IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
    Krisana Статията е много интересна и се съгласявам изцяло с нея информацията ти е много точна . Но липсват данни, като: Колко са инвестирали собствениците в компанията или колко е оборота само за първите 3 месеца на 2013 година. Спомена,че няма как да се разрасне в Европа поради законови ограничения, но България не е ли в съюза? Срещала ли си недоволен клиент които казва аз бях измамен ?

Искам да отправя един въпрос към форума с какво SCI e по различна от "LR" или amway ?
    И те имат бизнес центрове и те имат автомобили в компенсационния план и тн.
    Точно там е работта с нищо не се различава.... Всички са непирамиди...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Няма отърване от теб. Продължавай в същия дух, но не очаквай да те назначат на работа. При нас за да дойдеш трябва да си честен и доблестен човек, чист от вътре и от вън, а не изтъкан като теб, като кълбо от смущаващи чувства.
      Един безплатен съвет, потърси любовта първо в себе си, след това ще я намериш във всеки човек, и накрая ще си намериш партньор в живота който ще те удохотворява и няма да си губиш времето да злословиш срещу нас.
      Д-р Черкезов
      Не можеш да очакваш да се отървеш от мен, при положение, че ме "викаш" Обещавам от днес да не очаквам да ме назначите на работа (абе, това ли е легендата, която измислихте за пред "членовете на фамилията"?), но поне за безплатен бизнес център искам да се боря. Като един истински честен и доблестен човек бих се радвала да зарибя приятелите си и те да влязат във фамилията, а 20% от техните парички да дойдат в моя джоб. Надявам се след това и БМВ да ми дадете и да стана истинска малка акулка в голямото бизнесморе. А след това обещавам да си потърся партньор в живота! Само да ми обясниш - той трябва да ме оДУХотворява или да ме уДОХОДворява, за да не се занимавам с вас? Да сме наясно какво да търся, че може да станат грешки

Коментар

• Krisana Статията е много интересна и се съгласявам изцяло с нея информацията ти е много точна . Но липсват данни, като: Колко са инвестирали собствениците в компанията или колко е оборота само за първите 3 месеца на 2013 година. Спомена,че няма как да се разрасне в Европа поради законови ограничения, но България не е ли в съюза? Срещала ли си недоволен клиент които казва аз бях измамен ?

Искам да отправя един въпрос към форума с какво SCI e по различна от "LR" или amway ?
        И те имат бизнес центрове и те имат автомобили в компенсационния план и тн.
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
          Е, след като след вече и тайните ми мечти са разкрити, май е време да вляза лично в темата Черкезов, благодаря Ви, разкритията на вашия юрЕдически отдел относно моята професия направиха деня ми Истината е, че отдавна не съм се смяла толкова. Сега последно ще има ли безплатен бизнес пакет за мен или да продължа да играя скромничко поне за карта?
          ПП. Май е време да си напиша "pr consultant"-a във фейсбук профила си на български, че да не затруднявам цели юрЕдически отдели да ме разконспирират... Мда...
          Няма отърване от теб. Продължавай в същия дух, но не очаквай да те назначат на работа. При нас за да дойдеш трябва да си честен и доблестен човек, чист от вътре и от вън, а не изтъкан като теб, като кълбо от смущаващи чувства.
          Един безплатен съвет, потърси любовта първо в себе си, след това ще я намериш във всеки човек, и накрая ще си намериш партньор в живота който ще те удохотворява и няма да си губиш времето да злословиш срещу нас.
          Д-р Черкезов
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            Морето е дълбоко рибки много когато се изчерпи лимитът на рибките и няма кой да влезне в могъщата фирма от къде ще идват приходите на тази фирмичка ??? Или ще се разгърнете в световен мащаб ? Само малко информация,фирмите продаващи идея са обявени от FBI за пирамиди !!! Виж това на линка от сайта на FBI : http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud/fraud#pyramid
            Старите схеми, айде стига сте лъгали народа ясно е, че финансовата култура е ниска и сме рай за такива схеми ала .. ПОНЦИ... толкова ли не се научихме вече...

Коментар

Кристина Божинова беше разконспирирана от юредическия отдел на компанията.
              Нейната професия е ПИАРКА, просто пише негативно срещу фамилията с идеята да бъде наета от СЦИ като пиар. Другата и тайна мечта е да получи безплатен бизнес пакет. Днес си го призна във форума във фейсбук на СЦИ.
              Така че моля да не се споменава в тази тема като фактор!!!
              Е, след като след вече и тайните ми мечти са разкрити, май е време да вляза лично в темата Черкезов, благодаря Ви, разкритията на вашия юрЕдически отдел относно моята професия направиха деня ми Истината е, че отдавна не съм се смяла толкова. Сега последно ще има ли безплатен бизнес пакет за мен или да продължа да играя скромничко поне за карта?
              ПП. Май е време да си напиша "pr consultant"-a във фейсбук профила си на български, че да не затруднявам цели юрЕдически отдели да ме разконспирират... Мда...

Коментар

• SCI - Pyramid Schemes

Морето е дълбоко рибки много когато се изчерпи лимитът на рибките и няма кой да влезне в могъщата фирма от къде ще идват приходите на тази фирмичка ??? Или ще се разгърнете в световен мащаб ? Само малко информация,фирмите продаващи идея са обявени от FBI за пирамиди !!! Виж това на линка от сайта на FBI : http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud/fraud#pyramid
                Last edited by Barona; 18.03.2013, 18:24.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                  Първото най-голямо притеснение за преустановяване дейността на СКИ е спиране поддръжката на сайта им! Пише го в общите условия...

