cheff ти да не си евангелист, бе? Как се казваш, сигурно те познавам. Нашите братя се надушваме отдалече. Сигурно си ме виждал да проповядвам някъде.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеТи не си евангелист, то си луд сектант!
Петно и позор за Христос!
Виж се какво пишеш! ХРИСТИЯНИНА НЕ ТРЕНИРА ЙОГА И НЕ Е МУТРА ФАРАОН!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеДобре ще ви разкрия истинската си самоличност. От Асеновград съм. Евангелист съм. Трети пожизнен презвитер на Лютеранската църква в Козаново, почетен член и съосновател на пресветлия орден на последователите на Сион от село Брестник, първи пастор на Църквата на адвентистите от седмия ден от село Куклен, както и знаменосец на божите слова из цялото землище на село Патриарх Евтимово. Аз съм от първите светли бизнес партньори на пресветлата ни организация.
Ирена аз не плащам на бизнес дните, аз ги организирам( и не сме попове, пастори сме).На мен ми плащат жадни за знания млади умове, отворени мозъци насочени изцяло към мен, попиващи всяка моя дума, гледащи втренчено всяко мое движение. Пълни с надежда че могат да се докоснат до светлината ми. Търсещи погледа ми, който да окъпе осиротелите им души в свещена светлина. Аз съм дясната ръка на ПАСТОРА, аз съм негов двойник. Той е аз и аз съм той, ние сме едно, но вие не бихте могли да разберете нашето величие. 3000 лева е смешно ниска цена да се докоснеш до нашето величие.
Коментар
-
Добре ще ви разкрия истинската си самоличност. От Асеновград съм. Евангелист съм. Трети пожизнен презвитер на Лютеранската църква в Козаново, почетен член и съосновател на пресветлия орден на последователите на Сион от село Брестник, първи пастор на Църквата на адвентистите от седмия ден от село Куклен, както и знаменосец на божите слова из цялото землище на село Патриарх Евтимово. Аз съм от първите светли бизнес партньори на пресветлата ни организация.
Ирена аз не плащам на бизнес дните, аз ги организирам( и не сме попове, пастори сме).На мен ми плащат жадни за знания млади умове, отворени мозъци насочени изцяло към мен, попиващи всяка моя дума, гледащи втренчено всяко мое движение. Пълни с надежда че могат да се докоснат до светлината ми. Търсещи погледа ми, който да окъпе осиротелите им души в свещена светлина. Аз съм дясната ръка на ПАСТОРА, аз съм негов двойник. Той е аз и аз съм той, ние сме едно, но вие не бихте могли да разберете нашето величие. 3000 лева е смешно ниска цена да се докоснеш до нашето величие.Last edited by Scientist85; 20.06.2013, 17:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеВижте, ще си призная, не съм БП в СЦИ. Просто темата ме интересуваше, защото тука някои мои приятели се опитаха да ме вкарат и намерих този форум. А тук беше весело само да си чета коментари. Само че откакто Черкезов го няма някакси не е интересно, затова се опитах да го сменя. Вчера ми вървеше приказката ама днес на работа направо си смуча нещата от пръстите и стана трудно да поддържам интересен образ. Поклон за доктора, който почти година ни забавляваше в този форум.
Истинското ми мнение е, че 3000 лева за да ги избиеш трябва да вкараш още много хора и когато го казах на БПто, което ме зарибяваше, той ми вика няма страшно бе, няма невъзможни неща, ти си човек на който искам да помогна. Ебати честта. Той също твърди, че картите са безмислени. Всички лъжат, че са изкарали яки пари а всъщност нищо не могат да покажат.
Най-вероятно повече няма да пиша в този форум, но ще му хвърлям по едно око от време на време. Айде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеВижте, ще си призная, не съм БП в СЦИ. Просто темата ме интересуваше, защото тука някои мои приятели се опитаха да ме вкарат и намерих този форум. А тук беше весело само да си чета коментари. Само че откакто Черкезов го няма някакси не е интересно, затова се опитах да го сменя. Вчера ми вървеше приказката ама днес на работа направо си смуча нещата от пръстите и стана трудно да поддържам интересен образ. Поклон за доктора, който почти година ни забавляваше в този форум.
Истинското ми мнение е, че 3000 лева за да ги избиеш трябва да вкараш още много хора и когато го казах на БПто, което ме зарибяваше, той ми вика няма страшно бе, няма невъзможни неща, ти си човек на който искам да помогна. Ебати честта. Той също твърди, че картите са безмислени. Всички лъжат, че са изкарали яки пари а всъщност нищо не могат да покажат.
