IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още малко от серията с разликите

Бездарници!!!!

Коментар

• Аз съм сигурен, че колкото и да защитава СЦИ, г-жа Митева е наясно, че всичко това е една голяма схема. Просто някак си трябва да се оправдае пред другите и пред себе си за това как безочливо завлича познатите си и останалите жадни за лесно забогатяване деятели. По същия начин пробутва тенекиени гривни срещу стареене за 400лв. Тя си е харесала такива измамни начини за припечелване на пари и явно има хляб в подобни начинания. Щом има будали да й купуват мазилата, защо пък да не разшири портфолиото си и с една пирамидка.

Г-жо Митева, не ви ли е срам да лъжете хората толкова долно ?

image hosting tumblr

Керамични вложки, които излъчват инфрачервени вълни...
      Last edited by Moesia; 04.07.2013, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
        Другата възможност е просто да е станал почетен бизнес партньор.
        Ахахахаха, връщам си думите назад за Черкезов, вече има достоен заместник. Забавни хора има в СЦИ, даже може да си купя карта, за да идвам да се позабавлявам

Коментар

Така и няма да разберете с кого си имате работа. При 30 000 човека е възможно да има няколко Анна Митева. А не знам защо ме асоциирате с този Черкезов? Може да ме наричате както си искате, все ми е едно. Тук всички са анонимни.
          Истината е, че д-р Черкезов липсва много на всички тук и тайно се надяваме един ден той да се завърне с целия си блясък. Мнозина след него се появиха, но някак не е същото. Понеже са времена на протести се чудя дали да не спретнем един протест "искаме си дофтура''.

Коментар

Абе жена, много ти се моля!
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
              Кво им пука на зомбираните СЦИ, те са нарушили цели дузини закони барабр с куп моралните, дали им пука за един колаж и едни авторски права ).
              Открийте 10-те разлики

Коментар

Ахахахахахаха.
                И все пак дали сте му платили за реклама или просто сте му подарили ТК или пакет "добре дошъл" хахаха.

Коментар

хах

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...19160251_n.jpg

Сигурен съм, че SCI са си платили на Даниел Крейк да им бъде рекламно лице )).
                  Човека като горд собственик на невероятна възможност сигурно вече пазари с отстъпка от кварталната дупка.
                  Дали ще стане сконфузно, ако някой го попита ))
                  В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Ами, можем да проверим с един небрежен линк
                    Кво им пука на зомбираните СЦИ, те са нарушили цели дузини закони барабр с куп моралните, дали им пука за един колаж и едни авторски права ).

Коментар

хах
                      https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Човека като горд собственик на невероятна възможност сигурно вече пазари с отстъпка от кварталната дупка.
                      Ами, можем да проверим с един небрежен линк

Коментар

• хах

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...19160251_n.jpg

Last edited by shpono; 04.07.2013, 18:00.

Коментар

Така и няма да разберете с кого си имате работа. При 30 000 човека е възможно да има няколко Анна Митева. А не знам защо ме асоциирате с този Черкезов? Може да ме наричате както си искате, все ми е едно. Тук всички са анонимни.
                          Стила ти на писане много съмнително наподобява уважаемия професор, доцент, биохимик - иноватор, доктор Черкезов /моля да ме извините, но знам, че пропускам някой титла/

Коментар

Черкезов, Анна Митева знае ли че дращиш по форумите с нейното име? Ако си Анна Митева действително, моля те драсни на фейс-профила си https://www.facebook.com/antsybg?fref=ts едно "Здравейте инвесторчета"
                            Ще се извиня на Черкезов и ще си посипя главата с пепел. Даже може и карта да си купя, на 1/5 цена
                            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Черкезов, Анна Митева знае ли че дращиш по форумите с нейното име? Ако си Анна Митева действително, моля те драсни на фейс-профила си https://www.facebook.com/antsybg?fref=ts едно "Здравейте инвесторчета"
                              Ще се извиня на Черкезов и ще си посипя главата с пепел. Даже може и карта да си купя, на 1/5 цена
                              Анна?

Коментар

• Здравейте! Аз съм един от най-новите участници във този форум, но от дълго време следя различни публикации. Не знам до колко случайност, но един от моите най добри приятели ми се обади преди 2 седмици с думите - " Аз знам че се занимаваш със бизнес и не би пропуснал такава възможност". След като видях каква е възможността (не мисля че трябва дори да споменавам името й ), отказах категорично. Жал ми е за моят приятел, защото с прискърбие разбрах, че той е пълноправен БП инвестирал 3000 лв. За съжаление не можах да го спася (минута мълчание).
                                Все още съм млад (на 23г.), но за това кратко време успях да защитя нова теория в областта на логистиката и да изградя две логистични системи по този модел. И аз питам тези въпросни защитници на "прекрасната" система SCI - за какво е било всичко това? Така ли иначе сме потребители нека всички да влезем в кочинката, да се овъргаляме до уши в мръсните пари и да теглим майната на образование, труд и развитие, и да ядем като невидели от "най-прекрасната" верига за бързо хранене Subway "и да печелим в същото време".

Коментар

Working...
                                X