IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    По неговите думи, ние които не се хващаме на въдицата, нямаме собствено мнение. Разбираш ли, по неговите думи, ние сме най-големите любители на конспирации и всяка тяхна грешка е "нарочно направена", за да подчертае важността на проблемите. Например, проблемът с неграмотността им. /тук се заяждам за спорта, и аз правя грешки... /
    Всеки прави грешки, но едно е да изпуснеш запетая или пълен член, друго да нямаш една дума, която да е изписана правилно.

Иначе аз имам мнение за моите пари. И когато дойде някакъв гащник с полиестерен костюм да ми ги иска, а на всичкото отгоре и да си мисли, че ще тръгна да си развалям отношенията с роднини и приятели само, за да си избие той набутвацията, значи е наивник и не е разбрал кого е тръгнал да щави.
    И ако ми се случи някой като описаните напред - да трябва и да му плащам сметката за кафе и кола понеже той си е дал последните стотинки на СКИ - просто няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Сега те разбрах, ти си падаш папарак, ходиш и дебнеш, изживяваш се като кореспондент на жълтата преса и се опитваш този форум да заприлича на такъв, изпълнен с клевети,манипулации и лъжи......
      ...да си ти кажа справяш се, ще има такива шарани, тук са много такива пригласяйки ти в хор....защото нямат собствено мнение по темата....
      Факт. Снимката е съвкупност от клевети, манипулации и лъжи! Изманипулирах шофьора на БМВто да паркира на мястото за инвалиди, като го излъгах, че огромният знак, нарисуван с боя на асфалта, както и този, обозначаващ мястото, показват, че там трябва да спират хора с големи и удобни седалки в колите си...
      и сега нямам търпение да го клеветя какъв мозъчен инвалид е

Справям се заради такива като тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        На това преди му се казваше неграмотност, а не ирония.
        Човек, който не може да напише правилно и една дума, едва ли знае какво е ирония.
        Но пък е интересно какви хора са защитниците на СКИ, а още по-интересно е какви са хората, които не се хващат на въдицата.
        По неговите думи, ние които не се хващаме на въдицата, нямаме собствено мнение. Разбираш ли, по неговите думи, ние сме най-големите любители на конспирации и всяка тяхна грешка е "нарочно направена", за да подчертае важността на проблемите. Например, проблемът с неграмотността им. /тук се заяждам за спорта, и аз правя грешки... /
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• На това преди му се казваше неграмотност, а не ирония.
          Човек, който не може да напише правилно и една дума, едва ли знае какво е ирония.
          Но пък е интересно какви хора са защитниците на СКИ, а още по-интересно е какви са хората, които не се хващат на въдицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
            СпасителЬО ???!!!!???!!! Хайде да уважаваме родния си език, като се научим да пишем правилно. Думата се изписва спасителю
            Ирония,ирония......даже не можете да схванете......

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
              Няма конспирация, а чиста лъжа. Можеш да докажеш обратното, след като заличиш личните си данни от сл. бележка издадена от SCI и я покажеш тук.
              Като ти покажа това ще промени ли мнението?!?
              Нима всичко за теб се свързва с една бланка,сума подпис и печат......

Не ли по важно аз в случая да съм убеден че това което правя е законно и не нарушавам законите и моите задължение който са ми вменени от държавата....

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                СпасителЬО ???!!!!???!!!...
                Този сигурно е брат на Ришельо
                Те в СКИ ги знаят тези неща.

Коментар

Да му се не надява човек,тук си имаме гуро-врачка ......спасительо наш кажи на заблудените кога ще дойде този край.....какво ти говорят звездите или кълбото...?!?
                  СпасителЬО ???!!!!???!!! Хайде да уважаваме родния си език, като се научим да пишем правилно. Думата се изписва спасителю

Коментар

Бонусите се получават чрез банковат система в БГ, получил съм си служебната бележка,подписал съм декларацията... и до този момент никой не ме обвинил в каквото и да е.....
                    ....щом ви забавлява че тук има невероятна конспирация, можете спокойна да подадете сигнал......
                    .......вие сте тесните специалисти на тези цифри който според моето некомпетентно и трудно ги разчитате ....

Няма конспирация, а чиста лъжа. Можеш да докажеш обратното, след като заличиш личните си данни от сл. бележка издадена от SCI и я покажеш тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                      Да, такива сме си ние тук, мутра до мутра, мила моя майно льо. И не пускаме пастори да щъкат.
                      Иначе аз положителен европейски пример за вашата организация мога да дам веднага:
                      Сега те разбрах, ти си падаш папарак, ходиш и дебнеш, изживяваш се като кореспондент на жълтата преса и се опитваш този форум да заприлича на такъв, изпълнен с клевети,манипулации и лъжи......
                      ...да си ти кажа справяш се, ще има такива шарани, тук са много такива пригласяйки ти в хор....защото нямат собствено мнение по темата....

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                        Някои хора се опитват да опорочат темата с глупави коментари. Защото всеки, който напише в google SCI ще попадне на тази тема. И съответно ако е поне малко разумен ще разбере за каква класическа пирамида става въпрос. Проблемът е, че тази пирамида е вече към свой край и ще рухне съвсем скоро. Колкото и да ви обясняват за пазарите в Европа и Турция ... СКИ е вече на изкуствено дишане. Който е печелил в началото е печелил. Сега всичко свършва.
                        Сега съм сигурен, че ще се изпишат 100 мнения, за да отиде моето някъде надолу.
                        Да му се не надява човек,тук си имаме гуро-врачка ......спасительо наш кажи на заблудените кога ще дойде този край.....какво ти говорят звездите или кълбото...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                          Декларацията / приложението / е персонална и трябва да е разписана лично ! Също така трябва да се приложат документи от този, който е изплатил дохода, от там платеца на хонорара / SCI / трябва да има перфектно счетоводство, но от видимото в регистъра...................... тук се укриват доходи! Или никой не печели.....
                          Бонусите се получават чрез банковат система в БГ, получил съм си служебната бележка,подписал съм декларацията... и до този момент никой не ме обвинил в каквото и да е.....
                          ....щом ви забавлява че тук има невероятна конспирация, можете спокойна да подадете сигнал......
                          .......вие сте тесните специалисти на тези цифри който според моето некомпетентно и трудно ги разчитате ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                            Скъпа Крис, Антонио нагледно ти ги показва нещата. Всяка моя дума е най-висша истина и най-висшата истина е всяка моя дума!
                            Дон Тони, ти с бели мантии ли се носиш по улиците?
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                              Скъпа Крис, Антонио нагледно ти ги показва нещата. Всяка моя дума е най-висша истина и най-висшата истина е всяка моя дума!
                              Айде да спреш да ръсиш глупости по-най добрия град за живеене, гр. Бургас.
                              Ясно що за човек си, но така да плюеш и да ръсиш глупости е нещо твърде ниско дори за теб самия.

Коментар

• поласкан съм, нямаше нужда, надявам се че непиеш рано сутрин
                                Целувам те и аз Маги.
                                Антонио
                                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Working...
                                X