IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това сме българите, плюете на труда на десетки хиляди от най-светлите хора в родината, без грам срам!!
    Добре че хората част от СЦИ не ви обръщат внимание а си гледат бизнеса.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Забрави да споменеш отсъствието на дълготрайни материални активи и смешно ниския капитал за фирма от "десетки хиляди".
      Благодаря за допълнението много е точно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от growth Разгледай мнение
        и още нещо последно, че нямам време, преди време ме вербуваха да създам нещо подобно, знам как изглежда структурата на балнаса и опр -то! на бас, че нямате почеве от 3 човечета персонал - нали ?! А, да разходите са много интересни, сигурно преобладават за външни услиги - нале!?
        Забрави да споменеш отсъствието на дълготрайни материални активи и смешно ниския капитал за фирма от "десетки хиляди".

Коментар

няма пролбеми, дайте да видим счетоводните отчети, дайте да видим какви данъци плащате, осигуровките как ги правите, как признавате приходите.... я подай ми мале тенката пушка

Кукавица кака още две години, София е лесно ...

Като сте толкова отворени, за Вас не би трябвало да бъде проблем публично да побикувате финансовите си отчети !!! - нали да кажем на месечна база, заради безценната идея която развивате...

Знам, че няма какво да кажеш, ама то не е нужно...

Коментар

Просто много ми е мъчно за хорицата, масово нямат финансова култура и ето пак играчи!!! тоя път няма да стане ...

Но в Бг, вече закона позволява такива схеми..

Всъщност успех желая, щом има ниша, то тя трябва да бъде заета
            и още нещо последно, че нямам време, преди време ме вербуваха да създам нещо подобно, знам как изглежда структурата на балнаса и опр -то! на бас, че нямате почеве от 3 човечета персонал - нали ?! А, да разходите са много интересни, сигурно преобладават за външни услиги - нале!?

Коментар

няма пролбеми, дайте да видим счетоводните отчети, дайте да видим какви данъци плащате, осигуровките как ги правите, как признавате приходите.... я подай ми мале тенката пушка

Просто много ми е мъчно за хорицата, масово нямат финансова култура и ето пак играчи!!! тоя път няма да стане ...

Но в Бг, вече закона позволява такива схеми..

Всъщност успех желая, щом има ниша, то тя трябва да бъде заета

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                growth Въпрос, ако е SCI е финансова пирамида, защо е все още на българския пазар.
                Ти като един честен Българин, не трябва ли да направиш нещо по въпроса ? Сигнализирай в големите медии или се допитай до адвокат, всеки ден "заблудени отчаяни Българи си дават парите", помогни им !!!

И да песента е много добра

Коментар

• growth Въпрос, ако е SCI е финансова пирамида, защо е все още на българския пазар.
                  Ти като един честен Българин, не трябва ли да направиш нещо по въпроса ? Сигнализирай в големите медии или се допитай до адвокат, всеки ден "заблудени отчаяни Българи си дават парите", помогни им !!!

И да песента е много добра
                  http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Грешни са да.
                    Това го кажи на хората които печелят хиляди на месец и карат БМВета.
                    Не може всички да са милионери, но има шанс да станат ако вярват и обичат работата си.
                    А ако инвестираш в депозит, освен инфлацията , може и някой банкер да ти изгърми парите. Много фалшиви банки фалираха през годините.

Много е добра песента, нали

http://vbox7.com/play:377455eb

Коментар

• Параноидна шизофрения

Според мен Черкезов с малко име Доктор страда от "Параноидна шизофрения".
                      Повече информация за болестта на Черкезов на този линк : http://www.icp-bg.com/paranoid.php
                      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Грешни са да.
                        Не може всички да са милионери, но има шанс да станат ако вярват и обичат работата си.
                        А ако инвестираш в депозит, освен инфлацията , може и някой банкер да ти изгърми парите. Много фалшиви банки фалираха през годините.
                        .. В Р.Б, депозитите са гарантирани до .... сума. Нека всеки прецени сам, дали са грешни или не, мойте съждения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение
                          Според мен нещата стоят така, нека разгледаме следния пример:

Зад инвестицията няма никакъв реален актив!!
                          Не е препоръка за нищо, просто размисли...вероятно грешни!!!
                          Грешни са да.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                            Темата стана ебати цирка, обаче толкова добре се индексира в гугъл, че фън, не-фън, ще е полезна за всеки, който реши да се информира преди да прави "бизнес". Което е добре.
                            Според мен нещата стоят така, нека разгледаме следния пример:

Разполагаме с капитал от 3000 лв., имаме следните примерни възможни решения:
                            1. Правим депозит, взимаме някаква лихва, риск за капитала 0%. Изход от инвестицията по всяко време - загубите са незначителни!! Не търсиш допълните хора и инвестиции за да си изплатиш основния капитал! Зад инвестицията има актив!
                            2. Покупка на акции, злато, картина и др., дохода не е гарантиран, риск за капитала в зависимос от инвестицията, по - високки норми на възвръщаемост. Изход от инвестицията по всяко време - загубите са зависят!!Не търсиш допълните хора и инвестиции за да си изплатиш основния капитал! Зад инвестицията има актив!
                            3. Инвестираш във въпросната компания, риска за капитала 95%. Изход от инвестицията - НЕВЪЗМОЖЕН!!! Загуби огромни!! За успеш да върнеш нещо трябва да превличаш нови и нови инвеститори!! - основно приятели, ако гръмне схемата още в началото - много зле- ако успееш да привлечеш хора и пари добре, те да му мислят, може и да вземеш нещо... губиш пари, губиш и прятели. Зад инвестицията няма никакъв реален актив!!
                            Не е препоръка за нищо, просто размисли...вероятно грешни!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
                              Какъв доктор е тоя бе !?!??! я стига леки работи , тука тая тема стана , някво лудо комедийно шоу !
                              Темата стана ебати цирка, обаче толкова добре се индексира в гугъл, че фън, не-фън, ще е полезна за всеки, който реши да се информира преди да прави "бизнес". Което е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent
                                Преглеждайки повечето коментари във форума, аз стигнах до извода, че някой е платил не на хора да оплюват СКИ, а на д-р Черкезов да ги защитава!

Какъв доктор е тоя бе !?!??! я стига леки работи , тука тая тема стана , някво лудо комедийно шоу !
                                Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

Working...
                                X