IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Мотивацията ми е да помагам, както и на всички в нашата компания.
    Моля да не говорим за морал, точно на нас недейте да ни говорите за морал!
    Митева, защо избягвате въпросите ми ? Морално ли е да продавате тенекиени гривни за 400лв. с обещание за "предотвратяване на процесите на преждевременно остаряване на организма.". Колко хитро само. Не предотвратяване на стареенето, а на преждевременното стареене.
    Така ли помагате на хората ? Като ги мамите?

http://www.visionzamen.com/antsy

Митева ето малко линкове за подобни на вас измамници:
    - http://www.digital.bg/novini/%D1%81%...news20472.html
    - http://penkiller.com/index.php?topic=190.0
    Last edited by Moesia; 05.07.2013, 10:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
      като си отвориш банкова сметка обикновено си взимаш и карта за максимално удобство (да теглиш пари от банкомат , когато и да ти потрябват) . Дори и тези карти се подновяват след определено време , обикновено 2 до 5 години, но банковата ти сметка остава същата. Тук принципа е същия, подновяваш само картата си.
      Защо, типично по сектантски, пропускаш един главен факт - за да си изтеглиш парите, трябва да вкараш още балами в организацията? В коя банка ти дават ограничение, за да теглиш от дебитната си карта, да вкараш още хора в системата? Не ти ли е съмнителна самата идея, "вкарване на хора"?
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Както винаги, колоритен, но и много в час. Моята прогноза също е за края на годината. Ще има фойерверки и ще е забавно
        Ако не бяха нагли, щях да им помогна фрии ... - щот' са българи.

Но дразнят с т'ва фъчкане - корпорации, БМВ-та, ние сме милионери - вие цървули и т.н.

П.П. После има санкция па за грешно подадена данъчна декарация и купона ще е голям

А, тя е грешно подадена, защото няма осигуровка в нея и няма как да се оформи по самата декларация ( годишната ), щот' няма графа - ама 40% осигуровки не ми е внесъл работодателят ), па пропорцията е такава - че от него 40 от комисионера 60%.

Трябва да си фиткам на счети-то, щот' денся с цял екип от експерти и не помня всичко, ма мисля, че за физ. лица почваше от 500 кинта нагоре, за юридическо по-добре не питай - хихи

Накрая буля Мария шъ ни разправя ко "пестим" - ма, мерси! Да си пести тя

Поздрави!
        Last edited by marandi; 05.07.2013, 07:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          А, осигуровки, дорогая Мария?!

Защо счетоводството ви не ги провизира? Какъв тип договор имате?

- граждански;
          - трудов;
          - пенсионер;
          - фирма?

По всички тия договори се дължат осигуровки - даже и през пенсионер ( здравна ).

П.П. По принцип рядко пиша, но бях дал юни тая година да фалира мрежата, а към края на година ще ви фалира и фирмата с високия морал.

Истериите по форумите го доказват.

Иначе предложих да помогна срещу 20к лв. на час - как се прави мрежов маркетинг, ма твоите "ментори" са скъсани явно и не могат си го позволят.

Бих се радвал за всеки успял БГ бизнес! Но извън БГ - докато сте само в БГ - не ми говори за морал, а ходи да се доказваш в Танзания ли беше дет' ще покорите.

Поздрави!

П.П.П. В момента държавата изчаква да се понасъберете балъци и после ще ви издъни с показна акция и всеки ще получи писмо - дължиш осигуровки при всяка продажба + периода, в който нямате продажби, ако сте като физ. лице ( непенсионер ).

С учудване ще разберете, че 40% от дължимите осигуровки даже не са от т.нар. работодател, а са били в комисионната - която проповядвате - и дори и тях ви е прехвърлил кат' дълг да покривате + лихвите после. Ма, него го боли шнура щот' има уставен 5к и ще фалира - вие после си цакайте с години и ми говори за спестявания пак.

Ще има и лихви по-височки от на баМките по кредите и така. Но ... говори ми за морал още и визия ли беше?

------------------------
          По принцип в БГ е трудно за бизнес и то мрежов - Държавата ще ви фалира първа, дори и собственикът да е читав - затова мрежов бизнес не се прави така.

Но ... вие карате БМВ-та ли беше .... и сте в час яко
          Както винаги, колоритен, но и много в час. Моята прогноза също е за края на годината. Ще има фойерверки и ще е забавно
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

За мое щастие не ми се налага да убеждавам никого дали някои от бизнесите ми е печеливш или не, но ми е изключително интересно да следя размяната на реплики

