Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Enciklopedyata Разгледай мнениеНо в тази верига един от собствениците е мой роднина.Така че Черкезов колко ще ми дадете за да ви вкарам в хранителна верига посещавана от 200 000 душина ден.
Нищо повече няма да получиш от мен, защот така или иначе тези така наречени вериги до 1г. ще чакат на опашки пред офисите на фамилията.
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГрешни са ти впечатленията братко.
Един култов коментар който казва всичко, копиран от едно парцаливо вестниче:
Anonimen
19.04.2013 23:14
Хей, философино дървен Анонимни с изказване № 49! Заслужаваш и аз да се изкажа анонимен!!! Кога в мрежата на SCI са НАМАЛЯВАЛИ търговските обекти бе, приятелю мой неразумни???!!!!!!! Знаеш ли, че компанията е започнала през 2010 г. с едната гола идея на единия гол лист хартия?? Знаеш ли, че при основаването са били жалките 4 никому неизвестни квартални търговски обекта и смехотворните 4 клиента? Това известно ли ти е бре, генийо на мисълта??? Знаеш ли към момента двете мрежи колко наброяват бе, човече заблудени?? 1060 обекта в цялата страна и над 25000 клиента!!! Коя друга компания познаваш, която да отбележи такъв ръст за две години, я кажи да чуем???? А след още две години можеш ли да сметнеш колко ще са?? А след още три??? И между тези две НЕПРЕКЪСНАТО увеличаващи се мрежи - клиентска и търговска какво става, да ти обясня ли??? Тече НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАЩО СЕ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ ПОТРЕБЛЕНИЕ!!! И то потребление не на определени МЛМ продукти като кремове, мазила или тигани, а потребление НА ВСИЧКО, КОЕТО ВСЕКИ ОТ НАС (В Т. Ч. И ТИ) КУПУВАМЕ ЕЖЕДНЕВНО!!! И когато клиентската мрежа достигне едни 300 000 човека, използващи ежедневно Save Card, когато вече влязат търговци от мащаба на BILLA, OMV, M-TEL и др., пак ли ще лаеш, че това е пирамида? А тогава сещаш ли се колко цифрена сума ще наброява ежедневното потребление в мрежата на компанията??? И тогава същите тези хора, "прецакали се" да закупят или придобият бизнес центрове или "налапали въдицата" да станат бизнес партньори, ще са комисионери на един ежедневен милионен пазар!!! А всички, дето плюят без въобще да увират в изтощените им от социална мизерия глави други мисли, освен Измама и Пирамида, ще си останат същите цървули, каквито са сега! С тази опция, че тогава и да искат, няма да има по какво да храчат! Защото вече няма да има град и село, няма да има област от потреблението човешко без магазини и вериги, на които да грее гордия стикер на SCI!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА!!!!
Нужно ли е пак да напомним че ПЕРАМИДИТЕ имат ръст подобен на геометрична прогресия по дефиниция!
Големи вериги няма как да се влючат, защото това означава да ощетят себе си и клиентите си като дават част от цената на продуктите на ПИЯВИЦИ и ПАРАЗИТИ, които нищо не правят и събират процент. И ако все пак се излъже някоя верига, това веднага ще я направи неконкурентно способна, би означалаво автоматично падане на приходите и с определен %, защото всички нейни клиенти, дори и аз, биха си взели карта за намаление, или биха минали към друга верига която дава добри цени и без карта... В това се състои невъзможността на идеята СЦИ в голям мащаб. Дори няма да споменавам абсурда монополи да дават остъпки, който го подхвърлят, сякаш срещу тях стоят петокласнициМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеЧеркезов, останах с впечатлението че по- голямата част от Просперити и Абрахам са твои духовни светли учители и приятели, а по- малката част от тях са твои профили.
Дали те разбрах добре...
