Декларацията / приложението / е персонална и трябва да е разписана лично ! Също така трябва да се приложат документи от този, който е изплатил дохода, от там платеца на хонорара / SCI / трябва да има перфектно счетоводство, но от видимото в регистъра...................... тук се укриват доходи! Или никой не печели.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Защо се опитваш да ми приписваш твое мнение по темата...занимавам се с бизнес който е АБСОЛЮТНО ЛЕГИТИМЕН, попълвам си данъчна декларация,плащам си данъците и до този момент никой не ме обвинил за престъпник или пък съучастник в престъпление...
Здравейте и от мен.
Цитирам това мнение, защото ми е любопитно кое приложение от декларацията по ДОД попълвате ?
Благодаря.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеСмях. А ти за това, че си сам и подкрепяш една пирамида? Пак една шепа хора е повече от един човек, нали?
Коментар
-
[QUOTE=briko;1059480873][QUOTE=blagobg;1059480576]Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Защо се опитваш да ми приписваш твое мнение по темата...занимавам се с бизнес който е АБСОЛЮТНО ЛЕГИТИМЕН, попълвам си данъчна декларация,плащам си данъците и до този момент никой не ме обвинил за престъпник или пък съучастник в престъпление...
Здравейте и от мен.
Цитирам това мнение, защото ми е любопитно кое приложение от декларацията по ДОД попълвате ?
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениети не го мисли рейтинга......
че тук сте една шепа хора и вече повтаряте безброй пъти едно и също нещо и за да искате още по актуални да сте по темата по добре промените си никовете като S_G за сте по голяма маса критици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеЧудесно. Давам 2 месеца, докато в СЦИ се светнат, че за момента броячът не им прави услуга.
Ти доволен ли си от посещенията като ги гледаш така?
Ако приемем че истината е по средата, аз съм доволен че услугата се ползва и ТП да бъдат удовлетворени че партнират с компания...всичко това е плюс за нас потребителите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеЯ по-полека, тук никой не отрича Ейвън, Орифлейм или ЛР. Единствено СКИ, която има за цел да прибере парите на хората. Темата е точно за тези хора, които се колебаят дали да загубят едни пари. Ние имаме моралното задължение да ги предпазим от паразити като вас.
В СКИ доста трябва да се напънеш за да ги постигнеш ....
Коментар
-
Привет на всички.
[QUOTE=blagobg;1059480576][QUOTE=Reptil;1059480539]
Здравейте и от мен.
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКойто се колебае да инвестира парите си, винаги губи.Независимо от бизнеса и покупката.
Така е и с жените, правим ежедневен избор с коя ще се чувстваме по-добре и полезни за обществото
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеДали.......не знам не мисля,защото освен брояча са посещение ще има рейтенгуване на търговците от потребителите....
Да се хванем ти си първия човек който иска да се обзаложим за конкретно нещо....
Ти доволен ли си от посещенията като ги гледаш така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениевъв връзка с малките войни водещи сe тук, считам че тези Ботеви стихове продължават да са актуални:
"Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.
Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеМного ми е благо, че се появи. Обърни внимание, моля те, на коментара ми за активността на картите ви и ми разясни защо ми беше казал да ги погледна. От това, което виждам, хич не е за хвалба... Даже съм готова да се хвана на бас, че броячите скоро ще бъдат махнати....
Да се хванем ти си първия човек който иска да се обзаложим за конкретно нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеДа пишат, нали вдигат рейтинга на темата. Вече все повече и повече хора я четат. И Благо и Керчев не разбират каква услуга ни правят!
че тук сте една шепа хора и вече повтаряте безброй пъти едно и също нещо и за да искате още по актуални да сте по темата по добре промените си никовете като S_G за сте по голяма маса критици
Коментар
-
във връзка с малките войни водещи сe тук, считам че тези Ботеви стихове продължават да са актуални:
Защо не съм и аз поет,
поет като Пишурката?
Ех, че ода бих направил
на баба си на хурката!
Защо не съм и аз поет,
като Сапунова трети!
Че запял бих, че възпял бих
на владиката конете!
Но защо не съм Владикин,
да напиша чудна драма -
за жабите, за мишките,
и боят им с цар Радана?
Защо не съм и Войников,
плодовит, прочут списател,
да съставя и молитви
на нашия цар създател?
Защо не съм и Пърличев,
да преведа Илиада;
но с такъв превод, за който
и лобут да ми се пада?
Но защо не съм Славейков,
да заплача, да запея:
"Не пей ми се, не смей ми се,
от днес вече ще да блея"?
Но защо не съм и Вазов,
"вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
а певците като нея?!НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКойто се колебае да инвестира парите си, винаги губи.Независимо от бизнеса и покупката.
Така е и с жените, правим ежедневен избор с коя ще се чувстваме по-добре и полезни за обществото
Колебанието си е вид страх, който привлича само бедност и нищета, именно затова пастор Петров на всяка лекция набива в главите на хората че трябва да са положитело заредени атоми които да разпръскват любов в мислите и действията си. Всичко е физика на абсолютно и относително ниво. Именно затова хората са привлечени от хора като пастор Петров, защото той е научил как функционират планетарните закони и прилагат тези принципи на практика.
Човече, говориш за човек, който презентира пред студенти, това съм го правил във Варна десетки пъти пред пълни аудитории. Знаеш ли колко е лесно да им разказваш приказки, а те да ти вярват?!
Коментар
Коментар