If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предлагам да се освободят от данъци всички пирамиди и измамници- те вършат много полезна работа- преброяват будалите..
Те и без това не са съвсем на светло, едва ли ги боли много от данъците и осигуровките. Щом си записват жертвите като клиенти, а не като служители, смятай...
Имам предвид че хора като мен са здравни работници които правят така че в резултат на тяхната работа обществото е по-здраво, доволно и щастливо. Съответно социалния и здравен фонд остават непокътнати. Благодарение на нашата работа остават пари за държавата, за това за хора като нас работещи в здравния сектор трябва да отпаднат повечето съществуващи данъци.
Пхаха, първо, работата на здравните работници няма нищо общо с твоята, няма да коментирам абсурдите при тях...
Второ, здравния сектор е един доста мръсен бизнес, този с болести, така че на тях най-малко трябва да им отпадат данъци.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Хората като теб, богопомазани, различни от нас другите Много си зле Керчев, чак ми е жал.
Имам предвид че хора като мен са здравни работници които правят така че в резултат на тяхната работа обществото е по-здраво, доволно и щастливо. Съответно социалния и здравен фонд остават непокътнати. Благодарение на нашата работа остават пари за държавата, за това за хора като нас работещи в здравния сектор трябва да отпаднат повечето съществуващи данъци.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Според профилите ти в интернет, и трите май са надомни, още повече, че не се оплакваш от ДОД и осигуровки, а от винетките. Не омаловажавам усилията ти, но да бъдем реалисти.
А и това което написах - че безработният си плаща данъците, също както теб, - остава в сила.
Ти като висш пишман бизнесмен в бизнеса "прецакай другарче" смяташ това за работно място .... )))
КАкво ти работно място ве пич, ти не плащаш данъци държавата дали и пука за твоето работно място при положение, че не плащаш данъци.
Много сте зле. Плащам данък на колата, винетки, на апартамента, на вилата, като си купувам всяка една стока тя е обложена с ДДС ако знаете какво означава този термин. Но, аз съм твърдо за да отпаднат данъците за хора като мен, които правят възможното хората да живеят по-добре и по-дълго млади и здрави.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Какво пораженческо мислене... аз мисля твърде оптимистично.
Вярвам и силно се надявам съвсем скоро да влязат закони за понци схемите и такива като вас да ги турнат на топличко за известно време...
Когато създадеш хиляди работни места тогава прави подобни изказвания.
В момента звучиш не само смешно , но и жалко.
Какво пораженческо мислене... аз мисля твърде оптимистично.
Вярвам и силно се надявам съвсем скоро да влязат закони за понци схемите и такива като вас да ги турнат на топличко за известно време...
Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Пораженческото мислене е това, което погубва България. Това ни е държало в робство 5 века. Постоянно чувам като обяснение от невярващите в МЛМ бизнеса, че нямало големи печалби и затова нямало смисъл да развиват мрежа. Докато се мисли така и се очаква на 'бял кон' да дойде 'освободителя', българите ще живеят в робство в съзнанието си. Време е най-сетне да разберем, че злото е мързела ни и не бива да се оставя да властва, и че алтернативата не трябва да се чака, а да се случва от всички нас. Това трябва да го осъзнае всеки един кандидат мрежовак който лампти за бързи печалби.
Коментар