IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• капан за мишки

Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Ако някой ще плаща, идвам. ;D
    даром е само сиренцето в капана за мишки

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
      И ако господинът, занимаващ се с програмиране може за 50 лв за ми поддържа такъв тип онлаин офис и маркетингов сайт 20 години + счетоводство ще го помоля да ми пише на лични , определено бих се възползвала от услугите му по други проекти.
      Явно съм пропуснала част от развитието на пирамидата...за какви 20 години говорим??? Че те дори картите са ви за по 2 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Давам 1000 лева, ако ми дадете 2000 лева... Само за утре на прИмоция...
        Ама вързан ли си към НАП, щото иначе за мене си пирамида, ако не си!
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Давам 1000 лева, ако ми дадете 2000 лева... Само за утре на прИмоция...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Да де, ако някой ще плаща да присъствам на тая презентация, там съм.

Коментар

• Би трябвало ТОЗИ, който те зарибява да ти плаща, защото с твето включване пълниш неговата гуша
              Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Ако някой ще плаща, идвам. ;D

Коментар

• Аз викам да направим така, че ако Пастора иска да ни приказва... да ни плати, за да го слушаме
                  Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Нямаха ли накакви безплатни презентации в панаира? поне мен така ме бяха завели на такава... Но ме достраша да задавам въпроси, защото имаше доста егзалтирани младежи. Ама ако сме няколко човека, няма да си държа въпросите за себе си

Първоначално изпратено от Minamoto Разгледай мнение
                    Не си заслужава времето. Просто ще чуете същите неща на Черкезов и Митева. Откъде мислите са ги зазубрили. Въпросите се задават после като отидете на кафе с "ментора" (имат си и менторска система) и той Ви въвлича в дебрите на лесните пари.
                    Хах, представям си как някой се опитва да ме въвлече в дебрите на лесните пари, най много да го направя трейдърче и да се преориентира към пазарите...

Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнение
                    СЪГЛАСЕН , КОГА И КЪДЕ
                    Незнам, в панаира се събират тия сладури, но нямам идея кога...
                    Last edited by thaddeus; 04.07.2013, 20:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                      И ще платите 50лв. вход
                      за бизнес ден или както там му викат мисля не се плаща

Коментар

• И ще платите 50лв. вход

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                          Защо не се съберем малко форумци, да идем на една презентация и да позададем неудобните въпроси, които задаваме тук?! Ще има яко същисани физиономии на всички нови, които са били замъкнати там
                          Не си заслужава времето. Просто ще чуете същите неща на Черкезов и Митева. Откъде мислите са ги зазубрили. Въпросите се задават после като отидете на кафе с "ментора" (имат си и менторска система) и той Ви въвлича в дебрите на лесните пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            Защо не се съберем малко форумци, да идем на една презентация и да позададем неудобните въпроси, които задаваме тук?! Ще има яко същисани физиономии на всички нови, които са били замъкнати там
                            СЪГЛАСЕН , КОГА И КЪДЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
                              Просто ние сме визионери. Дори и да имаме проста карта. Спестявайки по 100лв. месечно, това прави 1200лв. годишно, по 50 години, това прави минимум 60 000лв. спестени и дай боже успешно реинвестирани капитали. Така заедно вдигаме стандарта на живот на една не малка част от приятелите ни.
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Защо не се съберем малко форумци, да идем на една презентация и да позададем неудобните въпроси, които задаваме тук?! Ще има яко същисани физиономии на всички нови, които са били замъкнати там

Коментар

Working...
                                X