IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Преди броени дни завърши глобалната конференция на фирмата за Европа във Виена и 120 българи се докоснахме до магията на тази нова социална медия,много по добра от всички познати ти динозаври до сега.Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира и е нормално да се появи нещо по добро от досегашните познати социални мрежи,нещо което дава много повече възможност на потребителите си,в това число и да изкарват пари.ПРИ ТОВА ВКЛЮЧВАНЕТО Е АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.Правиш са на много умен и на голямата работа,но това е само зад клавишите на компютъра ти.МЛМ не е мръсна дума запомни го,стотици хиляди дори милиони хора по света си вадят хляба с тази система на дистрибуция продавайки най различни и разнообразни стоки,защо си мислиш че не може да се промотира и продава дори и социална медия по този начин.Спри да плюеш и да ръсиш глупости смешен ставаш вече.Дадох ти и аз линк да ме последваш и те попитам в прав текст;КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК?
    http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964
    Да ти кажа не съм вкарал и 5 мин да проуча какво е, но като чуя че сте се "докоснали до магията" и че тази компания ти дава да правиш нещо си дето и без това го правиш, НО и печелиш пари, 99% измама, просто много такива сме ги виждали вече
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира]
      Смятах да ти отговарям, ама ще изчакам мозъчето ми да евоюлира
      Хайде, остани си със здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Преди броени дни завърши глобалната конференция на фирмата за Европа във Виена и 120 българи се докоснахме до магията на тази нова социална медия,много по добра от всички познати ти динозаври до сега.Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира и е нормално да се появи нещо по добро от досегашните познати социални мрежи,нещо което дава много повече възможност на потребителите си,в това число и да изкарват пари.ПРИ ТОВА ВКЛЮЧВАНЕТО Е АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.Правиш са на много умен и на голямата работа,но това е само зад клавишите на компютъра ти.МЛМ не е мръсна дума запомни го,стотици хиляди дори милиони хора по света си вадят хляба с тази система на дистрибуция продавайки най различни и разнообразни стоки,защо си мислиш че не може да се промотира и продава дори и социална медия по този начин.Спри да плюеш и да ръсиш глупости смешен ставаш вече.Дадох ти и аз линк да ме последваш и те попитам в прав текст;КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК?
        http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

...
          Хотелът наистина си е готин. С хубав изглед, до Морската градина. Какво общо има с пирамидата обаче?
          Не мисля, че са обвързани конкретно с някоя пирамида - дават залата, на който си плати.
          Пирамидите си го предпочитат още от времето на стария ресторант, незнайно по каква причина. Сигурно и те имат традиции

Коментар

Това е най-скъпия хотел във Варна...пожелавам ви някой ден да може да си позволите да отидете във Варна и да нощувате там.
            Зависи с какво сравняваш, от кое дъно си тръгнал, та Димят да ти се струва връх на сладоледа.

Коментар

Този документ какво общо има с нашия бизнес?!
              http://sitetalk-itel.blogspot.com/

Коментар

Това е най-скъпия хотел във Варна...пожелавам ви някой ден да може да си позволите да отидете във Варна и да нощувате там.
                Скъп, колко да е скъп
                http://www.booking.com/hotel/bg/gran...db3b42b37589X6

Даже, редовно си го има на добри промоции.
                Хотелът наистина си е готин. С хубав изглед, до Морската градина. Какво общо има с пирамидата обаче?

Коментар

Този документ какво общо има с нашия бизнес?!
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Димят

Подбраните хора не ходят по такива мероприятия.

Коментар

• http://www.fma.gv.at/en/consumers/in...gro-group.html

Коментар

Не се връзвай на тази анонимка, човека е от сциентолозите СЦИ и сега от пусто в празно...
                        От България сме вече 80 човека които са на горни нива и генерираме много висок доход вече.

Коментар

Ако си варненец, ходи утре в Димяд, дори и да нямаш желание да развиваш собствен бизнес, поне ще се запознаеш с подбрани хора.
                          Димят

Подбраните хора не ходят по такива мероприятия.

Коментар

Варненец съм. Подбраните хора на Варна си ги познавам в общи линии. Те със сигурност няма да бъдат там.
                            Какво става с UNAICO?
                            Не се връзвай на тази анонимка, човека е от сциентолозите СЦИ и сега от пусто в празно...
                            От България сме вече 80 човека които са на горни нива и генерираме много висок доход вече.

Коментар

Ако си варненец, ходи утре в Димяд, дори и да нямаш желание да развиваш собствен бизнес, поне ще се запознаеш с подбрани хора.
                              Варненец съм. Подбраните хора на Варна си ги познавам в общи линии. Те със сигурност няма да бъдат там.
                              Какво става с UNAICO?

Коментар

http://www.sitetalk.com/XXXXXXXX
                                Последвайте линка и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.
                                Не му кликайте на линка, като се регистрирате ще се присъедините към неговата структура или там каквото имат...

http://sitetalk-unaico.mlm-scam.info/unaico-scam.php
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X