IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Аз следа темата от началото и съм наясно с материала тук. Просто бях зает да правя мрежата е и имам и други бизнеси, спа по 3-4 часа дневно.

Но ти използваш думи които използваше доктора, така че си разкрит докторе, опитваш се да ме манипулираш , явно ви е яд че от СЦИ не могат и да си помислят да правят мащаб като нашия.
    Какъв доктор бе, момче! Хахаха То не беше да ме набеждават, че съм в SCI, че съм ГЕРБер, че сега станах и доктор! Благодаря ти, но съм далеч от докторантска степен. Пък и на тоя етап нямам време, ти явно обаче трябва да станеш професор. Не за друго, ще звучиш по-убедително сред хората, нали... ;D

битиви, дето се казваше едно време, вземи поспи повечко, щото тия пари дето явно ги правиш /така казваш ти, аз само вземам думите и ги хвърлям срещу теб/ няма да ти стигнат да си лекуваш болестите от безсъние, че да ставаш бизнесмен, индустриалец.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• НЯМА бизнес, който да е успешен и за който да има толкова много кандърми от такива като теб!

НЯМА бизнес, който да е успешен и за който да има толкова много кандърми от такива като теб!

НЯМА бизнес, който да е успешен и за който да има толкова много кандърми от такива като теб!

Това не го ли схвана народа?
      Колкото повече приказки за омайване има, толкова по малко са облагодетелстваните.
      Пи- Ра- Ми- Да ! Няма друга по точна приказка от това...

Хубавият мед се надушва веднага и за него не са необходими големи зали, 2 часа приказки от сладкодумници в костюми!

Законите в "природата" са валидни и в бизнеса!
      Най-бързо се запълва вакуума, там, където има търсене и печалба няма толкова много "убеждаване". Дори напротив, не се споделя, не се приказва, а се развива...

Това твоето не е вакуум, а балон! Всички тези усилия да се вкарват въздухари... за да Ви издига нагоре идва момент на насищане и ...
      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        Смешник си ти Съвети можеш да даваш евентуално на жена си, дето си я намерил от Хербалайф. Тук си никой - просто поредното човече, което търси референти и кърши пръсти "ама моля ви се, регнете се през моя профил". Всички останали са над теб - техният хляб поне не зависи от това колко идиота са зарибили в пирамидата. Като джебчиите сте - и те работят, ценят си уменията, но за останалата част от държавата са престъпници.
        Това вече не е форум на Инвестор, а на някакви пубери, които тепърва открват чудната страна на пирамидите и се връзват на увещания как ще печелят пари докато лапат мухи.
        Господине....,всички тия хора на сцената които ги виждаш имат този опит,купи си списание Форбс и виж или влез в сайта http://www.businessforhome.org/
        и чети чети невернико....Тук на тези 2 малки клипа е представена само част от цялата социална медия.Защо упорито отказваш да приемеш факта че винаги идват нови и по добри неща от познатите ни стари.
        Относно дърдоренето,мрежата има вграден ритейл транслейтър и спокойно можеш да си пишеш с китайци дори,те си пишат на йероглифи,а аз на своя си български език,без да ми се налага да знам китайски финландски шведски унгарски или каквито и други езици да било.
        И още нещо потребители на Sitetalk в България се вече над 20 000 души, а в целия свят след не много време ще бъдат 100 милиона.
        Относно съветите ти,запази си ги за себе си и без това си като самотен стар мохикан.
        Направи си медия с ранга на Форбс на CNN и тогава думите ти ще имат покритие, и публика,напиши там или направи репортаж в който заклейми всички МЛМ фирми по света,намери си последователи и като Моисей ги поведи в борбата с това омразно зло,което заблуждава хората и ги води за носа.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Корекция,не сме на първа страница на Форбс,а на корицата му!
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

