If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бароне и за теб обяснявам. Идеята е да имаме международна еспанзия, и като крайна цел до 20г. 1-2 милиарда ползватели на картите за отстъпка. По близката цел е да имаме 100 000 човека (БЪЛГАРИ) купили си бизнес пакета, и с този акумулиран ресурс ще започне международната експанзия в Индия, Китай, Южна и Северна Америка, ОНД да не забравим. След това целия свят ще работи за България и българите.
За рекламата: Най-добрата реклам за нас е от доволни партньори, от уста на уста!
Относно БМВ: Те са за мотивиране на хората да работят, а не за парлама!!!
Ако им плащаме вноските на лизинга, те няма да бъдат заинтересовани да бачкат, а мързеливците никого не ги толерира.
Не се колебайте да зададете всичките си въпроси.
Черкезов
А мислите ли след като завладеете целия Свят с вашите безполезни карти да атакувате и Космоса като например планетата Марс ?
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Данчо, послушай сърцето си.
Задай си въпроса, искаш ли да бъдеш щедър човек? Искаш ли да помагаш на хората, ако отговора е да, намери начин да потърсиш промяната в себе си, след това ще вземеш правилното решение.
Ако имаш доверие на хората които ти предлагат да ставаш партньор, направи го!!!
Ако нямаш доверие, посети представянето на продукта в Кемпински, ела някоя сутрин в Пловдив на служба на пастор Петров, да се запознаеш с вдъхновителя и преносителя на този светъл, вдъхновяващ и дълбоко смислен проект.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Здравейте,
Преди малко имах среща с познати.Разбрах, че са бизнес партньори на SCI.Направиха ми кратка ,но подробна презентация как кога да печеля пари и ме поканиха в сряда на подобно събирене.
Всичко звучеше да е супер и почти ме обедиха да стана и аз бизнес партьор и съответно трябва да си платя.
Всичко,което разбрах ми звучи да се касае за пирамида....?
Бароне и за теб обяснявам. Идеята е да имаме международна еспанзия, и като крайна цел до 20г. 1-2 милиарда ползватели на картите за отстъпка. По близката цел е да имаме 100 000 човека (БЪЛГАРИ) купили си бизнес пакета, и с този акумулиран ресурс ще започне международната експанзия в Индия, Китай, Южна и Северна Америка, ОНД да не забравим. След това целия свят ще работи за България и българите.
За рекламата: Най-добрата реклам за нас е от доволни партньори, от уста на уста!
Относно БМВ: Те са за мотивиране на хората да работят, а не за парлама!!!
Ако им плащаме вноските на лизинга, те няма да бъдат заинтересовани да бачкат, а мързеливците никого не ги толерира.
Не се колебайте да зададете всичките си въпроси.
Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ако реалните намерения на компанията SCI са да развива голяма мрежа от картодържатели, те биха имали масивна рекламна кампания навсякъде, щяха да бъдат представени в големите търговски вериги и там да набират голямата потребителска общност, която да реализира приходи към нея и самите картодържатели, чрез реално реализираните отстъпки. В реалността има само сектантско убеждаване на хората да си закупят "бизнес център" на техния сайт и едни голи обещания за големи печалби, евентуално, ако успеят.Това е и причината за "бизнес сътрудниците" и техните пари , които акумулират паричните приходи на компанията. Става дума за бинарен модел при мрежови маркетинг -приходите идват от идват от закупилите "бизнес център" и в много по-малка степен от комисионната, която плащат сключилите договор с SCI търговски обекти.
Нека хората, които лакомеят за пари, да си отворят учебниците по математика и да сметнат, дали е реално възможно чрез отстъпки от по 0,5% (това е процентът, който получават закупилите "бизнес център" от потреблението на хората, които те са включили) да правят суми като 10 или 20 хиляди лева и да получават като бонуси нови коли BMW . Не е лошо да сметнат, че оборотът на месец на лично твоите потребители трябва да е 1 000 000 лева и то в обектите на SCI. за да спечелите точно 5000 лева за този месец. За 10 000 лева месечно - два милиона трябва да изхарчат за месеца. Съвсем друго е обаче, ако убедиш всички наоколо да станат "бизнес сътрудници" или собственици на "бизнес центрове" - печелиш бързо, докато има кой да дава пари и да се връзва, лаком за пари и лесен успех.
