IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Отделно, че Наивник има право - когато тази тема се използва по-често се генерира постоянно присъствие, а това е от плюс - и за ботовете на Гугъл, и за нас, потребителите - определено се развеселяваме.
    ChromaX....втори човек твърди "че се забавлява-развеселява".......не мислиш ли че това не е случайно съвпадение....?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Няма смисъл. Ако ги няма светлите личности да греят с постовете си, темата ще отиде в забвение. А така, хем се забавляваме, хем който търси инфо - намира
      За всеки му е ясно че тук инфо няма и още по тъпо е ако някой приеме това което чете за коректив....,но понеже тук два-трима казаха че, чрез вашите постове/некомпетентни/ сте им отворили "очите"...това означава какво е нивото на този форум-а той е оцветен с цвят жълт.....

А да не говорим че някой усещат че в този форум е обвит в конспирация м/у положителни и отрицателни герои....за да може да съществува като се забавляват и двете с страни......

къде ли е истината..?????....там някъде, може би по средата..............

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059481951]
        Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Ех, аз му надрасках колата с ключ. И му вдигнах чистачките. И му натъпках картофи в ауспуха. И всичко това след като го накарах да паркира на забраненото място Доволен ли си?
        Ами това е твоето ниво....демонстрирайки простотия и безсилие...
        и само тук ти "силата" в нета да се възмущаваш и до там,налага ли се да направиш някакво усилие....оставаш бездушна.....

Коментар

• Сакън !! Не ги гонете без тях е тъпо . Пък и няма кой да им се върже.

Помните ли когато баннаха доктора?

Докато възкръсне като Керчев изстрадахме два безкрайни дни

----------------------------------------------------------
          СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Комедията тука продължава, браво.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059481951]
              Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Ех, аз му надрасках колата с ключ. И му вдигнах чистачките.... И му натъпках картофи в ауспуха. И всичко това след като го накарах да паркира на забраненото място Доволен ли си?
              Слънце,толкова много сексуални намеци на едно място...как да не съм доволен безгранично щастлив съм!
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059481889]
                Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                Факт. Снимката е съвкупност от клевети, манипулации и лъжи! Изманипулирах шофьора на БМВто да паркира на мястото за инвалиди, като го излъгах, че огромният знак, нарисуван с боя на асфалта, както и този, обозначаващ мястото, показват, че там трябва да спират хора с големи и удобни седалки в колите си...
                и сега нямам търпение да го клеветя какъв мозъчен инвалид е

Права си и аз не толерирам такива тарикати, че като карат БМВ за хванали Господ за шлифера, но всеки си "шета на акъла"......но ти какво направи след като си възмутена...?!?, освен да снимаш и да се изживяваш като папарак от медийната империя на Пе.....ски вместо да вдигнеш телефона и като съвестен гражданин да се обадиш на съответните служби, да го глобят и вдигнат колата.....да ама не, нали...по ни бива да плюем,мърмори и до там......
                Ех, аз му надрасках колата с ключ. И му вдигнах чистачките. И му натъпках картофи в ауспуха. И всичко това след като го накарах да паркира на забраненото място Доволен ли си?

Коментар

• [QUOTE=tea_cup;1059481645]Всеки прави грешки, но едно е да изпуснеш запетая или пълен член, друго да нямаш една дума, която да е изписана правилно.

За разлика от теб,аз си признавам че не съм съвършен....когато ти стъпиш на "земята", ще приемеш хората такива каквито са.......и няма да се изхвърляш с такива коментари...като се замисля със сигурно само тук ти се позволява да бъдеш "велик" криейки се зад ник оприличаващ като клюкар...а в реалния живот сигурно и не те забелязват.......

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059481638]Факт. Снимката е съвкупност от клевети, манипулации и лъжи! Изманипулирах шофьора на БМВто да паркира на мястото за инвалиди, като го излъгах, че огромният знак, нарисуван с боя на асфалта, както и този, обозначаващ мястото, показват, че там трябва да спират хора с големи и удобни седалки в колите си...
                    и сега нямам търпение да го клеветя какъв мозъчен инвалид е

Права си и аз не толерирам такива тарикати, че като карат БМВ за хванали Господ за шлифера, но всеки си "шета на акъла"......но ти какво направи след като си възмутена...?!?, освен да снимаш и да се изживяваш като папарак от медийната империя на Пе.....ски вместо да вдигнеш телефона и като съвестен гражданин да се обадиш на съответните служби, да го глобят и вдигнат колата.....да ама не, нали...по ни бива да плюем,мърмори и до там......

