Бях питал какво стана с Кънчев/Кунчев, никой ли нищо не знае?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ветрогенератор с турбина с летящи крила
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеШапка му свалям, кораво парче излезе Кънчев/Кунчев. Само не знам, с тази чуплива по принцип турбинка, ще продължи ли да се вътри за патентни такси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗа разлика от Кунчев, тоя продължава да си вярва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е що след една година? Че той (измамника) си е отсвирен отдавна?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Виждащ себе си след една година. Кунчев ти няма наглостта само
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВиждащ себе си след една година. Кунчев ти няма наглостта само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОпределено са те отсвирили, Кънчев/Кунчев.
- 2 Харесвания
Коментар
-
...Ся, ако бяхте сериозни антипирамидисти, да бяхте вкарали там, не знам колко, ама да му помогнете на човека, и да ми натриете носа, нале. Напр.Матеев да му откупи патента или поне, лиценз да вземе, да прави там, още едни ВЕИ-та? Хем някой лев за Кунчев, хем ... Далаверка?
- Да, ама не. Велики бърборители. Не е, като да търгуваш с гаражи, или да дращиш из форуми за ст'инки...
Last edited by Pyramid; 30.08.2020, 09:33.
Коментар
-
То и с невъзможната тръбичкка нищо не става, но ти плачеш на чужди гробища
без отговор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ така, какво става с масовото приложение на турбината? Искам да и се порадвам, щото...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар