И така, да не му се е случило нещо на човека?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ветрогенератор с турбина с летящи крила
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И пак - това си е негова работа. Не виждам да ти е искал мнението?
И в неговите обувки не си бил никога. Човекът има патент - за разлика от теб - и си го има сам, без да проси из форумите, и без да раздава мнения които никой не е искал.
Глей си в твойта паница. На кой колко, какво, защо ще му струва, не е твоя работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Този, заедно с другите, пренебрегват предпазарните проучвания. Аз си направих. От 40 души група, го пожелаха 37.
Извод?
Пазарът е дори много по-добър ох целевите 5%.
Да се пукат душманите.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение13ADROL, дали има търсене може да се определи и без да си продал, винаги има подобно поне нещо което се е продавало което да става за ориентир. Например днес потърсих топлообменници за съдомиялни машини в интернет какво предтавляват, продават се като резерна част и видях каква им е цената като такава дори. Също на друг сайт видях да се предлагат неща които преди година не съществуваха на пазара, новост са определено защото съм следил как се развиват нещата и появата им не е неочаквана защото знаех че вече е открит начин да се направят което пък се случи по напред във времето. Не е голяма философия.
Извод?
Пазарът е дори много по-добър ох целевите 5%.
Да се пукат душманите.
Коментар
-
13ADROL, дали има търсене може да се определи и без да си продал, винаги има подобно поне нещо което се е продавало което да става за ориентир. Например днес потърсих топлообменници за съдомиялни машини в интернет какво предтавляват, продават се като резерна част и видях каква им е цената като такава дори. Също на друг сайт видях да се предлагат неща които преди година не съществуваха на пазара, новост са определено защото съм следил как се развиват нещата и появата им не е неочаквана защото знаех че вече е открит начин да се направят което пък се случи по напред във времето. Не е голяма философия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеРазлика има и тя е огромна.
Разяснявам, ако някой е пропуснал, с какви проблеми, ще се сблъска. Убеден съм, ТОВА е колегиално. Защото, колкото и да го критикувах, аз наистина, съм бил "в неговите обувки", минал съм през неговите разочарования и лишения и не му желая злото, както вие -на нас.
И в неговите обувки не си бил никога. Човекът има патент - за разлика от теб - и си го има сам, без да проси из форумите, и без да раздава мнения които никой не е искал.
Глей си в твойта паница. На кой колко, какво, защо ще му струва, не е твоя работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение...пак у чуждо канче гледаш.
Не съм забелязал някой да ти е искал мнението?
Разяснявам, ако някой е пропуснал, с какви проблеми, ще се сблъска. Убеден съм, ТОВА е колегиално. Защото, колкото и да го критикувах, аз наистина, съм бил "в неговите обувки", минал съм през неговите разочарования и лишения и не му желая злото, както вие -на нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯсно. Не иска.
Кънчев/Кунчев, ПРОДАВАЙ. Записът в Историята остава, че ТИ си го изобретил но, таксите, ще ти излязат през коса. Достижението и Гордостта ти, няма да се накърнят. ВИНАГИ, препратката е към Първия.
Ала, след продажбата, ПОНЕ НЯМА ДА ПЛАЩАШ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПАТЕНТ ЗА ИЗДЕЛИЕ, КОЕТО, НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА МАСОВО.
Спаси си поне малко от финансовите грижи.
Не съм забелязал някой да ти е искал мнението?
- 1 like
Коментар
-
Ясно. Не иска.
Кънчев/Кунчев, ПРОДАВАЙ. Записът в Историята остава, че ТИ си го изобретил но, таксите, ще ти излязат през коса. Достижението и Гордостта ти, няма да се накърнят. ВИНАГИ, препратката е към Първия.
Ала, след продажбата, ПОНЕ НЯМА ДА ПЛАЩАШ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПАТЕНТ ЗА ИЗДЕЛИЕ, КОЕТО, НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА МАСОВО.
Спаси си поне малко от финансовите грижи.
Коментар
-
Напомняме че, ако Матеев смята ТОВА за добро решение, може да купи патента от Кънчев/Кунчев и така, да убие с един куршум няколко заека: Да ни покаже, какъв е "ЕкЦперт", да отърве Кънчев/Кунчев от непосилни и ненужни патентни такси и да инвестира в нещо, от което, разбира(ВЕИ).
Разбира.
...- ДАЛИ НАИСТИНА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Пак у чуждо канче гледаш ....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМдам. Много мърда - много се чупи. Ама има патент. За него, ВСЯКА година, се плащат нарастващи такси. Ако не се произвежда и продава, Кънчев/Кунчев е на фактическа загуба.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеспоред мен най-добре е да се строят в морето и така да не заемат земеделска земя.
Коментар
Коментар