Първоначално изпратено от Hammer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Въпреки че не коментирам често тук чета редовно, особено като имам нужда от малко доза смях. Твърдо против всякакви банвания на г-н Керчев съм. След Черкезов извадихме късмет, но едва ли ще ни се усмихне щастието отново така бързо. След падането на пирамидата темата вероятно ще бъде затворена, уви, но пък дотогава може да има още малко време за смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеСега се замислих, какво ще правим когато СКИ ООД гръмне? Темата ще умре или трябва да и сменяме името и да се захващаме със следващите!
Щом има контингент за стригане, ще се намерят и стригачи. Въпрос на време ще бъде да се появи нова тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НаивникАбе той хубаво я удовлетворява, ама малко вазелинец да ползва
Без да рискуваш, няма как да станеш истински богат човек.
Естествено има хорица които си мислят че като инвестират 3 - 5 000лв. реки ще потекат, но без труд, без да развиват мрежите си и да назначават предприемчиви хора под-тях няма как да стане. http://www.youtube.com/watch?v=HZhY1ohjv6kLast edited by Anton Ker4ev; 26.07.2013, 12:44.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеМен пък сектантите промотиращи МЛМ пирамиди хич не са ми забавни. Но виждам, че хората тук не искат да ви гонят, вие наистина ги забавлявате, ти и Керчев сте палячовците на форума. Искат ви тук за да могат още да ви се смеят.. горд ли си с това?
Сега се замислям, че са прави и ти и Керчев сте едно дребно камъче в долната част на пирамидата, тоест НИКОЙ. Виж пастора и съдружника като бутнеш, SCI изчезва за един ден.
Пастор Петров просто удовлетворява една потребност на хиляди хора. Това че те са избрали този път на бързо и лесно забогатяване си е техния избор и не трябва да ги съдим за това, още повече ако този бизнес ги прави щастливи и радостни в живота си.
Тази тема наистина убижда едни 30 000 човека, а и хвърля сянка върху цялата МЛМ индустрия което ме прави тъжен.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеChromaX....втори човек твърди "че се забавлява-развеселява".......не мислиш ли че това не е случайно съвпадение....?!?
Мен пък сектантите промотиращи МЛМ пирамиди хич не са ми забавни. Но виждам, че хората тук не искат да ви гонят, вие наистина ги забавлявате, ти и Керчев сте палячовците на форума. Искат ви тук за да могат още да ви се смеят.. горд ли си с това?
Сега се замислям, че са прави и ти и Керчев сте едно дребно камъче в долната част на пирамидата, тоест НИКОЙ. Виж пастора и съдружника като бутнеш, SCI изчезва за един ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеИнтересното обаче е, че настоящите БП все едно умишлено не си четат информациите, за да могат да поживеят още мъничко в някакъв илюзорен свят. Коментирам случай от преди няколко дни, в който яростен защитник на СЦИ, с който си говоря във фейса, ми заяви, че БМВта се получават след като "3 месеца си задържиш точките и после става твое, ама нямаш право да го продаваш 3 години". Понякога имам чувството, че ние, дето сме от другата страна на барикадата, сме чели документите по-внимателно от тия, дето са цакали кинтите...
Дето се вика не знаеш каква срамна болест ще ти донесе булката къщи...НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДокато има теми като тази, хората, които мислят преди да се набутат с пари, ще има къде да потърсят информация.
Някой ще влезе заради себе си или свой близък, ще попита, ще му се обясни и накрая може да излезе нещо полезно. Може и да реши да влезе в пирамидата, но както и при наркоманите - не може да се помогне на всички, а само на тези, които сами са поискали помощ.
Коментар
-
[QUOTE=blagobg;1059482362]Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
Ами това е твоето ниво....демонстрирайки простотия и безсилие...
и само тук ти "силата" в нета да се възмущаваш и до там,налага ли се да направиш някакво усилие....оставаш бездушна.....
Пък и предпочитам БМВто върху инвалидното място като инсталация на глупостта на СЦИ, отколкото на наказателния паркинг, където никой няма да му обърне внимание
ПП. Сега сериозно. Бургазлиите тук ще потвърдят, че паяците в Бургас работят повече от добре, недей да го мислиш това, всичко е под контрол
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДокато има теми като тази, хората, които мислят преди да се набутат с пари, ще има къде да потърсят информация.
Някой ще влезе заради себе си или свой близък, ще попита, ще му се обясни и накрая може да излезе нещо полезно. Може и да реши да влезе в пирамидата, но както и при наркоманите - не може да се помогне на всички, а само на тези, които сами са поискали помощ.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Докато има теми като тази, хората, които мислят преди да се набутат с пари, ще има къде да потърсят информация.
Някой ще влезе заради себе си или свой близък, ще попита, ще му се обясни и накрая може да излезе нещо полезно. Може и да реши да влезе в пирамидата, но както и при наркоманите - не може да се помогне на всички, а само на тези, които сами са поискали помощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЗа всеки му е ясно че тук инфо няма и още по тъпо е ако някой приеме това което чете за коректив....,но понеже тук два-трима казаха че, чрез вашите постове/некомпетентни/ сте им отворили "очите"...това означава какво е нивото на този форум-а той е оцветен с цвят жълт.....
А да не говорим че някой усещат че в този форум е обвит в конспирация м/у положителни и отрицателни герои....за да може да съществува като се забавляват и двете с страни......
къде ли е истината..?????....там някъде, може би по средата..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеChromaX....втори човек твърди "че се забавлява-развеселява".......не мислиш ли че това не е случайно съвпадение....?!?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
ChromaX....втори човек твърди "че се забавлява-развеселява".......не мислиш ли че това не е случайно съвпадение....?!?
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Отделно, че Наивник има право - когато тази тема се използва по-често се генерира постоянно присъствие, а това е от плюс - и за ботовете на Гугъл, и за нас, потребителите - определено се развеселяваме.
Коментар
Коментар