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                      Съгласна съм с Наивник.
                      "Елате ни повече" трябва да ни е искането, не "Изгонете ги!"
                      Съкровище добър ден, аз отдавна заявих че този потребител иска темата да умре. Но с това не правим нито услуга на СЦИ, нито на хората които искат да научат нещо от първа ръка за МЛМ индустрията, преди да се гмурнат в дълбините на океана от несметни възможности за богатства и обществен просперитет.
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                        Призовавам модераторите на форума да изгонят измамниците. За всички ни е ясно какви са Керчев, Благо, Черкезов и другите промотиращи пирамидата/секта SCI.

След всеки негативен коментар за SCI тези няколко човека минават, пускат по 10 коментара, за да размиват темата. Неудобните въпроси остават без отговор, доказателствата сочещи за измамната същност на МЛМ пирамидата/секта SCI се подминават.

А същността на измамата пак е ясна - нямат продукт, пари се правят само от новите попълнения, тоест "рибки" в схемата. Друго име на същата измамна схема е "ПРЕЦАКАЙ ДРУГАРЧЕ", защото тя ви стимулира да монетизирате доверието на приятелите и роднините си.

Това е ТУМОРНО ОБРАЗУВАНИЕ в обществото, което вреди на хората не само на финансово ниво, но и на много други. Това е ясно за всички направили си труда да проучат за какво става въпрос.

Притеснителна обаче е толерантността с която се третират измамниците от модераторите тук. Въпросът ми към вас господа админи и модератори и по специално към теб Амстердам е защо още ги държите? Защо не разчистите боклука и не заявите ясна позиция след като се играе на ваш терен?

След толкова много призиви към вас, а и след толкова много безочлива наглост от страна на измамниците, започвам да формирам няколко не-лицеприятни хипотези, а именно:

Инвестор реализира печалби от трафика си, колкото повече е той - толкова по-добре за компанията. Трафика който тази тема генерира към днешна дата е стимул за модераторите и админите да не правят нищо и да оставят нещата, така както са. Темата замира, когато измамниците графомани ги няма, на арената трябва да стоят двама противници, иначе на публиката и доскучава и си отива, а това не е добре за форума...

Това отдавна не е дискусия, няма нужда от повече аргументи, няма нужда от повече доказателства. Сега е време да разберем дали от ИНВЕСТОР имат желанието да изметат боклука от форума си.
                        Тук мисля, че не си прав. Ние сме на мнение, че това е измамна схема, но за съжаление те използват една врътка в закона, която ги прави чисти пред обществото. Колкото и на мен да ми се иска това да не е така - то е. Трябва да се съобразим и по-скоро да се надяваме да има някаква поправка в закона.

Отделно, че Наивник има право - когато тази тема се използва по-често се генерира постоянно присъствие, а това е от плюс - и за ботовете на Гугъл, и за нас, потребителите - определено се развеселяваме.
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Няма смисъл. Ако ги няма светлите личности да греят с постовете си, темата ще отиде в забвение. А така, хем се забавляваме, хем който търси инфо - намира
                          Съгласна съм с Наивник.
                          "Елате ни повече" трябва да ни е искането, не "Изгонете ги!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                            Призовавам модераторите на форума да изгонят измамниците. За всички ни е ясно какви са Керчев, Благо, Черкезов и другите промотиращи пирамидата/секта SCI.
                            .

Коментар

• Призовавам модераторите на форума да изгонят измамниците. За всички ни е ясно какви са Керчев, Благо, Черкезов и другите промотиращи пирамидата/секта SCI.

След всеки негативен коментар за SCI тези няколко човека минават, пускат по 10 коментара, за да размиват темата. Неудобните въпроси остават без отговор, доказателствата сочещи за измамната същност на МЛМ пирамидата/секта SCI се подминават.

А същността на измамата пак е ясна - нямат продукт, пари се правят само от новите попълнения, тоест "рибки" в схемата. Друго име на същата измамна схема е "ПРЕЦАКАЙ ДРУГАРЧЕ", защото тя ви стимулира да монетизирате доверието на приятелите и роднините си.

Това е ТУМОРНО ОБРАЗУВАНИЕ в обществото, което вреди на хората не само на финансово ниво, но и на много други. Това е ясно за всички направили си труда да проучат за какво става въпрос.