Indipendent,здравей,какво следваш ако не е тайна?От постовете се подразбира че е нещо свързано с финанси.....можеби ще си намериш друго по-печелившо занимание.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

Ами естествено че като спре дейнстта компанията ще си спре и сайта!!! Но това го очаквам да се случи през 2254г., когато ще има един социален свят който няма да има нужда от компании като нашата. Всички хора ще бъдат задоволени от към потребности, пари няма да съществуват също.

Здравейте,господин Черкезов,много ми е интересно кое от двете събития ще настъпи първо.....,компанията ще спре сайта или сайта ще спре компанията?

Вижте в прословутия член 15 прозира начина за прекратяване дейноста на фирмата или когато тя реши да елиминира някой от своите членове(БП) или както ги наричате там.Това е един безпардонен начин а и хлъзгаво измъкване от понататъшна отговорност от страна на фирмата към нейния персонал,дефакто в така наречения правилник няма никакво задължение от страна на фирмата,а така също и за изплащане на някакви обезщетения към изгонения БП или след прекратяване дейноста на компанията за компенсация на всички БП (става въпрос за възстановяване на вложените от всекиго инвестиции от 600 до 3000 лева),или казвате изяденото-изядено,изпитото-изпито.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                      Първото най-голямо притеснение за преустановяване дейността на СКИ е спиране поддръжката на сайта им! Пише го в общите условия...
                      Ами естествено че като спре дейнстта компанията ще си спре и сайта!!! Но това го очаквам да се случи през 2254г., когато ще има един социален свят който няма да има нужда от компании като нашата. Всички хора ще бъдат задоволени от към потребности, пари няма да съществуват също.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Кристина Божинова беше разконспирирана от юредическия отдел на компанията.
                        Нейната професия е ПИАРКА, просто пише негативно срещу фамилията с идеята да бъде наета от СЦИ като пиар. Другата и тайна мечта е да получи безплатен бизнес пакет. Днес си го призна във форума във фейсбук на СЦИ.
                        Така че моля да не се споменава в тази тема като фактор!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Да, а също и на фараоните, мадовците, балъците селтаци и техните лакеи бемвежелаещите.
                          О, аз не слизам от Ауди. А къде беше ignore?

пп. Сам ще го намеря. Благодаря.
                          Last edited by marmalad; 16.03.2013, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
                            Здравейте, мога ли и Аз да попитам нещо?

Тук ли е темата на Олигофрените SCI?
                            Да, а също и на фараоните, мадовците, балъците селтаци и техните лакеи бемвежелаещите.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Здравейте, мога ли и Аз да попитам нещо?

Тук ли е темата на Олигофрените SCI?

Коментар

• Продължение:

"....Годишният отчет на „Сейв Къмпани Интернешънал” за 2011 година (https://public.brra.bg/Documents/Ret...784343b31649ec) съпоставен с презентацията също буди интересни въпроси. От отчета става ясно, че SCI в първата година от съществуването си отчитат скромни дълготрайни активи, един служител и около половин милион приход. ПО време на презентацията обаче се говори за милиони бонуси и огромни инвестиции за изработването на софтуер и хардуер. В такъв случай кой лъже, се питах аз - водещата на презентацията, с което заблуждава потребителите и би заинтригувала КЗП или счетоводителят, изготвил годишния отчет, с което пък биха заинтригували НАП.

След като се прибрах у дома поразгледах по-задълбочено как стоят нещата в интернет и открих рекламен клип от първия рожден ден на компанията, където като Пипи Дългото Чорапче SCI прави подаръци на заслужилите. „SCI подари три автомобила БМВ 5-та серия” ентусиазирано обяснява мъжки глас зад кадър. При по-внимателно вглеждане, обаче, ясно се вижда, че колите са лизингови, при това нерегистрирани в България. Ако разгледате презентационните материали, ще се окаже, че SCI обещава да плаща лизинга, ако човекът, получил „подаръка” , поддържа определено ниво на доходност всеки месец. Примерно над 40 000 лв. месечно.Т.е. „наградата” е служебна кола, чиито консумативи златната кокошка плаща от джоба си. Мога да стигна и още по-далеч, луксозната служебна кола всъщност е необходимост в такива схеми, в които трябва да се демонстрира просперитет, благодарение на фирмата. Преди много години, във времето на печално известната „Galaxy”, влезлите в схемата трябваше да сменят средния си клас цигари с луксозен такъв и стандартните джинси с костюм, за да покажат в каква положителна посока е поел животът им след сблъсъка с „Galaxy”. Днес, карайки SHA-рковете на чуждо име (от „shark” (англ.)- акула), дали шофьорите си мислят, че са успели? И успели в какво? В подхранването на една илюзия у хора, които ще вземат пари назаем, за да започнат своя малък бизнес с бизнес центровете на SCI, а след това ще отгладуват вложението си или ще завлекат други като тях, само за да си избият инвестицията?

„Вярваме в „Закона за сеене и жънене” пише в категория „Ценности” в сайта на SCI. И аз вярвам, момчета. На всеки 20 години идва време за жънене… Когато поколението се е сменило и не носи горчивия опит на предходното. И когато поредната икономическа криза е в разгара си, оставяйки хора на улицата с мечти за финансова независимост. Точно тогава е времето да ожънете последните им левове, продавайки им надежда. И винаги ще има кой да купува.

*SCI-FI (Science fiction) обозначение в киноиндустрията за фантастични филми

Всички документи, използвани в коментара, са обществено достъпни и излизат при търсене в гугъл! Мнението ми е лично и не цели разубеждаване на потенциалните милионери."

Коментар

Working...
                                X