IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Съжалявам, нямам моЙ приятели, които ще дойдат на такова чудо. Ама вие верно ли си плащате 30 кинта за лапачка?
    Кажи на коя борса е листвана великата ви компания!!!
    Борсата си е само тяхна, да си менкат акцийките помежду си

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      Имаме забрана да даваме подобна информация без да познаваме човека лично. За това те поканихме в х-л Димят.
      Смешник!

Коментар

Съжалявам, нямам моЙ приятели, които ще дойдат на такова чудо. Ама вие верно ли си плащате 30 кинта за лапачка?
        Имаме забрана да даваме подобна информация без да познаваме човека лично. За това те поканихме в х-л Димят.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Ако нямаш 20-30лв за кетъринга, кажи им че нямаш и няма да ползваш, това да не ти е спирачка. Доведи и твой приятели също. Все ще ви почерпят по едно кафе.

Коментар

Тикерите в Димят ли ги раздавате?
            Ако нямаш 20-30лв за кетъринга, кажи им че нямаш и няма да ползваш, това да не ти е спирачка. Доведи и твой приятели също. Все ще ви почерпят по едно кафе.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Ела утре в Димят и ще получиш всичко от което имаш нужда като информация и приятели.

http://www.youtube.com/watch?v=HldgC...ature=youtu.be

и аз бях там заедно с още 120 българи и хора от цял Свят
              Тикерите в Димят ли ги раздавате?

Коментар

Дай тикер!!!
                Ела утре в Димят и ще получиш всичко от което имаш нужда като информация и приятели.

http://www.youtube.com/watch?v=HldgC...ature=youtu.be

и аз бях там заедно с още 120 българи и хора от цял Свят

Коментар

Листвана е. Именно за това трябва да се бърза, защото след септември акциите ще фръкнат до небесата!
                  Дай тикер!!!

Коментар

Е нали дадох линк за листванията
                    Не искам да обсъждам и Хербалайф. Тя все пак е публична. Ама като си спомня кво и се случи, когато един фонд-мениджър каза че е пирамида
                    "ИСТИНАТА Е ,ЧЕ РАБОТАТА В МРЕЖА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ОГРОМНИ ДОХОДИ.И ДОКАТО ПОВЕЧЕТО ХОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ ЗАРАДИ ПАРИТЕ,В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ЖЕЛАЕ,ДРУГИ ПО ТРУДНОДОСТЪПНИ НЕЩА:
                    ТЕ ИСКАТ РАДОСТ,ПОЛОЖИТЕЛНА РАБОТНА СРЕДА,СВОБОДАТА ДА РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ,УДОВОЛСТВИЕТО ДА РАБОТЯТ С НОВИ ХОРА И НАЙ-ВАЖНОТО - ВСЕКИ ЕДИН ИСКА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ПО-СИЛЕН,ПО-УВЕРЕН И ПО-ЩАСТЛИВ ЧОВЕК.
                    НЕПОВТОРИМИЯТ ХАРАКТЕР И ПРИРОДА НА ТАЗИ ИНДУСТРИЯ СПОМАГА АКТИВНО ЗА ТЕЗИ НЕ ФИНАНСОВИ ОБЛАГИ.В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ИМЕННО ТЕ СА ПРИЧИНАТА ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ И РАБОТЯТ,А НЕ ПАРИТЕ."

Е.Ладбрук

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                      В началото на годината не трябваше ли да се листнете на някоя борса или още търсите?

Само не ми отговаряй: Ще бъде листната!
                      Листвана е. Именно за това трябва да се бърза, защото след септември акциите ще фръкнат до небесата!
                      Просто споделям една уникална възможност. Моите старинит са ми подсигурени чрез инвестиции в други активи.
                      2.МЛМ е справедлив бизнес модел ,като само в Америка има над 25000 компании работещи по този модел, а в Европа около 750 не броим Русия и други страни,модел който дава равен шанс за всички.3 мога да продължавам и още и още но както се казва не си струва да си губя времето с човече като теб. 4 що се отнася до Хербалайф, фирмата и продуктите и са в първите 15-20 фирми в света в сферата на МЛМ продажбите,познавам българка живееща в Холандия която изцяло е отдадена на този бизнес и получава доходи за които ти дори и не можеш да мечтаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                        В началото на годината не трябваше ли да се листнете на някоя борса или още търсите?