Един култов коментар който казва всичко, копиран от едно парцаливо вестниче:
Anonimen
19.04.2013 23:14
Хей, философино дървен Анонимни с изказване № 49! Заслужаваш и аз да се изкажа анонимен!!! Кога в мрежата на SCI са НАМАЛЯВАЛИ търговските обекти бе, приятелю мой неразумни???!!!!!!! Знаеш ли, че компанията е започнала през 2010 г. с едната гола идея на единия гол лист хартия?? Знаеш ли, че при основаването са били жалките 4 никому неизвестни квартални търговски обекта и смехотворните 4 клиента? Това известно ли ти е бре, генийо на мисълта??? Знаеш ли към момента двете мрежи колко наброяват бе, човече заблудени?? 1060 обекта в цялата страна и над 25000 клиента!!! Коя друга компания познаваш, която да отбележи такъв ръст за две години, я кажи да чуем???? А след още две години можеш ли да сметнеш колко ще са?? А след още три??? И между тези две НЕПРЕКЪСНАТО увеличаващи се мрежи - клиентска и търговска какво става, да ти обясня ли??? Тече НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАЩО СЕ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ ПОТРЕБЛЕНИЕ!!! И то потребление не на определени МЛМ продукти като кремове, мазила или тигани, а потребление НА ВСИЧКО, КОЕТО ВСЕКИ ОТ НАС (В Т. Ч. И ТИ) КУПУВАМЕ ЕЖЕДНЕВНО!!! И когато клиентската мрежа достигне едни 300 000 човека, използващи ежедневно Save Card, когато вече влязат търговци от мащаба на BILLA, OMV, M-TEL и др., пак ли ще лаеш, че това е пирамида? А тогава сещаш ли се колко цифрена сума ще наброява ежедневното потребление в мрежата на компанията??? И тогава същите тези хора, "прецакали се" да закупят или придобият бизнес центрове или "налапали въдицата" да станат бизнес партньори, ще са комисионери на един ежедневен милионен пазар!!! А всички, дето плюят без въобще да увират в изтощените им от социална мизерия глави други мисли, освен Измама и Пирамида, ще си останат същите цървули, каквито са сега! С тази опция, че тогава и да искат, няма да има по какво да храчат! Защото вече няма да има град и село, няма да има област от потреблението човешко без магазини и вериги, на които да грее гордия стикер на SCI!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА!!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИмам още няколко.. профила, но те не са свързани с тази тема тук и работата ми по защита на СЦИ. Просперити и Абрахам са по скоро мой-духовни светли учители и приятели, от колкото мой профили!
Дали те разбрах добре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИмам още няколко.. профила, но те не са свързани с тази тема тук и работата ми по защита на СЦИ.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИмам още няколко.. профила, но те не са свързани с тази тема тук и работата ми по защита на СЦИ. Просперити и Абрахам са по скоро мой-духовни светли учители и приятели, от колкото мой профили!Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЦитат:
До господин главния модератор!
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
Ще си изтрия профила от тук,
даже всичките!
И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
ЧеркезовКАК ДА СЕ ПОДРАЗБИРА ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ КОМЕНТАРА ТИ ЧЕРКЕЗОВ ?
"Ще си изтрия профила от тук, даже всичките!"
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТова че другите колеги пишат патетично, възторжено и ерудирано като мен не означава че са мой профили. Приемете че хората в СЦИ са еднакво интилигетни и ерудирани светли същества. Няколко пъти ви казах че не се приемат хора от кол и въже, така че няма как да прочетете някой от СЦИ да не пише на исоко интелектуално ниво!
До господин главния модератор!
Искам да знам защо модератора ми е трил теми от блога?! http://monsantosafetheworld.blog.bg/
Нарушавате ми правата!
Ако продължавате така ще се оплача на БХК и на КЗС!!!
Ще си изтрия профила от тук,
даже всичките!
И ще останете с един глобален анализатор по-малко!
ЧеркезовКАК ДА СЕ ПОДРАЗБИРА ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ КОМЕНТАРА ТИ ЧЕРКЕЗОВ ?
"Ще си изтрия профила от тук, даже всичките!"
Last edited by Barona; 19.04.2013, 10:35.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПриемете че хората в СЦИ са еднакво интилигетни и ерудирани светли същества.
вашите последователи , я ги дайте насамМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеНе е сам в битката си, след твоя пост очаквай Черкезови да се активират и с другите си профили Абрахам и Просперити.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЕй Черкезов , сам те оставиха да се биеш тук ,като последния екшън герой
и това си еДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
Коментар