Вижте, ДДСто не ми е стихията. По-късно ще ви обясня относно прословутия сървър, чието присъствие в общите условия, виждам ви интересува много.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добре. Аз плащам 10 лева за безбожно скъпата ти боза. В тях влиза и ДДС. Отделно ти се отчиташ на СЦИ с 1 лев в края на месеца. Този 1 лев е от надценката ти, в която се вмествам и аз и ти и СЦИ(даже се получи с рима). Реално на теб бозата ти струва 7 лева включае ДДС, а от останалите 3 лева които за теб са чиста печалба ти даваш 1 лев на мен и нещо като 50 стотинки на "фараона", който също печели от моята сделка, да се свети името му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеОтговорът ми не е наивен, а е самата истина. Може и да има някой и друг по така счетоводен документ ама аз ламинирах и поставих в рамка цялата папка та вече не мога да я отворя за да видя какво точно имаше вътре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеПрекалено наивен отговор...
Това не е ДОКУМЕНТ според мен.
Добре, ще задам въпроса отново:
- Какъв счетоводен документ получи?
Наивник също зададе много интересен въпрос, който касае ДДС-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеМаги, захарче, следя темата от около половин година и бих казал, че ми е доста забавна. А относно ДДСто искам да кажа, че аз ДДС плащам закупувайки продукта. Ти плащаш ДДС върху 10 лв, колкото струва бозата с ДДС или върху 9 лева колкото струва бозата с личният ти бонус от 10%? Какво общо има личния ми бонус с него? Личният ти бонус от бозата е 1 лев/10%/ Знаеш ли колко струва банков превод на 1 лев? Най-вероятно ръководството плаща ДДС върху натрупаните печалби през отчетния периодДДС върху печалби не се плаща. Върху печалба се плаща данък печалба, но това на мен не ми е работа да знамработа ти е, всеки мой лев си е моя работа. Ти като търговец на боза си калкулираш ДДС в цената и отделно даваш процент от печалбата си на мен като твой верен и добросъвестен клиент, който трамбова половин България за да пийне от сладката ти бозица с намаление. Срещу какъв документ ти давам бонус от 10%
Коментар
-
Маги, захарче, следя темата от около половин година и бих казал, че ми е доста забавна. А относно ДДСто искам да кажа, че аз ДДС плащам закупувайки продукта. Какво общо има личния ми бонус с него? Най-вероятно ръководството плаща ДДС върху натрупаните печалби през отчетния период, но това на мен не ми е работа да знам. Ти като търговец на боза си калкулираш ДДС в цената и отделно даваш процент от печалбата си на мен като твой верен и добросъвестен клиент, който трамбова половин България за да пийне от сладката ти бозица с намаление.
Коментар
-
Много модерен документ отпечатан на гланцирана хартия, с цветни текстове, диаграми и дори картинки, което страшно ме впечатли. В интерес на истината дори не съм го и чел, а направо започнах да правя пари от невероятния онлайн офис.
Стига бе!
Това не е истина, този се шегува или ги иронизира! Определено е забавно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеМного модерен документ отпечатан на гланцирана хартия, с цветни текстове, диаграми и дори картинки, което страшно ме впечатли. В интерес на истината дори не съм го и чел, а направо започнах да правя пари от невероятния онлайн офис.
Това не е ДОКУМЕНТ според мен.
Добре, ще задам въпроса отново:
- Какъв счетоводен документ получи?
Наивник също зададе много интересен въпрос, който касае ДДС-тоТърсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеНаивник ще ми трябва малко време за да ти отговоря. Ще се включа по-късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеХаресваш ми като опонент...
Да започнем с това... какъв документ получи срещу своите 3000 лева?
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЩом толкова интелигентен човек като мен има затруднения да осмисли въпроса, смятай какви въпроси задаваш. Отговор можеш да чакаш само ако ти е правилно зададен въпроса иначе или ще получиш грешен отговор или никакъв отговор.
Коментар
Коментар