If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди броени дни завърши глобалната конференция на фирмата за Европа във Виена и 120 българи се докоснахме до магията на тази нова социална медия,много по добра от всички познати ти динозаври до сега.Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира и е нормално да се появи нещо по добро от досегашните познати социални мрежи,нещо което дава много повече възможност на потребителите си,в това число и да изкарват пари.ПРИ ТОВА ВКЛЮЧВАНЕТО Е АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.Правиш са на много умен и на голямата работа,но това е само зад клавишите на компютъра ти.МЛМ не е мръсна дума запомни го,стотици хиляди дори милиони хора по света си вадят хляба с тази система на дистрибуция продавайки най различни и разнообразни стоки,защо си мислиш че не може да се промотира и продава дори и социална медия по този начин.Спри да плюеш и да ръсиш глупости смешен ставаш вече.Дадох ти и аз линк да ме последваш и те попитам в прав текст;КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК? http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964
Да ти кажа не съм вкарал и 5 мин да проуча какво е, но като чуя че сте се "докоснали до магията" и че тази компания ти дава да правиш нещо си дето и без това го правиш, НО и печелиш пари, 99% измама, просто много такива сме ги виждали вече
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Преди броени дни завърши глобалната конференция на фирмата за Европа във Виена и 120 българи се докоснахме до магията на тази нова социална медия,много по добра от всички познати ти динозаври до сега.Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира и е нормално да се появи нещо по добро от досегашните познати социални мрежи,нещо което дава много повече възможност на потребителите си,в това число и да изкарват пари.ПРИ ТОВА ВКЛЮЧВАНЕТО Е АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.Правиш са на много умен и на голямата работа,но това е само зад клавишите на компютъра ти.МЛМ не е мръсна дума запомни го,стотици хиляди дори милиони хора по света си вадят хляба с тази система на дистрибуция продавайки най различни и разнообразни стоки,защо си мислиш че не може да се промотира и продава дори и социална медия по този начин.Спри да плюеш и да ръсиш глупости смешен ставаш вече.Дадох ти и аз линк да ме последваш и те попитам в прав текст;КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК? http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
...
Хотелът наистина си е готин. С хубав изглед, до Морската градина. Какво общо има с пирамидата обаче?
Не мисля, че са обвързани конкретно с някоя пирамида - дават залата, на който си плати.
Пирамидите си го предпочитат още от времето на стария ресторант, незнайно по каква причина. Сигурно и те имат традиции
Не се връзвай на тази анонимка, човека е от сциентолозите СЦИ и сега от пусто в празно...
От България сме вече 80 човека които са на горни нива и генерираме много висок доход вече.
Варненец съм. Подбраните хора на Варна си ги познавам в общи линии. Те със сигурност няма да бъдат там.
Какво става с UNAICO?
Не се връзвай на тази анонимка, човека е от сциентолозите СЦИ и сега от пусто в празно...
От България сме вече 80 човека които са на горни нива и генерираме много висок доход вече.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
http://www.sitetalk.com/XXXXXXXX
Последвайте линка и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.
Не му кликайте на линка, като се регистрирате ще се присъедините към неговата структура или там каквото имат...
Коментар