IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специални поздрави и за теб докторе:

Поздрав за Керчев

Извинявай че ви се намесвам в разговора .Това е в случай чя Криси забрави да те поздрави.

---------------------------------------------------------
    СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от rainmak9r Разгледай мнение
      Накратко: ако нямате поне четирима братя и завършена докторантура, не се захващайте с SCI!
      Братята каква връзка имат?
      Аз имам поне толкова сестрици..
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• http://www.investopedia.com/video/play/multi-level-marketing/

Накратко: ако нямате поне четирима братя и завършена докторантура, не се захващайте с SCI!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          Може да има просто обяснение. Във Бургас повечето реторанти са известни с това че са притежание на мутри, а от СЦИ най-малко искат да се цапат с тях, да им придават добавена стойност и реклама. До колкото съм запознат с идеята и принципите на компанията , чистите отношения на всяко едно ниво между всички участници в процеса на правене на бизнес е най-важното което развива организацията и обществото им и не на последно място това е положителен пример за едно европейско общество към което се стреми нашата родина.
          Скъпа Крис, Антонио нагледно ти ги показва нещата. Всяка моя дума е най-висша истина и най-висшата истина е всяка моя дума!
          Attached Files
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Амстердамм- злият модератор.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
              Е как така само ти си прозрял тази нещатна "истина" и всички тези институции не могат да видят това което ти виждаш,разбираш....?!? Явно всички са глупави, не можещи да прилагат членовете за които говориш....да ти си уникален, но прости нас недостойните да мислим като теб в тази държава....
              Ми не, драги БП, както виждаш не съм само аз, а и доста други хора из форума.Хора които са инвеститори, счетоводители, банкери финансисти, хора знаещи и можещи, а ти си .....тиин студента втори курс, който доработва с масажи.
              Това, че нап някога ви е проверявала (не всички тези институции) нищо не значи, те и Мъдоф са проверявали в САЩ, но това не беше пречка да завлече сумати неграмотни хора като теб.
              И като ми плеснеш някакво лигаво интервю на двама фароана, какво си мислиш, че постигна освен бурен смях
              Хайде слез на земята и сядай да учиш за истински бизнес.

Коментар

• Схванах го - негативистите в тази тема и изобщо в родината ни правят живота си сложен, тъй като им е прекалено сложно да го живяват просто...

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                  Някои хора се опитват да опорочат темата с глупави коментари. Защото всеки, който напише в google SCI ще попадне на тази тема. И съответно ако е поне малко разумен ще разбере за каква класическа пирамида става въпрос. Проблемът е, че тази пирамида е вече към свой край и ще рухне съвсем скоро. Колкото и да ви обясняват за пазарите в Европа и Турция ... СКИ е вече на изкуствено дишане. Който е печелил в началото е печелил. Сега всичко свършва.
                  Сега съм сигурен, че ще се изпишат 100 мнения, за да отиде моето някъде надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                    Ако не знаеше, че не знаеш, ще узнаеш, защото искаш да знаеш.

П.П. : - отдавна съм се представил, но нямам намерение да го правя отново специално за Вас мосю.
                    уплашихме добрия стар доктор, биохимик-иноватор

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
                      Представи се моля!
                      И ти ли си бургазлийка???
                      Ако не знаеше, че не знаеш, ще узнаеш, защото искаш да знаеш.

П.П. : - отдавна съм се представил, но нямам намерение да го правя отново специално за Вас мосю.

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;
                        Посочете ми един известен бизнесмен който не е крил доходи?[/QUOTE]
                        - Elon Musk

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Кажете някой любовен да пуща на булчето?
                          д-ре, прочетох горния ти пост от темата за филмите
                          Ама тогава май не си бил набутан още в сци.
                          Разкажи какво стана с булчето.

Коментар

• Някои хора се опитват да опорочат темата с глупави коментари. Защото всеки, който напише в google SCI ще попадне на тази тема. И съответно ако е поне малко разумен ще разбере за каква класическа пирамида става въпрос. Проблемът е, че тази пирамида е вече към свой край и ще рухне съвсем скоро. Колкото и да ви обясняват за пазарите в Европа и Турция ... СКИ е вече на изкуствено дишане. Който е печелил в началото е печелил. Сега всичко свършва.
                            Сега съм сигурен, че ще се изпишат 100 мнения, за да отиде моето някъде надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                              ... Именно затова хората са привлечени от хора като пастор Петров, защото той е научил как функционират планетарните закони и прилагат тези принципи на практика.
                              И едната ръка на пастора не знае, какво прави другата

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                                Декларацията / приложението / е персонална и трябва да е разписана лично ! Също така трябва да се приложат документи от този, който е изплатил дохода, от там платеца на хонорара / SCI / трябва да има перфектно счетоводство, но от видимото в регистъра...................... тук се укриват доходи! Или никой не печели.....
                                Като има вратички естествено че ще се укриват доходи.
                                Виждате в държавата какви безумия стават, от къде на къде да плащаме данъци?!
                                Посочете ми един известен бизнесмен който не е крил доходи?

Коментар

Working...
                                X