Е нали дадох линк за листванията
                        Не искам да обсъждам и Хербалайф. Тя все пак е публична. Ама като си спомня кво и се случи, когато един фонд-мениджър каза че е пирамида

Коментар

Господине,абсолютно прав сте че няма как да приемете нещо което не знаете какво е и май и не разбирате,за това по добре се запознайте с това нещо,и тогава вземете правилното за Вас решение.Става дума за нов тип социална медия/тип фейсбук/ с 15 милиона членове в 204 страни по света,която се развива изключително успешно и за миналата година е класирана сред водещите МЛМ компании като най добра възможност за бизнес от дома,а също така и наградтата ETI-ЕКСПАНЗИЯ ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАЦИИ, както и много други.Включването е напълно доброволно и безплатно http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964

Бих се радвал да ме последвате и да бъдем партньори,защото тук освен всичко друго се изкарват и пари и то не лоши.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            Прочети пак поста ми точно преди твоя че да не се повтарям
                            Скъпи приятелю ,тук не става въпрос само за пари.Тук става въпрос да направим света по добро място за живеене на нас самите и хората които обичаме.Съгласен съм че ако човек не го плени една идея за каквото и пари да става въпрос то той няма да се чувства на своето място.Преди 6 години като почнах в Хербалайф го направих за да си помогна със здравето.Имах страхотни проблеми тогава.И ми предложиха договор.Идеята ми се стори отвратителна.Казах им на колегите тогава.Не ме занимавайте с глупости.Имам собствен бизнес и нямам никакво намерение да тормозя хората продавайки им хранителни добавки.Аз просто ги купувам персонално за себе си.Ако имам резултат ще продължа но няма да работя тази професия.Сториха ми се доста агресивни в своето поведение.Но когато имах своите резултати идеята така ме вдъхнови че само след 6 месеца бях в Барселона с най добрите 28000 души в света на Екстраваганца.И понякога нещата в мисленето които смятаме за непоклатими се променят.
                            Виждам и че Пастор Петров е дал някои обяснения в течмата за МЛМ бизнеса .Няма да го повтарям.Той е казал фактите напълно коректно.Лично аз там съм за допълнителни доходи.Моята голяма любов е Хербалайф.но истината е че с първото не се вадят добри доходи.Поне в моите представи.Нищо че съм Супервайзор там.Втората възможност за бизнес е много по добра в момента.нали знаете поговорката?Само с хляб не се живее но без хляб се умира.Бъдете жив и здрав.Ако мога да съм ви полезен с нещо ще се радвам да го направя.

Коментар

Господине,абсолютно прав сте че няма как да приемете нещо което не знаете какво е и май и не разбирате,за това по добре се запознайте с това нещо,и тогава вземете правилното за Вас решение.Става дума за нов тип социална медия/тип фейсбук/ с 15 милиона членове в 204 страни по света,която се развива изключително успешно и за миналата година е класирана сред водещите МЛМ компании като най добра възможност за бизнес от дома,а също така и наградтата ETI-ЕКСПАНЗИЯ ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАЦИИ, както и много други.Включването е напълно доброволно и безплатно http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964

Бих се радвал да ме последвате и да бъдем партньори,защото тук освен всичко друго се изкарват и пари и то не лоши.
                              Прочети пак поста ми точно преди твоя че да не се повтарям
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Не му кликайте на линка, като се регистрирате ще се присъедините към неговата структура или там каквото имат...

http://sitetalk-unaico.mlm-scam.info/unaico-scam.php

Коментар

Working...
                                X