Нямам идея до каква степен е законно всичко, но явно и собствениците нямат, защото са регистрирани на Сейшелските острови като интернет платформа.
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
От теб зависи да си купиш бизнес пакета и да осигуриш старините на синовете и внуците ти.
Много ми се иска ти да си от онези 50% от форумните другари, които ще си закупят бизнес пакета. Не се замисляй, а го направи още утре.
Всеки с елементарни познания по счетоводство сам ще си направи изводите като види счетоводния баланс на пирамидата за 2011 Достъпен е за всички. Евала на собствениците и на първите 1000-1500 включили се. Всички надолу са прецакани и единственият начин да излязат на 0 с евентуални минимални приходи е да вкарат в капана близки и познати. Те от своя страна за да се избият ще трябва да вкарват свои близки и познати и така до момента, в който близките и познати ще спрат да кълват и пирамидата ще рухне. След което 2-мата сектанти ще спрат сайта ( плащан година за година ) и всичките им задължения спрямо "бизнес партньори и клиенти" ще изчезнат. (има такава клауза в договора). Пирамида по учебник, прикрита зад кретенски карти. На пазара в България има карти за намаление, които са много по-евтини и обхващат много по-използвани обекти. С 3К можеш да си купиш стока и да ги направиш 4К и т.н. Доста по-смислено и почтено е отколкото да ги набуташ в пирамида, след което... Пирамидата обещава скоро да влезе и в Европа . Никакъв проблем няма да е да изместите Lyoness. Ако изобщо някой от вас е чувал за него. И от ЛР вече 15 години обещават световна експанзия и милиони милионери с последен модел мерцедеси, убеждавайки хората, че паста за зъби за около 50 лева и т.н. е добра инвестиция.
За мен има нещо много повече, възможноста и безценното щастие да се докосна да пастор Петров и всички партньори от фамилията.
BMW Програма на SCI - Необходимо е квалифицирането на определения ранг в три от общо четири месеца. При квалифицирането в BMW програмата на SCI компанията поема изплащането на Вашия автомобил за период от една година от датата на Вашата квалификация. След тази година SCI ще ревизира Вашите постижения. Броят на месеците, в които сте поддържали достигнатия ранг през изминалата година, определят участието Ви в BMW програмата на SCI през следващата. 10 месеца - компанията продължава изплащането на лизинга Ви и през следващата година ; 7 - 9 месеца - Вие заплащате 500 лв. от лизинговата вноска ; 4 - 6 месеца - Вие заплащате 1000 лв. от лизинговата вноска ; 3 месеца - Вие заплащате 1500 лв. от лизинговата вноска." - ТОВА Е ОФИЦИАЛНОТО РЪКОВОДСТВО И УСЛОВИЕ НА SCI ЗА УЖ "ПОДАРЕНИТЕ" ОТ ТЯХ НОВИ BMW-та... - Тоест, както правели някога хитрите мъже ...вземат кола на някоя кака, ама на нейно име. На втория месец спират изплащането и колата обратно в магазина.
О времена, о нрави, о балъци!
Радо, не можеш да кажеш това е просто фирма не е честно. Хората са важни, фирмите умират, фалират или се разрастват. Но ако нямаше хора вдъхновители като моя учител пастор Петров, аз нямаше да ви симпатизирам и да съм горд че съм част от голямата фамилия. Така че не ме упреквайте моля, ние духовните хора се вдъхновяваме от духовни водачи и за това пред нас няма невъзможни неща.
А вие ако сте само за парите при нас, това не говори добре за вас. Материализма не е на мода днес.
