IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BD%D1%86%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Поредната пропагандна информация, целяща да злепостави нашата просперираща фамилия. Моля те посочи ми друга фирма в България с такъв растеж от порядъка на 500% членове за по-малко от година, или друга фирма с нашия глобален потенциал... Много е лесно да плюете тук по форумите и да игнорирате и умаловажавате честния ни труд. Както Черкезов каза - заповядайте на 1 презентация в Кемпински и си задайте всички въпроси, но разбира се тук ви е лесно да лъжете хората, защото хора като пастора ще ви скрият топката за нула време...
      http://www.segabg.com/article.php?is...nid=5&id=00004

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
        В какво точно се състои инвестицията, която струва 5% намаление на един от най-стимулиращите бонуси?
        Някои от писалите в темата споменаха, че в ЕС има пречки в законите, които реално не позволяват съществуването на компания като SCI. Интересува ме в коя държава се правят инвестициите и дали законодателството на тази държава позволява дейност като тази на SCI?
        Питам тези неща просто защото ми звучи като голо оправдание това, че се инвестира да се излезе на европейския пазар. И наистина би било голо оправдание, ако не се посочи конкретно за коя страна става дума и какво де факто се разбира под думата инвестиция?
        Инвестират в Германия, във лизингови БМВ-та за Бизнес-Балъците на SCI...
        Last edited by Barona; 23.03.2013, 11:33.
        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
          В какво точно се състои инвестицията, която струва 5% намаление на един от най-стимулиращите бонуси?
          Някои от писалите в темата споменаха, че в ЕС има пречки в законите, които реално не позволяват съществуването на компания като SCI. Интересува ме в коя държава се правят инвестициите и дали законодателството на тази държава позволява дейност като тази на SCI?
          Питам тези неща просто защото ми звучи като голо оправдание това, че се инвестира да се излезе на европейския пазар. И наистина би било голо оправдание, ако не се посочи конкретно за коя страна става дума и какво де факто се разбира под думата инвестиция?
          Няма да споменавам тук конкретно къде и в какво инвестираме, защото хора като Крисана и други от конкуренцията са тук в темата. Но ще кажа, че Пастора познава много светли хора на запад и една такава дружба няма как да не успее!
          Last edited by Prosperity; 23.03.2013, 03:18.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Намалението е породено от това, че в момента се инвестира да се излезе на европейския пазар.

Коментар

Мислиш, че ако не сме почтен бизнес, то бихме имали 500-700%ръст на нашите партньори за по-малко от година??

Хора призовавам ви, мислете трезво и не се подвеждайте от новорегистрирали се потребители, които са го направили с една едничка цел - да клеветят по наш адрес!
              Мислим трезво, затова водим дискусия. Високият ръст означава че последната година сте привлекли 5 до 7 пъти повече хора от по-миналата, не е нетипично за непирамида и не бих го ползвал като аргумент защото мислищите трезво имат контекст в който да разглеждат подобни статистики.

И аз ще направя обръщение в червено, БП които се мъчат да отговарят и защитават компанията без да са компетентни нанасят многократно повече щети от тези които просто питат.
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Ок, информацията вече не е пропагандна и излезе че човека не лъже. Сигурен съм че бъдещите ви инвеститори ще искат да видят много конкретни план и действия в тази насока, защото на приказки вече около година го чуваме.
                Мислиш ли, че ако не сме почтен бизнес, то бихме имали 500-700%ръст на нашите партньори за по-малко от година??

Хора призовавам ви, мислете трезво и не се подвеждайте от новорегистрирали се потребители, които са го направили с една едничка цел - да клеветят по наш адрес!
                Last edited by Prosperity; 23.03.2013, 02:36.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Намалението е породено от това, че в момента се инвестира да се излезе на европейския пазар. Правят се огромни инвестиции за проникването на пазара в ЕС. Тези 5% сега са малко бреме което се поема от цялата фирма, но за в бъдеще това ще донесе значително по-големи приходи за всички български БП.
                  Ок, информацията вече не е пропагандна и излезе че човека не лъже. Сигурен съм че бъдещите ви инвеститори ще искат да видят много конкретни план и действия в тази насока, защото на приказки вече около година го чуваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Бърза справка с общите ви условия показва че бонуса реално е намален, при това най-доходоносния ви бонус. Човека е ходил (както и аз) и въпроса е супер конкретен, отговаряйте каква е причината или поне не размивайте темата.

Според мен е или опит да се влезе в по-стабилна схема, или се подготвя срив. По-вероятно второто защото намаляващи се бонуси ще откажат доста от новите членове.
                    Намалението е породено от това, че в момента се инвестира да се излезе на европейския пазар. Правят се огромни инвестиции за проникването на пазара в ЕС. Тези 5% сега са малко бреме което се поема от цялата фирма, но за в бъдеще това ще донесе значително по-големи приходи за всички български БП.

Коментар

Поредната пропагандна информация, целяща да злепостави нашата просперираща фамилия. Моля те посочи ми друга фирма в България с такъв растеж от порядъка на 500% членове за по-малко от година, или друга фирма с нашия глобален потенциал... Много е лесно да плюете тук по форумите и да игнорирате и умаловажавате честния ни труд. Както Черкезов каза - заповядайте на 1 презентация в Кемпински и си задайте всички въпроси, но разбира се тук ви е лесно да лъжете хората, защото хора като пастора ще ви скрият топката за нула време...
                      Бърза справка с общите ви условия показва че бонуса реално е намален, при това най-доходоносния ви бонус. Човека е ходил (както и аз) и въпроса е супер конкретен, отговаряйте каква е причината или поне не размивайте темата.