Бизнес планът не е световна тайна и всеки бизнес партньор може да се информира в какво всъщност се включва. Нормално е хората, които не се занимават с този бизнес да не са наясно с него и при малко добро желание можете да се запознаете(казвам го за 2ри път, но няма значение) .
            Krisana, като си отвориш банкова сметка обикновено си взимаш и карта за максимално удобство (да теглиш пари от банкомат , когато и да ти потрябват) . Дори и тези карти се подновяват след определено време , обикновено 2 до 5 години, но банковата ти сметка остава същата. Тук принципа е същия, подновяваш само картата си.
            Плащаме ДОД, плащаме и ДДС (отново за 2ри път), позволете ми да знам малко по-добре от вас, само малко, защото все пак аз ги плащам, не за друго Позволете ми да съм проучила всички въпроси свързани с компанията малко по-добре от вас и малко по-обстоино от вас - пряко заинтересована съм
            И понеже съм против грубият тон и обидните реплики мога да кажа само две неща - не бъркайте мненията си с факти, това, че вие сте си решили едно или еди-кои-си така ви казал е МНЕНИЕ, проява на лош вкус е да се обиждаме на мошеници без да се познаваме и без да сме запознати с фактите. И второ - никои не ви кара да се занимавате с компанията - не искате да правите бизнес в SCI, поради ваши причини, прекрасно - уважавам мнението ви и желанието да се аргументирате, така или иначе не може всички да правим едно и също, за това сме различни хора , не искате да пестите 50, 100 лв месечно - ами добре , радвам се, че тези пари не са ви нужни и че можете без тях, пожелавам на все повече българи такова завидно финансово положение и приключваме дискусията.
            А, осигуровки, дорогая Мария?!

Защо счетоводството ви не ги провизира? Какъв тип договор имате?

- граждански;
            - трудов;
            - пенсионер;
            - фирма?

По всички тия договори се дължат осигуровки - даже и през пенсионер ( здравна ).

П.П. По принцип рядко пиша, но бях дал юни тая година да фалира мрежата, а към края на година ще ви фалира и фирмата с високия морал.

Истериите по форумите го доказват.

Иначе предложих да помогна срещу 20к лв. на час - как се прави мрежов маркетинг, ма твоите "ментори" са скъсани явно и не могат си го позволят.

Бих се радвал за всеки успял БГ бизнес! Но извън БГ - докато сте само в БГ - не ми говори за морал, а ходи да се доказваш в Танзания ли беше дет' ще покорите.

Поздрави!

П.П.П. В момента държавата изчаква да се понасъберете балъци и после ще ви издъни с показна акция и всеки ще получи писмо - дължиш осигуровки при всяка продажба + периода, в който нямате продажби, ако сте като физ. лице ( непенсионер ).

С учудване ще разберете, че 40% от дължимите осигуровки даже не са от т.нар. работодател, а са били в комисионната - която проповядвате - и дори и тях ви е прехвърлил кат' дълг да покривате + лихвите после. Ма, него го боли шнура щот' има уставен 5к и ще фалира - вие после си цакайте с години и ми говори за спестявания пак.

Ще има и лихви по-височки от на баМките по кредите и така. Но ... говори ми за морал още и визия ли беше?

------------------------
            По принцип в БГ е трудно за бизнес и то мрежов - Държавата ще ви фалира първа, дори и собственикът да е читав - затова мрежов бизнес не се прави така.

Но ... вие карате БМВ-та ли беше .... и сте в час яко
            Last edited by marandi; 05.07.2013, 06:28.

Коментар

Като ви чета писаниците, правя извода че сте на не повече от 18 години?
              Бизнес плана не струва 100 000, а десетки милиони, той е един от трите най-важни стълба за същуствуването и развитието ни. Толкова е ценен, че единствено много малка част от бизнес партньорите ни са го виждали.
              Отосно снимките с колите всеки е свободен да изразява радостта си от досега с подобна лимузина.
              На 31 съм и тъкмо ми потвърди тезата. План има, а е таен щото в него е математическия модел с койте ще ви лъзнан, ама ако го видите няма да снасяте. Казах и на дохтуро, като думне пирамидката, да не млъкнете кат бити педали, тогава искам да ми кажете какво ще е.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Позволете ми да съм проучила всички въпроси свързани с компанията малко по-добре от вас и малко по-обстоино от вас - пряко заинтересована съм
                Чудесно от кога чакам добре проучил всички въпроси и добре запознат партньор който да успее да ми отговори на въпросите. Все пак не бих дал 3000 лева на хора които не могат да отговорят на елементарни въпроси.
                Та:
                Защо в ГФО в графа нематериални е записано 0?
                Ако изхарча 1000 лева в мрежата от обекти на СЦИ колко пари получава двадесетия човек над мен ?А колко получава десетия ?
                Какъв документ ще получа срещу трите си хиляди лева ?
                Защо според ГФО фирмата няма служители ?
                Защо разширението на сайта е СЦ?
                Платихте ли на Даниел Крейг за рекламата ?
                Защо средната възраст на участниците в платените обучения и събия е 20 години? Няма ги истинските бизнесмени, няма ги истинските милионери и т.н.

Има и други въпроси, но и на тези да отговориш, ще внесе доста светлина по въпроса. С удоволствие бих прочел и бих се замислил над отговора ти. Все пак би било отговор от знаещ можещ и най вече добре запознат с работата и тайния бизнес план на фирмата човек.

Благодаря ти.

