If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм сигурен, че колкото и да защитава СЦИ, г-жа Митева е наясно, че всичко това е една голяма схема. Просто някак си трябва да се оправдае пред другите и пред себе си за това как безочливо завлича познатите си и останалите жадни за лесно забогатяване деятели. По същия начин пробутва тенекиени гривни срещу стареене за 400лв. Тя си е харесала такива измамни начини за припечелване на пари и явно има хляб в подобни начинания. Щом има будали да й купуват мазилата, защо пък да не разшири портфолиото си и с една пирамидка.
Г-жо Митева, не ви ли е срам да лъжете хората толкова долно ? image hosting tumblr
Керамични вложки, които излъчват инфрачервени вълни...
Другата възможност е просто да е станал почетен бизнес партньор.
Ахахахаха, връщам си думите назад за Черкезов, вече има достоен заместник. Забавни хора има в СЦИ, даже може да си купя карта, за да идвам да се позабавлявам
Така и няма да разберете с кого си имате работа. При 30 000 човека е възможно да има няколко Анна Митева. А не знам защо ме асоциирате с този Черкезов? Може да ме наричате както си искате, все ми е едно. Тук всички са анонимни.
Истината е, че д-р Черкезов липсва много на всички тук и тайно се надяваме един ден той да се завърне с целия си блясък. Мнозина след него се появиха, но някак не е същото. Понеже са времена на протести се чудя дали да не спретнем един протест "искаме си дофтура''.
Сигурен съм, че SCI са си платили на Даниел Крейк да им бъде рекламно лице )).
Човека като горд собственик на невероятна възможност сигурно вече пазари с отстъпка от кварталната дупка.
Дали ще стане сконфузно, ако някой го попита ))
Другата възможност е просто да е станал почетен бизнес партньор.
В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Човека като горд собственик на невероятна възможност сигурно вече пазари с отстъпка от кварталната дупка.
Така и няма да разберете с кого си имате работа. При 30 000 човека е възможно да има няколко Анна Митева. А не знам защо ме асоциирате с този Черкезов? Може да ме наричате както си искате, все ми е едно. Тук всички са анонимни.
Стила ти на писане много съмнително наподобява уважаемия професор, доцент, биохимик - иноватор, доктор Черкезов /моля да ме извините, но знам, че пропускам някой титла/
Черкезов, Анна Митева знае ли че дращиш по форумите с нейното име? Ако си Анна Митева действително, моля те драсни на фейс-профила си https://www.facebook.com/antsybg?fref=ts едно "Здравейте инвесторчета"
Ще се извиня на Черкезов и ще си посипя главата с пепел. Даже може и карта да си купя, на 1/5 цена
В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Черкезов, Анна Митева знае ли че дращиш по форумите с нейното име? Ако си Анна Митева действително, моля те драсни на фейс-профила си https://www.facebook.com/antsybg?fref=ts едно "Здравейте инвесторчета"
Ще се извиня на Черкезов и ще си посипя главата с пепел. Даже може и карта да си купя, на 1/5 цена
Здравейте! Аз съм един от най-новите участници във този форум, но от дълго време следя различни публикации. Не знам до колко случайност, но един от моите най добри приятели ми се обади преди 2 седмици с думите - " Аз знам че се занимаваш със бизнес и не би пропуснал такава възможност". След като видях каква е възможността (не мисля че трябва дори да споменавам името й ), отказах категорично. Жал ми е за моят приятел, защото с прискърбие разбрах, че той е пълноправен БП инвестирал 3000 лв. За съжаление не можах да го спася (минута мълчание).
Все още съм млад (на 23г.), но за това кратко време успях да защитя нова теория в областта на логистиката и да изградя две логистични системи по този модел. И аз питам тези въпросни защитници на "прекрасната" система SCI - за какво е било всичко това? Така ли иначе сме потребители нека всички да влезем в кочинката, да се овъргаляме до уши в мръсните пари и да теглим майната на образование, труд и развитие, и да ядем като невидели от "най-прекрасната" верига за бързо хранене Subway "и да печелим в същото време".
Коментар