ChromaX
Жалко, много жалко че тези агенти така ни излагат. Все им казваме че ние не продаваме прахосмукачки, и хората ще ни търсят нас и ще искат поучения и информация, а не обратното.
Мога да ти обещая, че ще говоря с пастор Петров да прекратява договорите на агентите които се натрапват и провалят идеята ни, каузата ни.
Но въпреки всичко мисля че до края на годината, ще станем най-голямто семейство във България, с над 100 000 уникални карто държатели.
С почит,
Черкезов
Аз нарочно отидох на презентация на тия, защото се надявах да взема микрофона и да им задам няколко неудобни въпроса и да осветля на рибетата в залата за какво иде реч.
Презентацията на която бях беше в Кемпински и заради случая си облякох най-мърлявия суичер и прокъсани дънки за по-добър контраст.
Разбира се това не спря "агентите" от това да ме наобградят и ужажват от самото начало. Отпред беше паркирано някво ново БМВ тройка ли петица ли не знам и всички агенти се бяха издокарали с костюми а мацките агентки с най-хубавата си "официална" премяна. По това се отличаваха от тълпата балъци, между които се опитваха да се разпределят равномерно, така че за всеки да има риби.
На презентацията им наблягаха на това колко е лесно да направиш пари като използваха умело имена като Робърт Киосаки и прочие авторитети в мрежовия маркетинг. От самото начало стана ясно, че се опитват да създадат на рибите чувство, че всички са много успешни и бъкани с кеш. Затова презентацията им беше в Кемписнки, затова всички бяха с костюми, затова беше БМВ-то. Говореха много ама като на литургия без числа и факти.
След първите 30-40 минути шменти капели и обещания за много и лесни пари имаше почивка. Тогава рибите излезнаха навън за почивка и да пушат една цигара любувайки се на бмв-т ос панделките и надписите SCI. Забелязах че всеки от агентите си беше обособил групичка от по няколко човека с които се опитваха да изградят рапорт. Атакуваха ме 2-ма неопитни агенти, а после и 3-ти. Задавах им на всичките няколко въпроса "защо за две години нямате нито един сериозен партниор?" "Как очаквате да си избия парите от намаления като имате договор с 4-5 обекта в Сф и то все незначителни?" (очевидно пари идваха само от новите риби)
или "кви са тия приказки за бензиностанции като нямат договор с нито една верига?"
Споглеждаха се и оптиваха се да сменят темата, говореха колко много се спестявало, бяха добре инструктирани, но те самите бяха наивни-глупаци, които бях дарители във фонда Гледаха в очите и лъжеха най-безсрамно, че спестили много пари и са много доволни. Повечето не бяха работили истинска работа, смотолевяха някакви лъжи за "строителен бизнес" и такива неща , но не можеха да отговорят на никакъв въпрос по темата. Когато някой от тия се сдухаше, биеше отбой "ей сега ще дойда" и на негово място идваше друг да ме пробва, всички се опитваха да правят впечатление на много ларж и успели да ми говорят за тва кирливо БМВ и да ми го сочат като доказателство за чудесния им безнес план.
Логиката която се следва беше "Е ако не съм успял как така нося тоя лъскав костюм?"На едно леко пълничко момче от агентите се опитах да му обясня,че от цялата работа той е най-голямата риба, но беше с много промит мозък, леко се ококорваше и пак се опитваше да говори глупости.
Апотеоза на целия фарс беше, когато на екрана се появиха снимки на на БМВ 3-ка 5-ца 7-ца и Х5 това бяха "бонусите" със съответната градация, като водещия сподели, че засега карал 3-ка, но до два месеца "мислел" да мине на горното ниво и да кара 5-ца . Накрая както на всяка нормална презентация очаквах да има въпроси и отговори където да се развихря, но не би. След като водещия свърши да говори шоуто беше свършено и отново тръгнаха да гонят по коридора хората и да ги зарибяват. Един от провалилите се агенти тръгна пак да ме агитира , пак му зададох въпроса "Как може да нямате нито един сериозен партниор за две години, нито една верига не си сътрудничи с вас? Как да си избия парите от тая безполезна карта? Веднага ми се затича в обратна посока да търси друго рибе.
