Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредлагам да се освободят от данъци всички пирамиди и измамници- те вършат много полезна работа- преброяват будалите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИмам предвид че хора като мен са здравни работници които правят така че в резултат на тяхната работа обществото е по-здраво, доволно и щастливо. Съответно социалния и здравен фонд остават непокътнати. Благодарение на нашата работа остават пари за държавата, за това за хора като нас работещи в здравния сектор трябва да отпаднат повечето съществуващи данъци.
Второ, здравния сектор е един доста мръсен бизнес, този с болести, така че на тях най-малко трябва да им отпадат данъци.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500Хората като теб, богопомазани, различни от нас другите Много си зле Керчев, чак ми е жал.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shponoТи като висш пишман бизнесмен в бизнеса "прецакай другарче" смяташ това за работно място .... )))
КАкво ти работно място ве пич, ти не плащаш данъци държавата дали и пука за твоето работно място при положение, че не плащаш данъци.
Но, аз съм твърдо за да отпаднат данъците за хора като мен, които правят възможното хората да живеят по-добре и по-дълго млади и здрави.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеКакво пораженческо мислене... аз мисля твърде оптимистично.
Вярвам и силно се надявам съвсем скоро да влязат закони за понци схемите и такива като вас да ги турнат на топличко за известно време...
В момента звучиш не само смешно , но и жалко.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Пораженческото мислене е това, което погубва България. Това ни е държало в робство 5 века. Постоянно чувам като обяснение от невярващите в МЛМ бизнеса, че нямало големи печалби и затова нямало смисъл да развиват мрежа. Докато се мисли така и се очаква на 'бял кон' да дойде 'освободителя', българите ще живеят в робство в съзнанието си. Време е най-сетне да разберем, че злото е мързела ни и не бива да се оставя да властва, и че алтернативата не трябва да се чака, а да се случва от всички нас. Това трябва да го осъзнае всеки един кандидат мрежовак който лампти за бързи печалби.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПърво да кажеш какво е ГФООт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеТемата отиде надолу. Това не е хубаво.
Очакваме отговори за ГФО.
Коментар
Коментар