IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• (не)Културна дискусия

В своя вчерашен брой 19’публикува разследване за дейността на фирма, която ни гарантира възможността да станем богати без особени усилия. Направихме няколко неща, които са наш дълг като медия. Напомнихме, че баш преди Виденовата зима у нас изгърмяха пирамидите. Постарахме се да проучим кой и как обещава бърз успех на отчаяните хора у нас. Какво получихме в замяна? Заплахи на сайта на вестника 19min.bg, наред с уверенията колко бързо и лесно се преуспява у нас. Последното всеки може да прецени дали отговаря на истината. Или поне да си припомни американската пословица: „Няма безплатен обяд”. Какво сторихме: информирахме за заплахите СДВР и главния прокурор, защото така е редно и така ни посъветваха в сайта нашите читатели. Част от тях искат и проверка в дирекцията по вероизповеданията, защото собственик на компанията е и глава на църква. Други пък настояват да сезираме НАП. Продължаваме културната дискусия... http://19min.bg/news/8/44052.html#44052
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Пред кой да се защитават БП от СЦИ?!
      Пред бедняците които като видят БМВетата, започват да им треперят краката и да им бумти сърцето??
      Пред несретниците които като дойдат на презентации или бизнес ден, започват да им текат лиги и да и падат ченетата като видят толкова красиви, невероятно красиви и светли жени на едно място?! Една грозна няма при фамилията а половината все едно цял живот са красяли корицата на ВОГ!
      За всеки влак си има пътници. Тоест няма нужда да се обясняваме пред едни неуспели и очукани от живота форумни самотници.
      С Уважение
      Черкезов
      Пред Арменския Поп се защитете "духовен братко" ! Бедняците за които пишеш са повечето БП-(Балъци с Пари) които присъстват на презентациите ви, повечето са взели пари на заем за да се включат в пирамидата SCI.
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        Ей ги,на,-оплакват се на Инвестору.....
        Бях пуснал малко реклама на СЦИ и ми изтриха темите
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
          Ами защитете се бре тупан Както ви предложих организирайте публична пресс конференция и отговаряйте на въпроси Обяснете подробно ЗАЩО SCI НЕ Е ПИРАМИДА Докажете си аргументите и твърденията и всичко ще бъде наред То с хленчене по форуми ,повтаряне на едни и същи мантри ,регистриране на множество фалшиви никове, ТЕОЛОГИЧНИ БЕЗУМИЯ,ЗАПЛАХИ,ОБИДИ и тн. не става Така ставате още по жалки (Да пререфразирам на по прост език:Ако сте се н@ср@ли то вече го мажете Направете това дето ви предлагам , аргументирайте се и ще бъдете оставени намира,даже и извинения ще получите
          Пред кой да се защитават БП от СЦИ?!
          Пред бедняците които като видят БМВетата, започват да им треперят краката и да им бумти сърцето??
          Пред несретниците които като дойдат на презентации или бизнес ден, започват да им текат лиги и да и падат ченетата като видят толкова красиви, невероятно красиви и светли жени на едно място?! Една грозна няма при фамилията а половината все едно цял живот са красяли корицата на ВОГ!
          За всеки влак си има пътници. Тоест няма нужда да се обясняваме пред едни неуспели и очукани от живота форумни самотници.
          С Уважение
          Черкезов
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Как къде съм, налага се да защитавам в публична медия СЦИ! http://19min.bg/news/8/43968.html#comments Да не мислите че този гьол тук се чете от много хора.
            Ами защитете се бре тупан Както ви предложих организирайте публична пресс конференция и отговаряйте на въпроси Обяснете подробно ЗАЩО SCI НЕ Е ПИРАМИДА Докажете си аргументите и твърденията и всичко ще бъде наред То с хленчене по форуми ,повтаряне на едни и същи мантри ,регистриране на множество фалшиви никове, ТЕОЛОГИЧНИ БЕЗУМИЯ,ЗАПЛАХИ,ОБИДИ и тн. не става Така ставате още по жалки (Да пререфразирам на по прост език:Ако сте се н@ср@ли то вече го мажете Направете това дето ви предлагам , аргументирайте се и ще бъдете оставени намира,даже и извинения ще получите
            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Как къде съм, налага се да защитавам в публична медия СЦИ! http://19min.bg/news/8/43968.html#comments Да не мислите че този гьол тук се чете от много хора.
              Днес един мой роднина ме предупреди за пирамидата! Толкова шум се вдигна, че ако гръмне до месец няма да се изненадам
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
                Те тия така наречените "господа" привърженици на хотели, почивки, Бахами, Карибите, завземане на Азия къде изчезнаха??? Аз съм потресен, как така привържениците на SCI ги няма да защитят фирмата и "светлите хора"

Както казах в предишния ми пост, жалка картинка сте, жалко за хората за това че си набутаха спестяванията...

Коментар

• Те тия така наречените "господа" привърженици на хотели, почивки, Бахами, Карибите, завземане на Азия къде изчезнаха??? Аз съм потресен, как така привържениците на SCI ги няма да защитят фирмата и "светлите хора"

Както казах в предишния ми пост, жалка картинка сте, жалко за хората за това че си набутаха спестяванията...

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                    За всеки е индивидуално. Ако те интересува мога да ти разкажа за моя ?
                    Разкажи, но само за делата ти свързани със пирамидата SCI, нищо друго извън темата не разказвай...

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      Прочетох го този коментар на Черкезови в другата тема "До Инвестор" по рано през деня и за това ги питам къде са, тук в тази любима на Черкезови тема. Мислех и аз да го постна тук този коментар, но се отказах като си мислех, че модератора ще го изтрие. Призовавам Модератора да не ти трие този весел коментар. Поздрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                        Как преминава един работен ден на един БП-(Балък с Пари) на корпорацията-пирамида SCI ?
                        За всеки е индивидуално. Ако те интересува мога да ти разкажа за моя ?
                        http://aderture.sci.sc/

Коментар

Черкезови-(Абрахам,Просперити) какво става с вас, къде се губите бе хора, да не атакувахте вече азиатския пазар и за това да не сте активни тук ?!

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          До господин главния модератор!
                          Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
                          Нарушавате ми правата!
                          Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
                          Ще си изтрия профила от тук, даже всичките! И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
                          Черкезов

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Черкезови-(Абрахам,Просперити) какво става с вас, къде се губите бе хора, да не атакувахте вече азиатския пазар и за това да не сте активни тук ?!

Коментар

Днес е 18 Април а Отчета за 2012 г. все още не е публикуван !?

до края на март трябва да е готов за данъчното
                              кога ще излезе отчета в търговския регистър е друга бира. има някакъв смешен срок до края на юни, но реално може и да не се даде за публикуване в регистъра. аз знам фирми де от 2 години не са публикували.
                              така че ако решат непирамидата може хич да не го публикуват
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                                Защо смяташ, че в SCI, без работа се изкарват пари ? Няма такъв човек за без нищо да му се плаща
                                Как преминава един работен ден на един БП-(Балък с Пари) на корпорацията-пирамида SCI ?

Коментар

Working...
                                X