IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ако става въпрос наистина за http://sitetalk.com/ - ПИРАМИДА!!!!
    Ако си варненец, ходи утре в Димяд, дори и да нямаш желание да развиваш собствен бизнес, поне ще се запознаеш с подбрани хора.
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ако става въпрос наистина за http://sitetalk.com/ - ПИРАМИДА!!!!
      http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964
      Последвайте линка и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Ако става въпрос наистина за http://sitetalk.com/ - ПИРАМИДА!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
          Да не е тази пирамида:

http://sitetalk.com/
          Пирамида...ходи се прегледай!

Коментар

• Ако кажеш и в кой град? Аз знам, че е Варна, ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
              Антоне чиба от тоз форум! Тука таквиз кат теб не виреят!
              Вече сме на първата страница на списание Форбс.
              Който смята че това е достатъчно сериозно може да ме потърси.Няма да си губя времето да убеждавам когото и да било за каквото и да било.Да ми пишат само хора с бизнес мислене и акъл в главата МОЛЯ!!!!!!!Бъдете така добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                Утре,събота имаме семинар от 10 ч в хотел Димят.Зала Рубин.Потърсете за контакт г-жа Сълзица Стоева.Кажете и че сте по моя препоръка.Кетъринга е 20 лв.
                Телефоните и за контакт са 0878603089 и 0894656549
                Антоне чиба от тоз форум! Тука таквиз кат теб не виреят!

Коментар

Става въпрос за нещо голямо и огромно!
                  Платформа регистрирана в САЩ, която скоро ще задмине фейсбуци и др. подобни!
                  Ако се интересуваш е най-добре да ходиш на презентация, защото информацията наистина е много и дори ако ти дам да четеш нещо, неможеш да го осъзнаеш приятел.

Да не е тази пирамида:

http://sitetalk.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
                    Добре ще ви разкрия истинската си самоличност. От Асеновград съм. Евангелист съм. Трети пожизнен презвитер на Лютеранската църква в Козаново, почетен член и съосновател на пресветлия орден на последователите на Сион от село Брестник, първи пастор на Църквата на адвентистите от седмия ден от село Куклен, както и знаменосец на божите слова из цялото землище на село Патриарх Евтимово. Аз съм от първите светли бизнес партньори на пресветлата ни организация.
                    Ирена аз не плащам на бизнес дните, аз ги организирам( и не сме попове, пастори сме).На мен ми плащат жадни за знания млади умове, отворени мозъци насочени изцяло към мен, попиващи всяка моя дума, гледащи втренчено всяко мое движение. Пълни с надежда че могат да се докоснат до светлината ми. Търсещи погледа ми, който да окъпе осиротелите им души в свещена светлина. Аз съм дясната ръка на ПАСТОРА, аз съм негов двойник. Той е аз и аз съм той, ние сме едно, но вие не бихте могли да разберете нашето величие. 3000 лева е смешно ниска цена да се докоснеш до нашето величие.

Сега разбрах за 3000 лева получаваш лъч надежда и....СВЕТЛИНА! Пич енергоспестяващите са по 10 лева.. вашата светлина с много голям мардж я давате... Трябва и на тия БМВ-та да слагат отдолу по един неон, че да напомнят за светлия пастор..

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                      Тони, за да не "мирише" работата... кажи си направо за какво иде реч тук
                      Утре,събота имаме семинар от 10 ч в хотел Димят.Зала Рубин.Потърсете за контакт г-жа Сълзица Стоева.Кажете и че сте по моя препоръка.Кетъринга е 20 лв.
                      Телефоните и за контакт са 0878603089 и 0894656549

Коментар

Става въпрос за нещо голямо и огромно!
                        Платформа регистрирана в САЩ, която скоро ще задмине фейсбуци и др. подобни!
                        Ако се интересуваш е най-добре да ходиш на презентация, защото информацията наистина е много и дори ако ти дам да четеш нещо, неможеш да го осъзнаеш приятел.

Коментар

А дет се казва, ние за около 10 минути ще си дадем присъдата

Коментар

Здравейте Колеги,

СЦИ се вижда че е пирамида от 500км.
                            Но някой ако се интересува от истински мрежов маркетинг, иска да бъде истински предприемач, от нещо наистина глобално и всеобхватно което навлиза на световните пазари, моля незабавно да ми пише на лично.
                            Антон
                            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

А ТИ ЗНАЕШ ЛИ, че за да си вземеш парите от отстъпките и вноските на другите, то ти задължително ТРЯБВА да имаш МИНИМАЛЕН оборот на месец във вид на "набутай другарче в схемата"?
                              Иначе духаш супата...

ТОВА знаете ли го?
                              Не, нали
                              Тази подробност не я знаех, значи трябва да си скъсаш г*за 1 месец че да направиш 100лв УААААААААУ С всеки изминал ден се изумявам

Коментар

• Здравейте Колеги,

СЦИ се вижда че е пирамида от 500км.
                                Но някой ако се интересува от истински мрежов маркетинг, иска да бъде истински предприемач, от нещо наистина глобално и всеобхватно което навлиза на световните пазари, моля незабавно да ми пише на лично.
                                Антон

Коментар

Working...
                                X