Най-вероятно повече няма да пиша в този форум, но ще му хвърлям по едно око от време на време. Айде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеМоите г-вна по принцип не миришат защото се храня само ссъс скъпа храна. А и практикувам йога.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Вижте, ще си призная, не съм БП в СЦИ. Просто темата ме интересуваше, защото тука някои мои приятели се опитаха да ме вкарат и намерих този форум. А тук беше весело само да си чета коментари. Само че откакто Черкезов го няма някакси не е интересно, затова се опитах да го сменя. Вчера ми вървеше приказката ама днес на работа направо си смуча нещата от пръстите и стана трудно да поддържам интересен образ. Поклон за доктора, който почти година ни забавляваше в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеВърху крайният продукт - БОЗА, е начислен ДДС, който се плаща от картодържателя.
Факт!
На края на месеца обаче магазинът трябва да преведе 1 лев към SCI.
Няма да коментираме банковите преводи, защото сматаме, че те се разпределят върху "много " покупки и се явяват пренебрежимо малка сума.
Превеждайки 1 лева към SCI, магазинът олеква с 1 лев от каса/банка.
При ревизия става лошо, защото този 1 лев трябва да бъде отчетен.
Или като дивидент с платени 5%, или като РАЗХОД.
За да е като разход, а той няма как да не е, SCI издават ответна фактураааа... с ДДС
Значи левчето остана без 16.7 стотинки. Останаха 83.3 стотинки...
От тях SCI си прибират една част. Каква... не знаем, може би 20%. Да речем, че толкова... остават 66 стотинки...
От тези 66 стотинки добросъвестният картодържател трябва да плати данък печалба на държата, защото ги е получил ДОПЪЛНИТЕЛНО от SCI по банка и няма скрито-покрито, майна...
Такаааа... в края на краищата от бозата си икономисал 60 стинки
Което е ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА отстъпка, която е обявил магазина...
Е добре, да не би да са ги клатити лудите на пълнолуние, че заради черните очи на тариката-посредник да му дават половината?
Не може ли клиента да си получи отстъпката СЕГА, ВЕДНАГА, по време на покупката и да НЕ ПЛАЩА данък върху нея? И да я получи ЦЯЛАТА?
Рано или късно и клиенти, и търговски обекти ще си направят фасулската сметка и един по един ще почнат да си късат договорите...
Проблема е в наивността на хоратаОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Еми аз не мога да си скъсам договора, щото както вече казах съм го ламинирал. Абе вие явно всичко си знаете, що питате тогава? Е виж колко добре си го обяснил. Явно всичко е ясно. Вие да не мислете, че някой трупа печалби от тия карти, а? Айде отивам да пия едно кафе с 4% личен бонус и още 3% бонус за фирмата.
Коментар
-
Върху крайният продукт - БОЗА, е начислен ДДС, който се плаща от картодържателя.
Факт!
На края на месеца обаче магазинът трябва да преведе 1 лев към SCI.
Няма да коментираме банковите преводи, защото сматаме, че те се разпределят върху "много " покупки и се явяват пренебрежимо малка сума.
Превеждайки 1 лева към SCI, магазинът олеква с 1 лев от каса/банка.
При ревизия става лошо, защото този 1 лев трябва да бъде отчетен.
Или като дивидент с платени 5%, или като РАЗХОД.
За да е като разход, а той няма как да не е, SCI издават ответна фактураааа... с ДДС
Значи левчето остана без 16.7 стотинки. Останаха 83.3 стотинки...
От тях SCI си прибират една част. Каква... не знаем, може би 20%. Да речем, че толкова... остават 66 стотинки...
От тези 66 стотинки добросъвестният картодържател трябва да плати данък печалба на държата, защото ги е получил ДОПЪЛНИТЕЛНО от SCI по банка и няма скрито-покрито, майна...
Такаааа... в края на краищата от бозата си икономисал 60 стинки
Което е ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА отстъпка, която е обявил магазина...
Е добре, да не би да са ги клатити лудите на пълнолуние, че заради черните очи на тариката-посредник да му дават половината?
Не може ли клиента да си получи отстъпката СЕГА, ВЕДНАГА, по време на покупката и да НЕ ПЛАЩА данък върху нея? И да я получи ЦЯЛАТА?
Рано или късно и клиенти, и търговски обекти ще си направят фасулската сметка и един по един ще почнат да си късат договорите...
Проблема е в наивността на хоратаТърсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеВижте, ДДСто не ми е стихията. По-късно ще ви обясня относно прословутия сървър, чието присъствие в общите условия, виждам ви интересува много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеДобре. Аз плащам 10 лева за безбожно скъпата ти боза. В тях влиза и ДДС. Отделно ти се отчиташ на СЦИ с 1 лев в края на месеца. Този 1 лев е от надценката ти, в която се вмествам и аз и ти и СЦИ(даже се получи с рима). Реално на теб бозата ти струва 7 лева включае ДДС, а от останалите 3 лева които за теб са чиста печалба ти даваш 1 лев на мен и нещо като 50 стотинки на "фараона", който също печели от моята сделка, да се свети името му.
Какво става по веригата с бонусите от 0,5%
Коментар
Коментар