Коментар

Нормално е хората, които не се занимават с този бизнес да не са наясно с него и при малко добро желание можете да се запознаете(казвам го за 2ри път, но няма значение) .
                  Макар че повечето тук не сме клиенти на СЦИ, повечето сме добре запознати защото ни е било предложено да бъдем и сме проучили нещата...

Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                  Плащаме ДОД, плащаме и ДДС (отново за 2ри път), позволете ми да знам малко по-добре от вас, само малко, защото все пак аз ги плащам, не за друго Позволете ми да съм проучила всички въпроси свързани с компанията малко по-добре от вас и малко по-обстоино от вас - пряко заинтересована съм
                  Дано си наясно, помня че първата година имаше някакви гафове с данъците, дано са ги поправили.

не бъркайте мненията си с факти, това, че вие сте си решили едно или еди-кои-си така ви казал е МНЕНИЕ, проява на лош вкус е да се обиждаме на мошеници без да се познаваме и без да сме запознати с фактите.
                  Ние с факти говорим (когато сме сериозни) но ни се отговаря с купчина прилагателни и нула информация.

И второ - никои не ви кара да се занимавате с компанията - не искате да правите бизнес в SCI, поради ваши причини, прекрасно - уважавам мнението ви и желанието да се аргументирате, така или иначе не може всички да правим едно и също, за това сме различни хора
                  Всъщност, някой наперен БП ни се е обадил с "бизнес предложение", така че не е като да няма причина. А веднъж като си видял измамата не бива да си мълчиш, това също е престъпление от морален характер.

не искате да пестите 50, 100 лв месечно - ами добре , радвам се, че тези пари не са ви нужни и че можете без тях, пожелавам на все повече българи такова завидно финансово положение и приключваме дискусията.
                  Така ми говорят като си плащам сметката за телефона, "не искате да плащате по-малко?!?!"... и в същото време целта на оператора е да събира повече пари, мислиш ли че такива евтини трикове минават?
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Едно въпросче към двете дами.
                    Що се опитвате да ни убедите, че бизнесът ви е много печеливш?
                    Ако е така, печелете, не се занимавайте с нас ограничените невежи.
                    За мое щастие не ми се налага да убеждавам никого дали някои от бизнесите ми е печеливш или не, но ми е изключително интересно да следя размяната на реплики

Бизнес планът не е световна тайна и всеки бизнес партньор може да се информира в какво всъщност се включва. Нормално е хората, които не се занимават с този бизнес да не са наясно с него и при малко добро желание можете да се запознаете(казвам го за 2ри път, но няма значение) .
                    Krisana, като си отвориш банкова сметка обикновено си взимаш и карта за максимално удобство (да теглиш пари от банкомат , когато и да ти потрябват) . Дори и тези карти се подновяват след определено време , обикновено 2 до 5 години, но банковата ти сметка остава същата. Тук принципа е същия, подновяваш само картата си.
                    И понеже съм против грубият тон и обидните реплики мога да кажа само две неща - не бъркайте мненията си с факти, това, че вие сте си решили едно или еди-кои-си така ви казал е МНЕНИЕ, проява на лош вкус е да се обиждаме на мошеници без да се познаваме и без да сме запознати с фактите. И второ - никои не ви кара да се занимавате с компанията - не искате да правите бизнес в SCI, поради ваши причини, прекрасно - уважавам мнението ви и желанието да се аргументирате, така или иначе не може всички да правим едно и също, за това сме различни хора , не искате да пестите 50, 100 лв месечно - ами добре , радвам се, че тези пари не са ви нужни и че можете без тях, пожелавам на все повече българи такова завидно финансово положение и приключваме дискусията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Неее, вие не помагате на други да печелят, вие помагате на себе си. И това е най-големия ви грях. Морално отговорен пред себе си е човек, който признава грешките си и не ги повтаря или дори да ги повтори, НЕ ги потретва.
                      Повтарям се, ама явно бързо забравяте.

Коментар

• Утре най-късно ще изчезне.;,ще лала още малко и въс....
                        Чакаме следващия модел"ентусиаст".

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          Има, драга, но към заслужилите дами. Останалите се приравняват към стадото. Жена без морал за мен не заслужава.
                          Мотивацията ми е да помагам, както и на всички в нашата компания.
                          Моля да не говорим за морал, точно на нас недейте да ни говорите за морал!
                          В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Моля по спокойно с тона който държиш! Все пак сме дами, трябва да даваме пример на господата тук, защото днес отново ме накараха да се срамувам да се нарека българка от тона, сарказма и останалите обиди. Няма вече джентълмени.
                            Има, драга, но към заслужилите дами. Останалите се приравняват към стадото. Жена без морал за мен не заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                              Явно съм пропуснала част от развитието на пирамидата...за какви 20 години говорим??? Че те дори картите са ви за по 2 години...
                              Моля по спокойно с тона който държиш! Все пак сме дами, трябва да даваме пример на господата тук, защото днес отново ме накараха да се срамувам да се нарека българка от тона, сарказма и останалите обиди. Няма вече джентълмени.
                              В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• А, не се притеснявай, ще си хапна сиренцето и ще си отида.

Коментар

Working...
                                X