня, фляк. Нали ще ни съдиш, бе! Какво се размрънка?

Коментар

• Охх пак започнахме със същите глупости. Това го има и в първата тема за пирамидата sci. Отново ли е 2012 ве?
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
            SCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about

Коментар

• та кои си сега mizernik81 или Chanev аман от мизерници

Коментар

• Чанев млъкни тапак на бас че пишеш в инвестор срещу бучка захар и потупване по плешивата ти глава.
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
                  Батман ти ли си

Коментар

така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
                    И на мен ми е приятно
                    Мога ли да те наричам фараон или си дребно рибе?

Коментар

• Ми Цецо, те другите по-добре чупят стойки от теб бре

Коментар

И кво?

Коментар

• така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
                          SCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                            как сте тази вечер, слуги?
                            Бе много си грозен

Коментар

• Коментар

• как сте тази вечер, слуги?
                                Last edited by mizernik81; 06.01.2014, 20:28.

Коментар

Working...
                                X