IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата отиде надолу. Това не е хубаво.

Очакваме отговори за ГФО.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Какво ли му минава през главата?

"Прецаках Виии!!!"

Аб,е к'ви са тези образи дето ми действат на нервната ситема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        Колеги, след задълбочено двуседмично проучване осъзнах че СЦИ имат реалния шанс да успеят в тяхното начинание ако повече хора прегърнат идеята им.

Бай Керчев, казах ли ти го аз още преди две седмици и половина:
        Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        Според мен Керчев е в момент на осъзнаване и скоро ще получи продъхновение свише, след което ще започне да защитава двете най-светли корпорации в родината ни - СКИ и Монсанто.
        Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        Имам вътрешното усещане, че Керчев вече е изчел всички материали на СКИ и всъщност живо се интересува от тяхната дейност. Даже го подозирам, че тази вечер е бил на бизнес-презентацията им в Интерхотел - Велико Търново и вече е задал важните си въпроси на собствениците

Добре дошъл отново, кармични братко на светлия д-р Черкезов и неговия светъл сайдкик Просперити!

Коментар

И аз съм социалист и русофил.
          Пак останах неразбран, аз съм мечка на стоковата борса, не съм русофил, макар че напоследък ставам малко социалист.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500
            Я дай малко инфо, като ми гледаш аватара има ли шанс да ме подмладят?

За да не съм извън темата, искам да отбележа че СЦИ е пирамида!
            И аз съм социалист и русофил.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Не казах че изглеждаш зле, защо се засегна А да хербалайв ли беше, добавките
              А това че те правят на будала не го отрази, външният вид по-важен ли е?
              Защото не съм стар, за това. А добавките наистина ми върнаха десет години от живота ми, сега изглеждам доста по-млад за възраста си.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Чич` Тони пак е тук! Уелкъм бек, чич` Тони!
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Момко, аз съм в разцвета на силите си! На стари години може да е дядо ти, аз бягам по десет километра всяка сутрин благодарение на характер да изглеждам добре и на едни специални добавки.
                  Не казах че изглеждаш зле, защо се засегна А да хербалайв ли беше, добавките
                  А това че те правят на будала не го отрази, външният вид по-важен ли е?

Коментар

Г-н Керчев, опичайте си акъла, да не Ви правят на будала на стари години!
                    Момко, аз съм в разцвета на силите си! На стари години може да е дядо ти, аз бягам по десет километра всяка сутрин благодарение на характер да изглеждам добре и на едни специални добавки.

Коментар

Не съм мислил само. Ходих на представяне на продукта и проекта, запознах се с много хора и бизнес партньори.
                      Г-н Керчев, опичайте си акъла, да не Ви правят на будала на стари години!

Коментар

Не съм мислил само. Ходих на представяне на продукта и проекта, запознах се с много хора и бизнес партньори.
                        И?

Коментар

Тоест получил си обичайна доза мозъчна промивка .

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                            Две седмици мислиш тази мисъл .....сигурно си някакво финансово гуро или си икономически гении, като всички които сте партньори на сци )).

Коментар

Колеги, след задълбочено двуседмично проучване осъзнах че СЦИ имат реалния шанс да успеят в тяхното начинание ако повече хора прегърнат идеята им.
                              Две седмици мислиш тази мисъл .....сигурно си някакво финансово гуро или си икономически гении, като всички които сте партньори на сци )).

Коментар

Какво ли му минава през главата?

"Прецаках Виии!!!"

Според мен е щастлив че е създал една структура от нищото.

Коментар

Working...
                                X