Притеснителна обаче е толерантността с която се третират измамниците от модераторите тук. Въпросът ми към вас господа админи и модератори и по специално към теб Амстердам е защо още ги държите? Защо не разчистите боклука и не заявите ясна позиция след като се играе на ваш терен?

След толкова много призиви към вас, а и след толкова много безочлива наглост от страна на измамниците, започвам да формирам няколко не-лицеприятни хипотези, а именно:

Инвестор реализира печалби от трафика си, колкото повече е той - толкова по-добре за компанията. Трафика който тази тема генерира към днешна дата е стимул за модераторите и админите да не правят нищо и да оставят нещата, така както са. Темата замира, когато измамниците графомани ги няма, на арената трябва да стоят двама противници, иначе на публиката и доскучава и си отива, а това не е добре за форума...

Това отдавна не е дискусия, няма нужда от повече аргументи, няма нужда от повече доказателства. Сега е време да разберем дали от ИНВЕСТОР имат желанието да изметат боклука от форума си.

Коментар

• МНЕНИЕ НА ВАСИЛ ТОШЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК ОТНОСНО SCI

Vasil Toshev
                                Самият факт че членовете на сектата се защитават тук толкова отчаяно, доказва че те са пирамида. Една сериозна фирма никога не би обърнала внимание на подобни обвинения. Забелязвам също, че всеки път щом се появи добре обосновано мнение, изскачат и няколко SCI лакея и започват да припяват в хор "Този месец направих 40 000, а един приятел направи 60 000". Сякаш имат нареждания да наблюдават този форум, да не говорим и че май имат прекалено много свободно време за хора, заети с огромна система, имаща намерение да осъществи "световна експанзия" Странно ми е защо чудесните хора от SCI се държат толкова гузно и подозрително, а всяко тяхно възторжено възхваляване подсилва още повече подозренията ми. Ще повторя още веднъж - Една сериозна фирма никога не би обърнала внимание на подобни дискусии, тъй като самото участие в тях, а също и цялото това оправдаване, вече създава основателни съмнения. Другото съмнително нещо във фирмената атмосфера е нейната идиличност. В съвременния бизнессвят има само едно понятие - ефективност. Това е алфата и омегата на бизнеса, но интересно, когато си говоря с член на SCI, никой не ми споменава за ефективност, напротив, някакви хорица ми обясняват че били като едно семейство, че изповядвали еднакви ценности, че те не били фирма, а братство... каква идилия. Само дето хората май не търсят семейство, а препитание. Не че има нещо лошо в любовта, само дето е несъвместима с бизнеса, а прилагането и в подобни условия изважда на бял свят едни странни прилики с принципа на работа на всяка средностатистическа секта. Така работят сектите - улавят ви когато сте слаб, когато сте сам, когато сте отчаян... и ви дават семейството, от което се нуждаете. Социалния кръг, който ви липсва. Така ви обсебват.
                                Достатъчно за любовта, нека поговорим за начин на работа. Събирането на две и две показва че за един търговец SCI носи само загуба. Защо? Да кажем, вие сте търговец на дребно, работата ви е да продавате продукти на потребителите. Търговец-потребител. Това е схемата. В един момент, между вас двамата, ненадейно се намества посредник - SCI, и така, схемата вече е търговец-SCI-потребител. Изведнъж, от мен като търговец, някакъв субект започва да дърпа процент. Но за какво? За реклама? Такава не съществува, влезте в сайта им и намерете определен магазин, отнема около двайсет минути. Това не е реклама. Те твърдят че пращали клиенти. Това не е вярно, просто хората се възползват от отстъпката, но същото правят потребителите в абсолютно всеки магазин на тази страна и без посредник между тях. Хората ползват отстъпки покрай форуми, фейсбук промоции, онлайн талони, афилиейтни програми и прочее и прочее. Фактически SCI правят същото, като всички останали. Интересното е че те го предлагат като нещо невиждано и ново. И това е голямата лъжа. Те твърдят че са открили нещо, което съществува грубо от около 2000 години И разбира се, съвсем невинно смучат процент за нещо, което в цял свят е безплатно, аз например, ползвам отстъпка в десетки магазини, но никой не ми е искал досега процент от отстъпката. А този нахален процент, който те дърпат, всъщност е единственото в цялата политика на фирмата, което макар и слабо, наподобява някакъв бизнес. Този процент е кукичката, на която се хващат наивниците - "Днес даваш два бона, но скоро започваш да печелиш по много." Кога е това "скоро" не знам, надявам се хората да доживеят, за тези, за които имам наблюдения този момент още не е настъпил. Тази кукичка е кукичка за мързеливци, кукичка за некадърници, за хора без умения, кукичка за хора, търсещи цял живот "на хляба мекото", алчни и нереализирани, разчитащи че веднъж ще дадат два бона и след това само ще си седят в креслото и ще прибират по пет бона на месец. Но в живота не става така. В живота трябват умения и бачкане, другото е измама. Неслучайно хората са казали: "Най-трудните пари са лесните пари" и "Безплатен обяд няма".