Според мен е или опит да се влезе в по-стабилна схема, или се подготвя срив. По-вероятно второто защото намаляващи се бонуси ще откажат доста от новите членове.

Коментар

• Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
                        МОЛЯ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТАЗИ ПРОМЯНА!
                        Бях на презентация на SCI и лектора обясни, че ако успеем да убедим някой да стане бизнес партньор и си закупи търговска категория от 600, 1800 или 3000лв то ние получаваме бонус в размер на 15% от стойността на търговската категория, която е закупил новопривлечения. По-точно ще получим 15%, ако самите ние имаме категория от 3000лв, но ако имаме от 1800лв то ще получим по-малък процент като май беше 10 или 5%. Това което ме притеснявя е:
                        Преди време бонуса беше в размер на 20%, а сега е НАМАЛЕН на 15%.
                        Каква е причината за намаляването на този бонус?
                        Това ме навежда и на мисълта, ако едно нещо работи добре, защо да се правят промени в него или май вече нещо нещата се пропукват...

Коментар

• МОЛЯ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТАЗИ ПРОМЯНА!
                          Бях на презентация на SCI и лектора обясни, че ако успеем да убедим някой да стане бизнес партньор и си закупи търговска категория от 600, 1800 или 3000лв то ние получаваме бонус в размер на 15% от стойността на търговската категория, която е закупил новопривлечения. По-точно ще получим 15%, ако самите ние имаме категория от 3000лв, но ако имаме от 1800лв то ще получим по-малък процент като май беше 10 или 5%. Това което ме притеснявя е:
                          Преди време бонуса беше в размер на 20%, а сега е НАМАЛЕН на 15%.
                          Каква е причината за намаляването на този бонус?
                          Това ме навежда и на мисълта, ако едно нещо работи добре, защо да се правят промени в него или май вече нещо нещата се пропукват...

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
                            Покрай този форум, който ме настрои негативно относно въпросната компания, реших да стана клиент, да видя как ще ме излъжат и да направя нужното, за да им надръгна носовете. Обаче какво се получи?!? Не само, че ми се изплащаха наистина отстъпките от обектите, а и персонала на всеки един обект техен партньор ме обслужваха изключително любезно. Та тогава се замислих, че тези търговци все пак са доволни и включих мой обект в търговската мрежа на компанията. Тогава се оказа, че печеля не само нови клиенти от същия град, а и нови клиенти от други градове, привлечени от това да си използват картата при мен и да помагат на компанията по линията си нагоре. Смело мога да твърдя, че се работи доста лесно и професионално, когато дойде края на месеца и всичко трябва да се фактурира и тн...Няма нередности в документацията, нямам и забележки относно тяхната работа, понеже съм доволна от увеличения брой продажби на стоки.
                            След известно време работа с тях, реших да посетя Бизнес деня в София и какво да видя... Нестига, че едва ми намериха свободно място, а и залата щеше да се пръсне от народ, а 50 % от тях вече припечелваха нормални доходи, малко над средното ниво за България.
                            Сега не просто няма да прекратявам договор с тях, а и бих ги препоръчала на други колеги в търговския бранш.
                            Хората не пазаруват в магазина отсреща с по-ниските цени, защото така, когато пазаруват от мен им излиза същото, а през това време използват картата като спестовна касичка
                            И кат' се събуди двата пръста у контакта ЖАЛКИ ТИПОВЕ СТЕ ,хехехе
                            Пусни си химна https://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE и се скрий някъде ГАЛФОН
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Покрай този форум, който ме настрои негативно относно въпросната компания, реших да стана клиент, да видя как ще ме излъжат и да направя нужното, за да им надръгна носовете. Обаче какво се получи?!? Не само, че ми се изплащаха наистина отстъпките от обектите, а и персонала на всеки един обект техен партньор ме обслужваха изключително любезно. Та тогава се замислих, че тези търговци все пак са доволни и включих мой обект в търговската мрежа на компанията. Тогава се оказа, че печеля не само нови клиенти от същия град, а и нови клиенти от други градове, привлечени от това да си използват картата при мен и да помагат на компанията по линията си нагоре. Смело мога да твърдя, че се работи доста лесно и професионално, когато дойде края на месеца и всичко трябва да се фактурира и тн...Няма нередности в документацията, нямам и забележки относно тяхната работа, понеже съм доволна от увеличения брой продажби на стоки.
                              След известно време работа с тях, реших да посетя Бизнес деня в София и какво да видя... Нестига, че едва ми намериха свободно място, а и залата щеше да се пръсне от народ, а 50 % от тях вече припечелваха нормални доходи, малко над средното ниво за България.
                              Сега не просто няма да прекратявам договор с тях, а и бих ги препоръчала на други колеги в търговския бранш.
                              Хората не пазаруват в магазина отсреща с по-ниските цени, защото така, когато пазаруват от мен им излиза същото, а през това време използват картата като спестовна касичка
                              we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                                Черкезов напълно си прав, този келеш постоянно спамеше и FB страницата на SCI с клевети, подигравки и лъжи, очевидно е много заинтерсован от неуспеха на SCI.
                                Очевидно конкуренцията не спи и иска да захапе колкото се може по-голяма хапка от нишата ни. Но не може, колкото и да се ракламират по телевизията, не стават.
                                Будните хора знаят че е едно нещо което се рекламира постоянно, значи се опитва да се продаде, а ние не се продаваме.

Коментар

Working...
                                X