...
            СЪВЕТ ОТ МЕН не си позволявай да даваш оценки и коментари за неща които не познаваш защото ставаш смешен...
            Смешник си ти Съвети можеш да даваш евентуално на жена си, дето си я намерил от Хербалайф. Тук си никой - просто поредното човече, което търси референти и кърши пръсти "ама моля ви се, регнете се през моя профил". Всички останали са над теб - техният хляб поне не зависи от това колко идиота са зарибили в пирамидата. Като джебчиите сте - и те работят, ценят си уменията, но за останалата част от държавата са престъпници.
            Това вече не е форум на Инвестор, а на някакви пубери, които тепърва открват чудната страна на пирамидите и се връзват на увещания как ще печелят пари докато лапат мухи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Самия факт, че обръщаш темата отново за "под теб" нали знаеш на къде сочи?

Говоря ти за материала и хората, които са тук. Отново казвам - не ги познавам, от скоро съм тук, но ако се зачетеш малко сам ще си отговориш, че приказки от рода на "не искаш ли работиш за себе си" и "спри да робуваш на системата" можеш да ги прилагаш на миньори и шушляците в Мак Доналдс.
              Аз следа темата от началото и съм наясно с материала тук. Просто бях зает да правя мрежата е и имам и други бизнеси, спа по 3-4 часа дневно.

Но ти използваш думи които използваше доктора, така че си разкрит докторе, опитваш се да ме манипулираш , явно ви е яд че от СЦИ не могат и да си помислят да правят мащаб като нашия.

Коментар

• Самия факт, че обръщаш темата отново за "под теб" нали знаеш на къде сочи?

Говоря ти за материала и хората, които са тук. Отново казвам - не ги познавам, от скоро съм тук, но ако се зачетеш малко сам ще си отговориш, че приказки от рода на "не искаш ли работиш за себе си" и "спри да робуваш на системата" можеш да ги прилагаш на миньори и шушляците в Мак Доналдс.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                  По този повод да си припомним нещо, което колега съфорумец написа вчера:

+1
                  Все недомлъвки, все тайни истини, забранени за интернет... А е просто - ако работата е чиста, няма нужда от криеници.

ПП - извинявам се на автора на горния пост, не ми се получават нещо цитатите.[/QUOTE]

http://www.youtube.com/watch?v=BO610Gjcybk

ЕТО ТИ И ВИДЕОЗАПИС ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ДУМИТЕ КОИТО ТИ ПИСАХ ,А ТИ СИ ОСТАНА САМО С ГОЛИ И БЕЗПОЧВЕНИ ОБВИНЕНИЯ.

СЪВЕТ ОТ МЕН не си позволявай да даваш оценки и коментари за неща които не познаваш защото ставаш смешен,за неща за които нямаш дори 1 ден опит и стаж.Всички тия хора които виждаш на клипа имат повече от 100 години опит в сферата за която говорим,а компанията е с над 600 милиона Евро оборот и то само за първите 3 години,а ако внимателно гледаш и клипчетата може и да затоплиш за какво иде реч

и накрая запомни,мрежата се развива доста успешно с твоето мърморене и плюене или без него и не е забранена в Китай,скоро предстои и откриване на пазара в Индия,и дори и свободна регистрация без покана ще те закачи за някой в глобалното пространство,така че възползвай се ако ти стиска,защото ще мине време и ще те каня хора ,които може би си можел ти да поканиш.Обратното е да стоиш да плюеш да злословиш и да гледаш процеса отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                    Антоне, нов съм тук, не познавам всички, ама мисля, че не си познал на чии хора да ги приказваш тия. Или си доста назад с материала, или... Не се сещам друго.
                    Под мен вече има 180 човека, дали съм назад?!

Коментар

• Антоне, нов съм тук, не познавам всички, ама мисля, че не си познал на чии хора да ги приказваш тия. Или си доста назад с материала, или... Не се сещам друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Смешник!
                        "Как по дяволите ,човек може да се наслаждава на това,да бъде събуден в 6.30 часа от алармата на будилника,на сила да стане от леглото,да се облече,да яде, да отиде до тоалетната,и да си измие зъбите,и да се бори с трафика по пътя,докато стигне до мястото,където всъщност прави много пари за някой друг,и да му казват ,че трябва да е благодарен,че има възможността да го прави?"

http://www.youtube.com/watch?v=BO610Gjcybk
                        Чарлз Буковски

Коментар

• Еее, тъкмо днес тръгнах от Варна, два дни бях там, иначе щях да дойда...