                                Сега за картите и отчитането. В началото "мегакартата" трябваше да работи със специален терминал на SCI. Защо, при условие че терминалите за останалите карти са общи? Странно. Това беше преди около две години. Тогава обиколих няколко SCI магазина, терминал нямаше. Няма и днес. Малката разлика вече е че никой не говори за терминали. Тази тема неусетно беше неглижирана и днес картата SCI е най-обикновено картонче за отстъпки, а не както преди - мега, гига... Разбира се, сигурно още си е с "най-добрата защита на света", само дето за това време светът се промени. Най-голямата глупост, обаче си остава методът на отчитане. Помня как преди две години изпаднах в потрес, когато влязох в сайта на SCI: Там беше обяснено, че за да си вземе човек процента, клиентът, пазарувал през неговата карта трябва да влезе в сайта и лично, ръчно, позицийка по позицийка да начука ред по ред всичко, което е напазарувал. Моля? Дълго се смях. Не знам дали този почин е променен, а и не знам дали е възможно, при условие че в цялата система няма никаква електронна обработка - в SCI всичко е ръчно, бавно, мудно, неефективно, разчитащо на доброто желание на неясни субекти и силно ми прилича на разграден двор. Накратко - Ако SCI беше истинска фирма, с тези методи на работа тя отдавна щеше да е фалирала. Но SCI не е нормална фирма. Тя е пирамида. Оборотите са лъжа, премиите са лъжа, всичко е една голяма лъжа. Някои от най-печелившите сътрудници са всъщност наемници, госпожата с обявите също е наемник - задачата и е, както и на другите актьори, да заглавичква хората, само дето онези използват думичката "пари", а госпожата използва хормони, но крайната цел е една и съща. Огледайте организацията на събиранията - там скептиците и колебаещите се не остават сами, или на групи. Всеки скептик е обграден от двама-трима суперуспешни "сътрудници" заливащи го с пропаганда и е отделен от другите скептици. Хореографията е сложна, но успешна. Смесват се на равни дози демонстрация на успех, пари, алкохол и жени и се получава нещо като хипноза. Така работят сектите. Пирамидите също.
                                Защо премиите и оборотите са лъжа, може да ни обясни всеки електронен калкулатор - при 200 000 лева премия, картите на "мегасътрудника" трябва да са направили оборот от около двайсет милиона(цифром 20 000 000). При 5000 лева доход, афилиейтите на господина трябва да са му чукнали оборот около 500 000. А членовете им били колко? Май бяха вече 30 000? И всичко това в няколко града, основният от които е с 350 000 жители.
                                А сега и нещо до съдружниците: Драги съдружници, единственото, което държи SCI на крака, е продажбата на бизнеспакетите, доходите от картите не стигат на фирмата и за тока само, камо ли за чествания и соарета, така че хубаво си помислете в какво сте се забъркали. SCI има стратегия тази година да излезе на европейския пазар нали така? От сума време питам членове на пирамидата каква аджеба е тази стратегия и всеки път отговорът е един и същ "ами стратегия..." всички знаят че има някаква стратегия там... ама каква е, кои страни включва, кои са първите пазари, целевите групи... не споменават. Абе важното е че има план. А с плановете се занимават онези там, горе, умните глави, аз съм тук само да прибирам по 5000 на месец и да карам ново БМВ (въпросните БМВ-та са с крайно съмнителна регистрация в чужбина), нали така?
                                Между другото изобщо няма да се изненадам ако скоро "планът за световна експанзия" бъде дискретно преместен с няколко години напред, и може би след още малко време никой даже няма да си спомня за него.
                                Имам сериозни съмнения че SCI е близо до тавана си на развитие, поради изчерпване на свободно циркулиращите наивници и абсурдността на понятието "безкраен растеж", а когато една пирамида достигне това ниво, резултатът винаги е един и същ - имплозия. Това е неизбежно, понеже пирамидата няма външни доходи, а разчита само на кръвта, изсмукана от нещастните си членове.
                                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X