IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Миме, ти като не си от нашта компания, колко човека зариби за твоята измишльотина за която работиш но не казваш коя е, даже взе да си правиш реклами тук, в темата за нашата фирма, че ви раздавали волвота...ама това е смешно и тъжно, Мимченце!!!
    Не пиша за да "зарибявам" и да правя реклама на моята компания, нито съм казала коя е, нито нищо, защото нещата не се правят така. Не ви обиждам, не ви обвинявам, че сте пирамида, нито зарибявам някой за нещо, нито ви защитавам, а това за колата беше просто пример, за който всички се разписахте и не биваше да назовавам с име каквото и да било, защото се втурвате да го коментирате само него Аз просто си коментирам.
    За разлика от теб обаче, който без да си научил нещо се изразяваш с "измишльотина", аз отделих време за вашата измишльотина и не само за вашата.
    И спокойно психо, няма да ти "зарибявам" хората, едва ли някой от тук присъстващите ще тръгне да се занимава с това, ако още не си забелязал, пък и да е така едва ли някой ще се премести на друг континент, за да предлага витамини при мен.
    Last edited by MLM in bulgaria; 29.01.2013, 00:45.
    we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Миме, ти като не си от нашта компания, колко човека зариби за твоята измишльотина за която работиш но не казваш коя е, даже взе да си правиш реклами тук, в темата за нашата фирма, че ви раздавали волвота...ама това е смешно и тъжно, Мимченце!!!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
        Черкезов няма нищо общо с компанията . Само се опитва да налива масло в разгорещените мнения във форума. И МЛМ България, нито знаеш с какво образование съм и какво работя..../относно познаването на законите / нито с колко МЛМ компании съм се занимавал. А с какво ниво съм в компанията също не знаеш, но пак имаш мнение . Сравнението на Волвo S80 с BMW F10 e наистина забавно , но как да изразя мнение аз простия човечец, във форум със всичко знаещи и можещи представители на нацията ни.
        Така и никой от вас не коментира БИЗНЕС ОПЦИЯТА !!!
        Само да те питам ти бизнес партньор на компанията ли си ? Ако си да те питам друго... Какво значение има кой с какво образование е ако се занимава с това, (нали едни от най- успелите нямат завършен колеж) ? Кой ти е казал, че правя сравнение на нещо ? Обяснявам, че всички дават коли и ваканции като мотивация, просто можеше да не са толкова фрапиращи за страната.
        Ами О.К. нека си говорим за бизнес опцията, за да видя кое не съм разбрала, понеже отделих време, за да ви опозная. Тя е, за да може човек да печели в пълна дълбочина от потреблението на своята организация. Така... Разделили сте я на три категирии нали така ? Всяка една дава възможност за различен процент комисион само че при 1-ва категория нямаш право да взимаш групов бонус. Нали така? А разликата между 2-ра и 3-та е в процента възнаграждение. Има и друг вид бонус, който мотивира лидерите да правят още лидери под себе си. Ако греша нещо поправи ме. Останалите бонусчета не са ми толкова интересни, за да ги коментирам.

Коментар

Черкезов няма нищо общо с компанията . Само се опитва да налива масло в разгорещените мнения във форума. И МЛМ България, нито знаеш с какво образование съм и какво работя..../относно познаването на законите / нито с колко МЛМ компании съм се занимавал. А с какво ниво съм в компанията също не знаеш, но пак имаш мнение . Сравнението на Волвo S80 с BMW F10 e наистина забавно , но как да изразя мнение аз простия човечец, във форум със всичко знаещи и можещи представители на нацията ни.
          E кой да коментира някаква опция, която може да престане да бъде такава, в момента в който спрат сайта, който изглежда сякаш е направен от седмокласник от СМГ?

Коментар

• Джой, инвестирал съм 30 хилки в 10 поставени лица. Аз наистина вярвам че ще преизпълним целта от 1-2 милиарда потребителя до 20-30г.
            Даже съм си направил сметка с парите които ще изкарам до 5-6г. да изградя малко блокче в Лондон. В момента е прекрасна инвестиция, защото Лондон е изпълнена с всякакви въшлювци които няма къда да живеят и плащат абсурдни високи наеми.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Колеги,простете невежеството ми,но съм нов в този форум.Тук да не би да става дума за някаква ПИРАМИДА???!!!