Коментар

Скъпи приятелю ,тук не става въпрос само за пари.Тук става въпрос да направим света по добро място за живеене на нас самите и хората които обичаме.Съгласен съм че ако човек не го плени една идея за каквото и пари да става въпрос то той няма да се чувства на своето място.Преди 6 години като почнах в Хербалайф го направих за да си помогна със здравето.Имах страхотни проблеми тогава.И ми предложиха договор.Идеята ми се стори отвратителна.Казах им на колегите тогава.Не ме занимавайте с глупости.Имам собствен бизнес и нямам никакво намерение да тормозя хората продавайки им хранителни добавки.Аз просто ги купувам персонално за себе си.Ако имам резултат ще продължа но няма да работя тази професия.Сториха ми се доста агресивни в своето поведение.Но когато имах своите резултати идеята така ме вдъхнови че само след 6 месеца бях в Барселона с най добрите 28000 души в света на Екстраваганца.И понякога нещата в мисленето които смятаме за непоклатими се променят.
                            Виждам и че Пастор Петров е дал някои обяснения в течмата за МЛМ бизнеса .Няма да го повтарям.Той е казал фактите напълно коректно.Лично аз там съм за допълнителни доходи.Моята голяма любов е Хербалайф.но истината е че с първото не се вадят добри доходи.Поне в моите представи.Нищо че съм Супервайзор там.Втората възможност за бизнес е много по добра в момента.нали знаете поговорката?Само с хляб не се живее но без хляб се умира.Бъдете жив и здрав.Ако мога да съм ви полезен с нещо ще се радвам да го направя.
                            Голямо хвалене голямо чудо, леко че ти потекоха лигите докато го напишеш този разказ. Такива приказки колко съм ги слушааал, идея та идея, чакайте малко то идеи колкото искате, но бива ли да е пирамидална? Хербалайф си имат продукти , SCI отговаря на пирамида, "прецакай другарче" питах колко БП-та някакви елементарни въпроси, та те гледат като телета все едно съм ги заклал. SCI спира да функционира и то в близко време, ще има обекти на седмица по 1,2 обекта "нови". Те достигнаха лимита си, повече няма на къде да се "разрастват" и да излизат извън България, не мислимо е да излязат от България. Пастор ли е, Поп ли е, Светец ли е не знам за какъв се е провъзгласил сам, НО той знае как да малтретира хората. И го умее много добре, за което мога да го поздравя.

Коментар

• Хм, странен сайт е този sitetalk.com .
                              За сефте виждам сайт на 8 години с Г. пейдж ранк 0 , а иначе има доста трафик.
                              Last edited by art-lubitel; 21.06.2013, 18:11.

Коментар

• По този повод да си припомним нещо, което колега съфорумец написа вчера:

Първоначално изпратено от arneg Разгледай мнение
                                А, да, не Ви ли прави впечатление и нещо друго.
                                ВИНАГИ, ама ВИНАГИ когато Ви се обяди някой, познат или непознат и иска среща с Вас, но НЕ споменава дефакто за какво иде реч... накрая ама ВИНАГИ се оказва, че е или зарибявка за Цептер, или за застраховки, или за нещо уж изгодно, ама вързалка, и Пирамидите в това число!
                                Още като почне да ми усуква по телефона и да търси правилните думи така, че да не се издаде още докато е на дистанция и може да бъде отрязан го усещам, че ме зарибява за нещо!
                                Мнооого мръсна работа, мноооогоо...
                                +1[/QUOTE]

Все недомлъвки, все тайни истини, забранени за интернет... А е просто - ако работата е чиста, няма нужда от криеници.

ПП - извинявам се на автора на горния пост, не ми се получават нещо цитатите.

Коментар

Working...
                                X