Залата беше пълна, но на всеки 5-6 рибета се падеше по един агент/агентка лесно се отличаваха по костюмите преброих ги някъде 25 парчета. Седяха заедно с гостите като вълци сред овцете. Аз държах да остана прав отзад, неколкократно ме помолиха да седна, трябваше да съм "част от стадото", но им отказах. Тогава още в началото за мен се лепнаха 3-ма агента да ми правят компания и от време на време да ме подпитват дали не съм очарован от презентацията и как са супер ентусиазирани за многото кеш който ще направят. Дебелото наивно момче се опитва да ми говори пак нещо за БМВ-то, че още няколко месеца и той щял да им 3-ка, но беше много лош лъжец, чак жал да ти стане.
Иначе целия евент беше много добре премислен и организиран и най готиното е, че всичко е "легално"
Господин Черкезов Вас нещо мисля че сериозно не Ви е наред, имате сериозни психологически проблем . Какви пастори какви работи говорите тука. Това тук е тема за една компания, за един бизнес преди всичко, не е църква нито секта. Я спрете да пишете глупости в икономически форум и вземете си съберете акъла, че с тия коментари ще отвратите хората от идеята преди да са се запознали изобщо за какво става въпрос. Пастори , църкви какво изобщо пишете тук не мога да разбера Цялата компания е чисто и просто компания - икономическа единица , бизнес .. какво общо има бизнеса, икономиката и църквата въобще ?!?!?!?!!? Не сме на проповед моля спрете да пълните форума с глупости, ако нямате работа идете и си намерете нещо за вършене, ако не отидете в някоя църква и открийте своята висша същност и цел ! Изгубих си 5 минути да чета простотии за църкви , пастори, голямо семейство какви са тия неща изобщо - това не е ли компания за мрежов маркетинг и това не е ли форум, в който трябва да се обсъждат плюсовете и минусите на проекта, а не религиозен форум за и против църквата ?!?!?!?!? Стига вече оставете хората да си кажат гледната точка , Вашата е написана на 5 страници вече !
Господин Черкезов Вас нещо мисля че сериозно не Ви е наред, имате сериозни психологически проблем . Какви пастори какви работи говорите тука. Това тук е тема за една компания, за един бизнес преди всичко, не е църква нито секта. Я спрете да пишете глупости в икономически форум и вземете си съберете акъла, че с тия коментари ще отвратите хората от идеята преди да са се запознали изобщо за какво става въпрос. Пастори , църкви какво изобщо пишете тук не мога да разбера Цялата компания е чисто и просто компания - икономическа единица , бизнес .. какво общо има бизнеса, икономиката и църквата въобще ?!?!?!?!!? Не сме на проповед моля спрете да пълните форума с глупости, ако нямате работа идете и си намерете нещо за вършене, ако не отидете в някоя църква и открийте своята висша същност и цел ! Изгубих си 5 минути да чета простотии за църкви , пастори, голямо семейство какви са тия неща изобщо - това не е ли компания за мрежов маркетинг и това не е ли форум, в който трябва да се обсъждат плюсовете и минусите на проекта, а не религиозен форум за и против църквата ?!?!?!?!? Стига вече оставете хората да си кажат гледната точка , Вашата е написана на 5 страници вече !
Миме, аз като ти обяснявам че се развиваме глобално, ти сигурно си мислиш за абитуренския ти бал!!
Бъди тук и сега, слушай и осъзнавай какво ти пиша!
И в место да се правиш на разсеяна, вземи и инвестирай в бизнес пакета!
имам инфо... по последни данни от приятели сте станали 18300 вече наистина много силно се надявам тая компания да промени вътрешната си политика и да започне да работи като нормална млм компания, че ако рухне рано ще е крахът на този вид бизнес у нас
"...и после ходи обяснявай, че нямаш сестра"
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар