Чанев ли си какъв си не знам, но си мълчи там по-добре, защото вие сте за съд...дойде ми до гуша от малоумници...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Честито Богоявление скъпи братя!
Най-после, тежката артилерия в лицето на г-н Чанев, адмирации!
След оная пепелянка, имам цял списък от черни пиари които да се входират пред регионалните съдебни инстанции.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнениетака значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздраве
Коментар
-
така значи държа да отбележа че съм потресен от черния пиар и помията, лееща из интернет пространството срещу една българска модерна компания от хора, непричом с бизнес отрасъла на мрежовата индустрия. Изправям се с името и волята си за словесен дуел с всеки, които цели омаскаряването на една идея и бизнес от ново поколение. Позволете на хората да станат лидери на живота си, не бъдете тесногръди и не плачете на чужд гроб. Освободете съзнанието си за личностно развитие, разширете мирогледа си, преглътнете завистта си и ще бъдете велики личности. Само в сейв къмпани имате възможност да станете част от най-голямата потребителска общност и да се възползвате от предимствата на задружната сила. Ако искате ще ви припомня притчата за Хан Аспарух и наръча. Сега е момента, сега е Вашия шанс да преосмислите преоритетите и целите си. Нека Богоявлението светне в главите ви и да грешниците да се покаят. На именниците и позитивните хора желая много успехи и наздравеSCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнениетака значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chanev_bmw Разгледай мнениетака значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !
Мога ли да те наричам фараон или си дребно рибе?
Коментар
-
Коментар
-
така значи считано от днес 06,01,2014 Богоявление, всеки който по някакъв начин нарушава имиджа на едно непрекосновено търговско дружество, ще си има работа с правния отдел на компанията и цялата строгост на закона. Радвам се да се запознаем, приятно ми е Чанев !SCI - бъди лидер на живота си / свържете се за повече информация: http://ceco.sci.sc/page/about
Коментар
Коментар