Хайде,кой каза: Нааздравееее!!!!!!!!!!!!
              Last edited by retro_69; 28.01.2013, 23:00.

Коментар

• Черкезов няма нищо общо с компанията . Само се опитва да налива масло в разгорещените мнения във форума. И МЛМ България, нито знаеш с какво образование съм и какво работя..../относно познаването на законите / нито с колко МЛМ компании съм се занимавал. А с какво ниво съм в компанията също не знаеш, но пак имаш мнение . Сравнението на Волвo S80 с BMW F10 e наистина забавно , но как да изразя мнение аз простия човечец, във форум със всичко знаещи и можещи представители на нацията ни.

Коментар

• Миме, моето хапче е качествено бренди.
                  Твоето възпитание или липсата на такова ще го отдам на хормоните които избушват в младото ти тяло.
                  Но предлагам да коментираме бизнеса, не твойте чувства към мен, панятна?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Миме, видя ли че ти промених мнението и взе че обърна палачинката.
                    Идеята имала потенциал...аз пък ще ти кажа че няма по добра идея от тази, родила се във България, последните 100г.
                    Ае писна ми от тебе бе човек, пак ли не си изпи хапчето днес ? Остай ме намира, боли ме за мнението ти... Ако всички там са кат тебе по добре да се свърши по рано, че ще има се излага цялата система с такива като тебе !!!!!
                    Родила се в България... таратанци хахаха
                    Last edited by MLM in bulgaria; 28.01.2013, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Че какво не му харесваш на s80 4 години карах такова. Е няма такава кола. Голямо удоволствие е
                      п.п И в никакъв случай не е по-евтино от тези бемвета
                      Не е по евтино, но българинът тук знае 4-ри марки, които смята за доказани

Коментар

• Миме, видя ли че ти промених мнението и взе че обърна палачинката.
                        Идеята имала потенциал...аз пък ще ти кажа че няма по добра идея от тази, родила се във България, последните 100г.

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
                          Ами това, че нямам нищо общо не означава, че не мога да се запозная...
                          Че какво не му харесваш на s80 4 години карах такова. Е няма такава кола. Голямо удоволствие е
                          п.п И в никакъв случай не е по-евтино от тези бемвета
                          Last edited by Наивник; 28.01.2013, 22:18.

Коментар

Г-н Черкезов няма нищо общо със SCI, както и МЛМ България. Просто спорите помежду си за нещо, за което нямате информация.
                            Всеки който твърди, че SCI не е мрежова компания, а прикрита финансова пирамида, нека се запознае с общите условия, с бизнес модела и с БИЗНЕС ОПЦИЯТА . След като се запознаете с бизнес опцията може да се води някакъв диалог тук. Иначе някакви хора си чешат пръстите с клавиатурата . И да ви попитам, като е схема измама и т.н. КЪДЕ СА ИЗМАМЕНИТЕ ХОРА???? За две години как така пък нито един измамен няма Нали ако имаше измамени щяха да обикалят от медия в медия да се оплакват.Успешна седмица от мен на всички .
                            Поздрави
                            Ами това, че нямам нищо общо не означава, че не мога да се запозная... За това си в грешка тук. Ходих на презентация (няколко пъти), ходих на бизнес ден, ходих на обучение с ваши бизнес партньори и мои приятели (няколко пъти). Запознах се с вашите лидери. По-дълбоко от това запознаване здраве му кажи. Проблема е, че вие не сте запознати с други компании, а камо ли с други лидери от другите млм компании. Не чувате притесненията на останалите хора, не сте запознати с основните закони.
                            Тук прочетох и че някой пита "защо нямало реклами по медиите". Грешка е да има реклама по медиите, защото хората занимаващи се с млм ще останат без работа. Това е тиха, невидима индустрия по целия свят. Ще видите хора които са ви поканили да ви запознаят с продуктите си но лице в лице, ще бъдете атакувани хора с прахосмукачки, козметика, услуги, лекарства и тн... но няма да видите реклама по телевизията, защото идеята "Предай нататък" ще отиде на кино. макар, че наскоро гледах реклама на ейвън не помня по коя телевизия - ТОВА ВЕЧЕ Е ГЛУПОСТ!!!!!!!!
                            Този бизнес е измислен за хора в неравностойно положение, за да могат да работят от вкъщи. В щатите се работи дори по телефона без срещи. На тези хора им се плаща, за да разпространяват продукти или услуги, но тези хора инвестират, за да започнат. Закупуват си нещата, с които ще работят, дали ще са каталози, продукти, платформи и незнам си още какво в зависимост от компанията. Попринцип за определена сума получаваш нещо от компанията която сте избрали. Нарича се личен франчайз. Има два типа франчайз и в момента пиша за единия (личния)
                            личния или човешкия франчайз няма високи такси за разлика от другия вид. Ако решите да закупите франчайз на верига заведение примерно, франчайзът ви ще бъде не по малко от 50 хилки, за разлика от него личният или човешкия е в пъти по малък. При Л. ФР. не се плаща по голямата част на франчайзодателят, а половината или по малката част, което означава че по-голямата или половината остава за теб(човекът който си го е закупил). В личния фр. го няма онова поглъщане от всяка една свободна минута в работа, можеш да го работиш от вкъщи пред компа или по телефона или на кафе. И благодарение на изкуството на мултиплицирането този модел на маркетинг и реклама не може да намаля, може само да расте.
                            Така... Сега отново на темата. Спрямо доходите, които видях на хората във сейф къмпани, та дори и на новите членове ме навеждат на мисълта, че компанията плаща малко повече от 50 % на франчайзодържателят. Едно от най-уникалните възнаграждения на компанията се базира наистина на оборота от създадената вече структора, оборот, който хора с малка структора не могат да достигнат, за това имат стимул да я развиват. Тук може би има хора пък които се занимават със софтуер и хардуер на подобни компании, нека кажат колко струва и софтуера и хардуера, защото съм убедена, че терминалчетата за чекиране на картите хич не са малко пари, залите които наемат, за да работят, данъците и какво ли още не... Някои питат защо е толкова скъп личния франчайз в тази фирма... Мисля, че не е толкова скъп, защото пък другаде подновяваш абонамент (едномесечен, тримесечен, годишен и тн...) и инвестираните пари са много повече с времето. Бях на почивка тези дни и се оказа съвсем случайно, че обектът работи със тази компания, похарчих около 800 лв. там за себе си и за приятеля ми, а в сайта пише, че дават отстъпка 15 %, т.е. аз щях да получа обратно по банковата си сметка 120 лв. само че аз нямам такава карта, която струва само 50 лв.и освен това препоръчах този комплекс на приятели там да си починат, но ако им бях казала и за картата от техния харч също щях да получа комисион по банковата си сметка. Ако живеех в България щях да бъда картодържател определено, но аз съм се установила другаде така че...
                            По-между другото ми става хубаво като знам, че близо 19 000 души, пазаруват от български магазини, а не от била и кауфланд това верно ме радва. Радвам се, че си зареждат колите в български бензиностанции, макар и те да не се намират в тъпата, мръсна и уморителна София.
                            Знаете ли колко съм се възхищавала на хората в чужбина, примерно сърби, които пазаруват само в сръбските магазинчета и ресторантчета или турските... А ние сме се втурнали да търсим чуждите "големи вериги".
                            Разгледах сайта обстойно и има чужди фирми като опел и шавролет и мисля че не видях други.
                            В една млм компания навън може да похарчите повече от 3 хилки от подновяване на абонаменти през времето и закупуване на материяли и ползване на платформа, само че никой не смята. Може да не продаваш кремове, може да продаваш услуги, както е тази услуга с отстъпките, може да продаваш и бизнес платформа, можеш да продаваш идеи, всичко може да се продава, стига да можеш и да искаш да продаваш.
                            За БМВ-тата бих казала, че можеха да дават и друга марка, по евтина за да не се набиват чак толкова на очи. Аз напимер достигнах ниво в друга компания, в което ми дадоха volvo s80... Та искам да кажа, че всички дават коли, екскурзии и тн, които подаряват млм компаниите е за да се мотивират хората да работят, защото един да спре спират много надолу.
                            Колко от вас са възнаграждавали работниците си по този начин, за да ги мотивират ? Колко от вас са давали над 50 % от печалбата си на хората си ? Като изключим малките фирмички разбира се, защото те едва себе си издържат
                            Мрежовият маркетинг не е глупава работа, нито е лесна работа. Когато аз хукнах да рекламирам на приятели и познати витамини и телефонни услуги, всички ми се подиграваха, всички ми казваха, че това е пирамида и че след време ще съжалявам, всички ми казваха да започна хубава работа, защото аз имам хубаво образование навън, съботираха ме, гледаха ме с пренебрежение гониха ме с "моите боклуци" , но аз издържах на всичко имам структура, която работи с пълна пара и пари с които закупих бизнесче в родната си страна България.
                            Вие може да ни виждате с папките, бумагите, лаптопите или каталозите или прахосмукачките, обаче ние не сме кретените за които ни мислите.

Нямало достатъчно обекти... За близо 19000 души колко обекта да има ? Мисля, че трябва да си вървят ръка за ръка. От гледна точка на търговски обект, ако в моя град има 100 човека с карти не ми трябват, но ако са поне 300 ще подпиша договор 100% , ако съм картодържател няма да си взема карта защото обектите ми се струват малко, но в тая система, трябва да има и едни трети, които едновременно да присъединяват обекти и да набавят картодържатели и тези хора получават неограничен комисион за работата си, за разлика от картодържателя, което мисля е справедливо. Справедливо е и да взимат комисион от потреблението на цялата си организация в най-голяма дълбочина, справедливо е да взимат процент когато рекламират бизнес програмата, а не само за клиентската си програма.

Разбирам цялата система и от 4-ри гледни точки. Има противоречия верно е и дано се изгладят, защото всичко ще пропадне много бързо, а тази идея има потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                              Черкенезов, сериозно ли събрахте 60 мио вече?
                              Повечето са прости държатели на карти. Бизнес пакета само около 50% от хората са го закупили.

Коментар

Г-н Черкезов няма нищо общо със SCI, както и МЛМ България. Просто спорите помежду си за нещо, за което нямате информация.
                                Всеки който твърди, че SCI не е мрежова компания, а прикрита финансова пирамида, нека се запознае с общите условия, с бизнес модела и с БИЗНЕС ОПЦИЯТА . След като се запознаете с бизнес опцията може да се води някакъв диалог тук. Иначе някакви хора си чешат пръстите с клавиатурата . И да ви попитам, като е схема измама и т.н. КЪДЕ СА ИЗМАМЕНИТЕ ХОРА???? За две години как така пък нито един измамен няма Нали ако имаше измамени щяха да обикалят от медия в медия да се оплакват.Успешна седмица от мен на всички .
                                Поздрави

Много грешиш: примерите са пред теб. Такива структури се сгромолясват мигновено. Тъй като сам ти си редови член, запратен някъде надолу по веригата, то никой от висшестоящите не е длъжен да ти каже - кога точно се планира напускането на дадена структура. Затова до последно се работи на пълни обороти и лъскави обещания. През това време набуталите се, дори и да искат да излязат - не могат да го направят, защото таят надежди "продажбите" да се възстановят и поне донякъде да избият загубата си. Именно тая надежда крепи цялата структура.

Ако не знаеш, след краха на толкова схеми какви трагедии са преживявали хората и как не са знаели какво да предприемат, за да възстановят средствата си - ето, сега вече го знаеш. Върхът на структурата добре познава тия "особености на търговията" и винаги е нащрек за скоростното си евакуиране.

Черкезов не го мисли - той е от стара коза яре - и вече мисли с няколко хода пред теб: вероятно се е намърдал в по-горните нива на структурите, които ти не познаваш.

Успешна и сполучлива седмица!
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X